PANDORA - Тема 4

• 48 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
На мен твърдите. С такава съм вече втора година. Имах преди това мека, но ми е по-неудобна.

# 586
  • София
Аз се надявам и при нас да пуснат 3 за 2. Миналата година промоцията беше около средата на май. Очаквам я с нетърпение.
На мен всички гривни са ми удобни, но зависи дали и колко талисмана искаш да редиш. На кожените и на твърдите не ми харесва да има талисмани. Кожените увисват, а твърдите "тракат". За повече талисмани са идеални меките гривни.
Най-неудобни за носене са ми типът груба верига, но пък ми изглеждат най-красиво. За мен най-удобни са коригиращите. И на тях не обичам да слагам талисмани.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 15:22 от Fever Ray

# 587
  • Някъде там
Разделям се с твърдата си гривна точно заради тракане .Очаквам коригираща кожена, но се чудя дали не сбърках и с нея .

# 588
  • Пловдив
На мен са ми по-удобни меките и твърдите отворени с овална форма. Толкова исках и кръгла твърда,  но не можахме да се спогодим.

# 589
А някой има ли тази гривна?https://m.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/silver/597125cz-2

# 590
  • Лайпциг / Перник / София
А някой има ли тази гривна?https://m.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/silver/597125cz-2
Аз бях пробвала такава в магазина, когато излязоха. Хубави са много според мен, но на тънка китка не седи добре за съжаление, консултантката ми каза тогава същото и бързо ме отказа... Sad
Трябва да пробвам някой път пак да видя как седи и да отделя повече време, но няма да е скоро!

Относно въпроса за удобството, аз сега съм доволна от меката, защото взех 1 размер по-голяма от предишната ми и ми е в пъти по-удобна. Когато я запълня обаче изцяло, ми натежава доста на ръката и не съм свикнала...
Имам твърда отворена, която ми е била винаги фаворит по няколко критерия, които не веднъж съм споменавала, както и твърда mesh гривна, която също много харесвам, ефектна е и ми е удобна.

Съветът ми е да се пробва винаги на място и да се пробват по няколко размера, с различен брои талисмани и тн. Изобщо отделете повече време в избора, за да сте сигурни, че ще ви е удобно бижуто 😊

# 591
  • София
А мислите ли, че сега с отслабване на мерките, ще отворят магазина си, който не е в мола?

# 592
  • Някъде там
А от меките кой размер е подходящ?
Китката ми е 14 см,РАзмер 17 или 16?
Твърдата ми  17 .
Другата причина поради която сменям твърдата е ,че не стои до една гривна подарък от дъщерите ми някак си не стоят добре заедно.
Пусках снимка веднъж.
Затова избрах  кожена защото реших,че ще си прилича,но сега като казахте,че не стои добре на тънка китка .

# 593
Искрица, трябва да пробвате. На мен лично ми харесва и сегашната ви твърда гривна как седи, акцентира и гривната подарък от дъщеря ви, защото с още една кожена според мен ще се загуби, но това е мое мнение. Трябва да я видите на ръката си и да прецените. Относно размера, зависи от това колко талисмани планувате да носите и дали обичате да е помярка на ръката ви или да е по-свободно движеща се по нея.
Аз съм с вашите размери и сега нося мека 18см и твърди 17см. Аз предпочитам по-свободни гривни

П.С. Редактирам се, сега си измерих китката - 15см е моята.

П.С.2. Може би е редно да споделя също, че старата ми мека гривна беше модел с 2 “легълца” за клипсове, които така и не използвах - моите клипсове не се закопчаха там, много странно защо. Както и да е, новата ми в момента е изчистен модел без легълца с винт. Ето този.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 16:48 от Angelaaaa

# 594
  • Down south
Съгласна с Angelaaaa, този модел не стоят добре на тънки китки, аз също ги гледах "Висулките" са твърде дълги и създават чувство за неудобство.

Относно това, каквъв модел гривни предпочитам, аз съм от привърженицте на меките. Твърдите, независимо отворени или не, дори и само с няколко такисмана, издават неприятно дрънкащ звук.

# 595
  • Някъде там
Благодаря на всички които се включихте .
Ще се спра май на този модел  https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/silver/596543?f … GfS3lMq85vvVJozco

# 596
Благодаря на всички които се включихте .
Ще се спра май на този модел  https://www.pandora.net/bg-bg/products/bracelets/silver/596543?f … GfS3lMq85vvVJozco
Аз имам този модел mesh гривна. Много е ефектна! Аз си я харесвам много! 😊

Искрица, ти мислиш да поръчваш онлайн ли? Ако не, можеш спокойно да пробваш на място всички модели, на които си хвърлила око и да избереш.
Успех и да ни се похвалиш след това! Simple Smile

# 597
  • София
От Пандора може да се поръчва направо. Има телефони за поръчка, а може и по Вайбър. В работни дни само - между 10 и 16 ч.
Ако имаш ФБ, влез на страницата на Пандора. Там има информация. Има и контакт с консултанти, които да ти помогнат при необходимост.
Аз не харесвам Силвър корт, но от Пандора поръчах последно вчера за дъщерите ми. Доволна съм. Поръчката вече е при нас.
Чудя се и аз за онлайн поръчка? Начисляват ли доставка?

# 598
  • София
Над 100 лв. е безплатна доставката.

# 599
  • София
Аз си поръчах сутринта, за 7 лева ми го доставиха след 1 час. За другия ден със спиди е безплатно над 100 лева. Най-вероятно тези дни ще отворят магазина на Витошка. Поне така ми каза момчето, което ми достави поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт