PANDORA - Тема 4

• 48 838
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Down south
Новата колекция вече е факт.

Покрай цялата лудница, може да остане незабелязана.

# 481
  • HH
Аз си харесах доста неща, исках да разгледам наживо, но засега гледам само в инстаграм. Мисля да си поръчам един-два талисмана, а за останалото да изчакам до 4 април като пуснат 20% .

# 482
Аз си харесах доста неща, исках да разгледам наживо, но засега гледам само в инстаграм. Мисля да си поръчам един-два талисмана, а за останалото да изчакам до 4 април като пуснат 20% .
Защо на 4 април, какво има тогава,  а за деня на майката колекцията с гривните кога ще бъде пусната при вас, знае ли се?

# 483
  • HH
За деня на майката предполагам, че ще я пуснат по-късно в Германия, защото май беше през май. Но тази колекция я има заредена в Англия и при поръчка на стойност 125£ подаряват гривна.
Списание Glamour прави два пъти годишно Glamour shopping week в Германия и пускат карта за отстъпки в над 200 магазина. Пандора винаги е била в списъка и се надявам и сега да бъде. Седмицата започва на 4 април.

# 484
Във Фейсбук обявиха, че на бул. Витоша ще работят, но аз мисля да изчакам. Харесала съм си един талисман още от предната колекция, а от новата една осигурителна верижка.
Понеже съм изпуснала, тези 20% на 4 април за БГ магазини ли се отнасят?

# 485
  • HH
Написала съм, че става въпрос за Германия.

# 486
  • София
На мен Пандора ми паднаха жестоко в очите. Обявено е бедствено положение, професорите им казват, че ситуацията е на живот и смърт и тепърва ще става кофти, а те щяли да работят и да си продават новата колекцийка. Нямам думи.

# 487
  • HH
На мен Пандора ми паднаха жестоко в очите. Обявено е бедствено положение, професорите им казват, че ситуацията е на живот и смърт и тепърва ще става кофти, а те щяли да работят и да си продават новата колекцийка. Нямам думи.

Защо си изненадана ? В съседната тема се оплакват, че затворили Сефора. Търсенето определя предлагането.

Скрит текст:
Не искам да намесвам вируси и тук, при нас магазините работа още, но не съм тръгнала да пазарувам в тях. Всеки сам отговаря за себе си.

# 488
  • София
О, не съм изненадана. Тъкмо писах в друга тема, че най-голямата ми дъщеря се върна скоро от Италия и там виждаме какво се случва от закъснялата реакция и личната безотговорност. Да не съм лош пророк, но ние може и да ги задмине с това лудешко пазаруване и компаниите по парковете.

# 489
  • Down south
Аз си харесах доста неща, исках да разгледам наживо, но засега гледам само в инстаграм. Мисля да си поръчам един-два талисмана,
Какво хареса?
Дъщеря ми ще бъде във ваканция и вероятно ще отидем да разгледаме.
При нас се очаква нещо по-специално за Великден и след това със сигурност за Mother's Day.

# 490
  • HH
Ами като цяло доста неща 😅

Тези двата ще ги взема със сигурност, защото вече имам идея как ще ги нося.

В Германия сега заредиха и ексклузивната черешова колекция от Китай 2019.

От нея мисля да си подаря гривната по случай новата работа 🙈

Два такива стопера ще взема сигурно , пак от същата колекция.

А тези искам да ги видя наживо, защото очаквам че ще са много микроскопични и няма да са толкова ефектни Simple Smile

Едноцветните муранота, ако не се свършат първи, сигурно ще си ги взема и тях. Просто за бледо лилавите нямам нищо, с което да ги комбинирам. А са разкошни.

# 491
  • Down south
Акцента е на розовото "злато" и розовите цветя.
За почитателите има добър избор.

Нищо не харесах, може би ще погледна това

дъщеря ми иска да види тази гривна

# 492
Аз пак си повтарям въпроса за гривните розово злато ,изтърква или драска ли се покритието му?

# 493
  • Down south
И повече пъти да попиташ, едва ли ще получиш точен отговор. По-скоро е взависимост как се третират бижутата.

Аз например съм доволна от Shine, което е жълтото "злато" на  Pandora. Всичко е закупено от техни магазини, имам дузини, като някои са вече на две години. Не свалям гривни, не щадя, покрието държи.
 Някой по-напред се оплака, че има "изтриване"

# 494
Аз свалям гривната, която имам в цвят роуз голд,винаги като чистя, мия ,къпя и дори не спя с нея ,махам я вечер ,не е Пандора .
Надраска се покритието.
Искам Пандора роуз ,но ако и тя се драска ,не бих я купила ,затова търся мнения .
 За да не е спам ,това е моята гривна .Не нося сребро вече и си стои в кутийката.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт