PANDORA - Тема 4

• 48 411
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Лайпциг / Перник / София
В чужбина има варианта build a bracelet, който позволява да закупиш гривна (избора е сред определени модели) плюс 2 талисмана (отново се избира сред определени модели) и цената е (99€) по-ниска от колкото би била, ако се закупят 3те артикула по отделно. В България обаче мисля, че пускат тази възможност, като промоция понякога и не е налична постоянно. Нека се включат и другите, ако не е вече така.

# 526
В чужбина има варианта build a bracelet, който позволява да закупиш гривна (избора е сред определени модели) плюс 2 талисмана (отново се избира сред определени модели) и цената е (99€) по-ниска от колкото би била, ако се закупят 3те артикула по отделно. В България обаче мисля, че пускат тази възможност, като промоция понякога и не е налична постоянно. Нека се включат и другите, ако не е вече така.

Мога ли да си поръчам от чужбина, ако излиза по-изгодно в такъв случай?

# 527
Привет от мен. Искам да попитам цената на гривните определя ли се от броя на висулките към нея? Искам да направя подарък.

Здравей!
Не се определя. Гривните и талисманите се продават отделно. Единствено размера зависи донякъде от броя на талисманите. В сайта на пандора има таблица с размери спрямо обиколката на китката. Blush

# 528
Много трябва да се внимава с дължината на гривната. Аз с първата имам голям неуспех. Китката ми е 17 см. и си взех и гривна същата дължина. Повече от 4-5 талисмана не се събират, защото става неудобна и талисманите се набиват в ръката, а толкова много харесвам пълни гривни.

# 529
  • HH
Моите две нови попълнения пристигнаха 😍
От двете страни на висулката. Знам, вече не е симетрична, но си я харесвам. Следващото, което ще поръчам, са две от новите Мурано, ще допълнят цветово комбинацията.

Днес мернах в инстаграм спойлери на лятната колекция. Има добри попадения за почитателите на синьото 😊

# 530
Моите две нови попълнения пристигнаха 😍
От двете страни на висулката. Знам, вече не е симетрична, но си я харесвам. Следващото, което ще поръчам, са две от новите Мурано, ще допълнят цветово комбинацията.

Днес мернах в инстаграм спойлери на лятната колекция. Има добри попадения за почитателите на синьото 😊

Супер са! Чакам абсолютно същите два. А по-нататък мисля да си взема и висулката с цветето.

# 531
Моля за съвет:
Чиста дебела класическа верижка, къде бих могла да намеря за подарък.

# 532
Отдавна не съм си купувала нищо от Пандора.
Вчера имах рожден ден и ето ги новите ми придобивки. Подарък от семейството.
"Моето момиче" (от майка) и обеци,, падащи звезди"

# 533
Be_Special
Честити, много са красиви Simple Smile Със здраве да си ги носиш Simple Smile

Как пазарувате сега от Пандора? Има ли работещ физически магазин или онлайн?

# 534
  • Down south
@ Be_Special,
Честит Рожден Ден!
 Красиви са!

Моля за съвет:
Чиста дебела класическа верижка, къде бих могла да намеря за подарък.
Щом питаш в тази тема, явно търсиш Пандора.

Classic Cable Chain Necklace
$40.00 - $55.00

Pandora Moments Snake Chain Necklace
$450.00

и в сребърен вариант
 Pandora Moments Snake Chain Necklace
$150.00

уеб страница

# 535
  • Пловдив
Как пазарувате сега от Пандора? Има ли работещ физически магазин или онлайн?[/i]
ДО 12- ти има намаление от 10% на всичко,  над 100лв е с безплатна доставка. Поръчките са през сайта на Silver court или на обявените на страницата на Pandora Bulgaria във Face book телефони.

# 536
Новият ми талисман

# 537
Честит празник на всички дами, които празнуват днес! Аз също празнувам #вкъщи Wink

Честит талисман Mammbata, аз също съм му хвърлила око и се надявам скоро да краси гривната ми понеже зайчето е много специално за мен 😊 Да си го носиш със здраве и нека ти носи късмет Simple Smile 

# 538
  • Down south
САЩ
По повод Mother's Day, който е на 10-ти май, при покупка на бижута на стойност $125, преди таксите, подарък гривна

# 539
Аууу, разкошна гривна, за мен лично ще е супер подарък. Обмислям покупка на твърда гривна. Не мога да реша твърда/отворена или като тази на снимката(твърда/затворена).

Общи условия

Активация на акаунт