PANDORA - Тема 4

• 48 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, единият от официалните онлайн дистрибутори в Англия на Пандора пусна код за 20% отстъпка на поръчки над 75 паунда. Нямат много неща, но имат голяма част от новата колекция. Пише, че Пандора се изключва от отстъпката, но аз си направих поръчка преди 2 дни и ми зачете отстъпката и вчера ми я изпратиха. Използвах превозвач. Сайтът е опоменат в списъка с продавачи в официалният сайт на пандора. Yum
ttps://www.luxebyhughrice.co.uk/

# 511
  • HH
Аз поръчах сутринта от немската. Както подозирах имат 20% екслузивно (само онлайн ама то в момента няма как по друг начин да се добере човек до тях) за клуб членовете.
Ако сте регистрирани може да ползвате Glamour2020.

# 512
Момичета,харесах си много едни обеци от Пандората,но нямат наличност.Та,когато нещо няма наличност дали отново ще ги заредят или да не се надявам.Какво сочи вашият опит?

# 513
Момичета,харесах си много едни обеци от Пандората,но нямат наличност.Та,когато нещо няма наличност дали отново ще ги заредят или да не се надявам.Какво сочи вашият опит?

Не знам дали зареждат, но ако са от стара колекция и са изчерпани е малко вероятно. Може и да ги имат в някой друг магазин в България и евентуално да звъннете на друг магазин, но ще се разбере след извънредното положение. Иначе може да проверите в силвър корт. Другият вариант е да си ги поръчате с превозвач от Англия или Германия.

# 514
Мацки,успях по телефона да ги поръчам-имаха ги!!!Ураааа!!Чудя да се колко ли ще са едри висулките им?!Щом дойдат ще ви се похваля..

# 515
  • София
Имай предвид, че повечето им обеци са съвсем малки, дребни и фини. Кои си поръча?

# 516
Поръчах..Под приказния дъб.Ти ме..притесни сега..че били малки.

# 517
  • Down south
По имена не се ориентирам, сложи снимка (от сайта) така ще се добие представа.

# 518
Да,попитах и доставчика,малки ще са.Може и да откажа поръчката.Ще помисля.От телефона не мога да се ориентирам как да кача снимка.

# 519
  • Лайпциг / Перник / София
може би са тези?
Скрит текст:

# 520
Аз винаги гледам всички прилежащи към описанието снимки. На кадрите с модели ясно си личи големината на обеците.

# 521
  • Down south
Да,попитах и доставчика,малки ще са.Може и да откажа поръчката.Ще помисля.
Какво се има предвид под "доставчик", куриер ли? Как те, доставчиците, знаят размерите?
Питам, тъй като тук, поръчаното се оставя пред вратата и доставчиците нямат представа, какво доставят.

Най-добре е да се чете детайлно описаието, да се четат ревюта/отзиви, да се гледат снимки и чак тогава поръчка. Ако поръчаното може да се върне в рамките на месец, проблем не виждам, но ако това не е така, четете и бъдете внимателни.

# 522
Доставчик вероятно не беше точната дума,имах предвид -онлайн магазина.
Да,тези са,които е показала Анджелаааа.

# 523
  • Лайпциг / Перник / София
Не съм ги виждала на живо и в сайтовете няма примерни снимки с модел, но намерих една таква в гугъл. Не са миниатюрни чак според мен.

Скрит текст:

# 524
Привет от мен. Искам да попитам цената на гривните определя ли се от броя на висулките към нея? Искам да направя подарък.

Общи условия

Активация на акаунт