PANDORA - Тема 4

• 48 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Аз имам меки гривни и са ми много удобни. Много харесвам и кожените, но те стоят малко по тийнейджърски според мен. Бих я носила, ако съм с по-спортна визия. Миналата година се бях решила да си взема розова, но нямаше никъде по магазините. Сега по-скоро клоня към по-обикновенна мека, тъй като сегашните ми са с камъни и по-трудно си намирам талисмани, които да се съчетават с тях.

Във Фейсбук са обявили, че утре ще отворят на Витоша.

# 601
Не мога да вляза в немската Пандора. Къде бъркам?

# 602
# 603
Mного благодаря. Така стана.

# 604
  • Лайпциг / Перник / София
Момичета, идвам да дам отчет.
Нещо ми стана последните дни и не спирам да гледам вече спряната от Пандора колекция Essence. Много нежни, ефирни и с послание бижута. ❤
Реших се да ги издирвам и да си направя една Essence гривна.
Ще се радвам, ако тези от вас, които притежават бижута от колекцията Essence споделят по някоя друга снимка, за повдигане на настроението и моята инспирация 🙈😊💐

# 605
И аз много харесвам Есенс серията. Това имам засега

# 606
d. , разкошни са! 😍 Съчетаваш ли ги с moments гривни, ако имаш такива или ги носиш отделно?

# 607
Да, изглеждат добре заедно, но тепърва предстои да пробвам съчетания. Засега само вкъщи им се радвам, докато сме хоум офис Simple Smile

# 608
И аз харесвам Есенс,но не съм купувала.Нещо ми малеят.Цените им/бяха са по-ниски и е мн.добър избор.В магазин разглеждах ''Моментс'',още повече ми малеят.Вярно,че и аз имам един диоптър далекогледство,ама и очила да сложа са мн.дребни.Според мен са подходящи за мн.нежна китка.
d. много са ти красиви гривните!

# 609
Цените на настоящата Ме колекция са по-ниски, тези на Essence талисманите не бяха по-ниски от стандартните Moments, в зависимост от изработката и метала.
Без значение де, аз реших с колекционерска цел да събирам, а и са доста по-леки от Moments, което много ми допада. Не съм свикнала да ми е прекалено тежка гривната, а я предпочитам с повече от 3-4 талисмана....
няма угодия значи... 😃🙈🤷🏻♀
d. , много приятна цветна комбинация! 😍

# 610
Определено са дребосъци Simple Smile Аз получих първите си неща Пандора от онлайн поръчка и част от тях бяха именно Есенс. Тогава не бях запозната в подробности с нещата и доста се изненадах от размера им. Грешката обаче се оказа вярна, както се казва, понеже така се насочих към Есенс Simple Smile Сега в България ги има единствено в Силвър корт(вероятно е споменавано), затова ги дебна в английската Пандора, където се появяват все още.

# 611
Момичета, идвам да ви се хваля! Знам поне, че тук радоста е споделена! 💐
Ето с какво се сдобих до момента, от вече спряната колекция Essence. Наистина ме е яд, че докато ги предлагаха в магазините не съм ги оценила. Влюбена съм в тези мъничета! Намирам ги за просто разкошни! ❤
Скрит текст:

Имам и Семейното дърво - висулка в роузголд, но тя не е статична и за момента няма да я слагам на гривната. Ще си купя може би от МЕ стоперите и тогава ще я добавя. Simple Smile

# 612
  • Down south
Да им се радваш!
Не знам, как е при теб, тук има добър избор на предишни колекции в бижутерийните магазини, които предлагат и Пандора.
Заслужава да се погледне Simple Smile

# 613
Благодаря, Daylily!!!! Hug Flowers Hibiscus
Тук писах на няколко бижутерски магазина, които са официални представители на марката, но ми отговориха, че са изтеглили колекцията. В момента предлагали само Pandora Me Sad
Затова търся по колекторски групи за съжаление, но.... какво да се прави... пак съм доволна, което е най-важното! Simple Smile
Знам че, в Английската Пандора се предлагат все още няколко бройки на различни есенс талисмани, но пък превозвачите до Германия нямат нищо общо с цените на тези до България и това ме отказва. Просто не си заслужава цената за превоза. 25 Паунда.. ами не, мерси!

# 614
  • Deutschland/HE
Ангела, ако много ги искам бих ги идпратила до приятелка/роднина в България и при първа възможност да си ги взема.
А за Германия може да видиш в големите аутлети Пандора имат магазини, там може да си намериш много неща. Аз съм в Западна Германия и не знам дали има близо до теб, ако имаш път Wertheim village   и  Zweibrücken.

Общи условия

Активация на акаунт