PANDORA - Тема 4

• 48 355
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Лайпциг / Перник / София
Да, знам и за аутлетите, но аз живея в Източна Германия в Лайпциг и са ми далече, а нямам път натам, а тук няма такива Sad...
Иначе да, мислех като си отидем в България на някоя почивка... когато и да е това живи и здрави, да си поръчам от английската пандора с бг превозвач. Така определено си заслужава! Благодаря ти за идеите и включването, colibri Simple Smile

# 616
Цитат
колекторски групи
Искаш да кажеш,колекционерски групи.Колекторските гонят длъжници и после умножават по три разходите,които са извършили.Ако има колектори и длъжниците трябва да изплащат в Пандора,отивам там.Wink
Не знам за какви аутлети и бижутерски магазини,които продават марката,пишете.В България пазара хем се раздвижи последните години,хем още е много малък.Масово се купуват ментета.Сега се сетих,че преди да излезе колекцията Хари Потър на 26.11мин.год.,бях предупредена,че ще купувам за коледен подарък.Исках,но не се получи.Колекцията свършила бързо.Два месеца обикалях,звънях,докато накрая ми се обадиха,че има талисмана,който ми беше поръчан.Умрях от майтап какви обяснения имаше:Голям интерес!Бързо свършиха.Питам защо не поръчват повече.Имали доста.По три бройки от талисман в единият магазин.Смятайте,колко са вървежни тук оригиналните бижута на Пандора.

# 617
Цитат
Смятайте,колко са вървежни тук оригиналните бижута на Пандора.
Не може да не се отбележи, че Пандора е скъпо удоволствие, което не всеки в България може да си позволи. Талисман за 100лв. че и отгоре .. в случая не знам колко струва споменатия от "Хари Потър", но хубавите талисмани са си цифра.
Добре, че не съм фен на талисманите /харесвам ги, като отделен продукт - да красиви са, но на гривна и то пълна ми е кичозно/ и харесвам гривните и обеците им предимно.

# 618
Да за нашият стандарт излиза скъпо,а и намаленията им не са като хората.Аз лично много пъти съм се възмущавала,но такъв ни е смотан стандарта.От друга страна като съм поглеждала за малко сребърни бижута в други магазини и те не са евтини.Предпочитам си Пандора.Няколко от талисманите,колекция Хари Потър са по 99лв. и май 1-2 са по-евтини.И все пак щом казват,че много са търсени,да поръчват повече бройки.

# 619
Да, за цените без намаление няма как да е по-евтино от другите държави. На намаления за съжаление изостват. Но аз се възмущавам, че не предлагат сервиз срещу заплащане на бижу купено в чужбина. Също биха могли да пуснат адекватен онлайн магазин, не сме 1995 да звъним по телефона. Имаше и магазини с по-лошо обслужване, но последните ми впечатления са добри.

# 620
Скрит текст:
Цитат
колекторски групи
Искаш да кажеш,колекционерски групи.Колекторските гонят длъжници и после умножават по три разходите,които са извършили.Ако има колектори и длъжниците трябва да изплащат в Пандора,отивам там.Wink
Не знам за какви аутлети и бижутерски магазини,които продават марката,пишете.В България пазара хем се раздвижи последните години,хем още е много малък.Масово се купуват ментета.Сега се сетих,че преди да излезе колекцията Хари Потър на 26.11мин.год.,бях предупредена,че ще купувам за коледен подарък.Исках,но не се получи.Колекцията свършила бързо.Два месеца обикалях,звънях,докато накрая ми се обадиха,че има талисмана,който ми беше поръчан.Умрях от майтап какви обяснения имаше:Голям интерес!Бързо свършиха.Питам защо не поръчват повече.Имали доста.По три бройки от талисман в единият магазин.Смятайте,колко са вървежни тук оригиналните бижута на Пандора.

Хахаха да, колекционерски групи исках да кажа, грешката е моя, благодаря Silverstone! Blush
Иначе става въпрос за аутлети на марката и физически бижутерски магазини (официални риселъри на марката) в Германия. Просто пазара тук е доста по-голям и затова търсене-предлагане е по-високо. Определено тук може да се каже, че е доста по-достъпно удоволствие, отколкото в България за съжаление... 😔
Имат често хубави промоции и постоянно бижута в sale, най-малкото... ни уви, няма как да променим статуквото.
А това, което казваш, Silverstone, е наистина жалко... само 3 бройки от един талисман.... и това наистина е възможно, да е просто защото пазарът е реално залят с фалшиви копия на бижутата... жалко, жалко... 😔
П.С. Аз честно казано нямам почти никакъв опит с Пандора България. От там имам закупена мисля само 1 гривна и 1 талисман, ако не се лъжа.

# 621
  • Русе
Момичета, покрива ли гаранцията на Пандора паднало камъче от талисман?

# 622
  • Deutschland/HE
Би трябвало, ако съдя по практиката в Германия. Падна ми камък от пръстена, с документите за покупката (онлайн) отидох в техен магазин и те ми смениха направо пръстена (мислех, че ще го оставя за поправка).

# 623
Гаранцията покрива паднало камъче, да. В случай, че бижуто вече не се предлага в магазините, ще го приемат за поправка и ще отремонтират повредата за срок от 30дни, ако не се лъжа. Ако  все още е налично и е на редовна продажба, ще ви бъде заменето за ново (както в случая на colibri) Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 22:22 от Angelaaaa

# 624
Би трябвало,но у нас всичко е възможно.Няма да се учудя ако се направят на интересни и заувъртат.Не си спомням какво ми казаха последният път,че талисманите имат две години гаранция ли,какво беше.Нещо по-различно от тази година.

# 625
Това е вярно. Попринцип всички бижута имат 2г гаранция.

# 626
  • София
Едната ми дъщеря има Ловец на сънища. Беше купен преди 3 месеца, когато му се счупи едно от перата. Не признаха рекламацията. Sad

# 627
  • Русе
Момичета, слижих го за сефте преди 2 дена. Не е мокрено, преди малко го забелязах, направо онемях...какво е това чудо?

# 628
Едната ми дъщеря има Ловец на сънища. Беше купен преди 3 месеца, когато му се счупи едно от перата. Не признаха рекламацията. Sad
Ужас! 😔 А какво точно казаха?

П.С. Verchet0, пробва ли с полираща кърпичка да го почистиш? Не се вижда добре на снимките, дали е паднало покритието или е просто оксидирал метала.

# 629
  • Русе
Относно гаранцията, трябва ли и касова бележка освен сертификата, защото нея не я намирам? И рекламацията само в магазина, от където е купен артикулът ли се приема само?

Общи условия

Активация на акаунт