PANDORA - Тема 4

• 48 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • HH
Идвам с новата пролетна колекция:

https://theartofpandora.com/pandora-spring-2020-collection/

Харесах ди доста неща. Сигурно ще отмъкна две муранота, и от сребърната серия талисманите със сини маргаритки и този с камъните ❤

# 466
Аз си харесах ето тези два талисмана:

# 467
  • София
Силвъркорт работят със Спиди. Поръчвам винаги с наложен платеж. Последният път един от артикулите го нямаше и ми се обадиха по телефона. За друг артикул ме предупредиха за кои модели гривни става, че често се обърквали клиентите. Всичко ми пристига в отделна опаковка. Доволна съм от тях и за момента смятам, че са коректни.

# 468
Момичета,може ли да споделите ,която има пандора в цвят роуз голд  гривна или талисмани,драскат  ли се  изтърква ли им се розовото покрите?
Имам на друга марка в цвят роуз голд с талисмани  и се изтърква покритието ,а си харесах от новата колекция гривната и и се чудя.

# 469
  • Пловдив
Здравейте, харесала съм си два клипса. Единия е с емайл, а другия с цирконий и емайл. Някой ако има първия може ли да сподели дали пада емайла. Или да си взема втория с циркониите.

https://silvercourt.bg/index.php?route=product/product&path= … &filter=11,31

https://www.pandora.net/bg-bg/products/charms/silver/797838czrmx

Да си повторя въпросчето!!?????

# 470
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете каква е тази кампания Пандора за Унисев? Хареса ми единия талисман, но немога да разбера колко струва? И още дали знаете кога ще пуснат пролетната колекция от поста на К@тя??? Благодаря много

# 471
  • Down south
И още дали знаете кога ще пуснат пролетната колекция от поста на К@тя??? Благодаря много
Thursday 12th March 2020

# 472
  • HH
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете каква е тази кампания Пандора за Унисев? Хареса ми единия талисман, но немога да разбера колко струва? И още дали знаете кога ще пуснат пролетната колекция от поста на К@тя??? Благодаря много

В Англия и Германия на 12.03

# 473
Здравейте Simple Smile имам въпрос - намаленията в силвъркорт до изчерпване има ли ги в магазините Пандора?

# 474
Здравейте, днес забелязах, че осигурителната ми верижка се е счупила. Дали се покрива от гаранцията и ако не дали все пак биха ми я поправили в Пандора?

# 475
Здравейте, днес забелязах, че осигурителната ми верижка се е счупила. Дали се покрива от гаранцията и ако не дали все пак биха ми я поправили в Пандора?
Къде е счупена, не се вижда.

# 476

# 477
Попитай все пак или се обади. Моята верижка се скъса, не знам дори как, не съм усетила. Купена е от Германия, Пандора отказаха ремонт в техни магазини дори срещу заплащане...

# 478
Имала съм същото на чисто нова верижка, когато в нас я видях, попитах в магазина после, и казаха, че това не е дефект и не е никакъв проблем, че си се ползва и няма нужда от записване, дали не било коректно,  не мога да кажа, ползвала съм я 2 години така и няма проблем наистина.

# 479
Моята е купена от БГ и беше без дефекти. Сега много ми закача по дрехите и ме дразни. Още е в гаранция, но незнам дали има опция да я отремонтират те. Ако има някой да ми даде телефон за връзка, за да не се разкарвам напразно ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт