ДЕКЕМВРИйчета едно по едно се появяват, мамите за купон да се стягат! Тема N12

• 28 767
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, чета, че повечето вече сте на бебешка вълна Simple Smile Честито на всички нови майчета! Да са ви живи и здрави бебоците Simple Smile Ех, много ви се радвам Kiss Нямам търпение да ви се похваля и аз, защото моят термин съвсем наближава и ми остават броени дни до раждането. Ремонтът ни приключи днес, но се чувствам като гъба- изтощена и не мога да мисля и да се съсредоточа вече в нищо. Да ви попитам нещо, което ме мъчи- вие как стерилизирате шишета, биберони и други? С уред и какъв или в тенджера

Edit: dokuzova да ти е жив и здрав Иван Simple Smile !

# 556
Докузова честит ти син жив и здрав до ти бъде . Не успяхме с теб да ги задържим до Коледа 😁 , но поне ще ги гушкаме тогава . 😊😋 Билейди ние нашите шишета със стерилизатор на Авент електрически ги стерелизираме и преди това ги мием с бочко . Simple Smile

# 557
Честит Иван, докузова!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва 💓

Нещо малкото се разбуди преди час. Кокори се, гукаше, мрънкаше. Гуша си го и сега май взе да се унася пу пу. ❤

# 558
  • Sofia
Dokuzova, честит Иван! Да е здрав и щастлив! Бързо възстановяване на теб и скоро заедно с голямото момче!

Билейди, +1, в електрически на Авент, веднъж дневно всичко стерилизирам.

За хранененто - засега не съм изключила нищо освен прясно мляко чисто. С всичко друго, за което не съм сигурна, внимавам с количеството. Виж, с яденето на Бъдни вечер не знам- толкова боб
и зеле, определено ще е сложно ... Simple Smile

# 559
Момичета, да се похваля и тук. На 19.12.2019 се роди Теодор, 3,400 кг. , планово секцио. Вече съм на трети ден от операцията, доста ми е трудно единствено ставането от леглото. Надявам се скоро да отмине, а още по-скоро да ни изписват.

# 560
Докузова, честит да е Иван! ❤️ Да бъде здрав и много да те радва! 💙

Джорджия, честито бебенце! Да е здрав Теодор и да ви носи много радост! 💖 💖 💖

Лейди, скоро и при теб 😁😘 аз стерилизирам в микровълновата с един най-прост уред, майка го ползваше със сестра ми, нищо й няма 😁 пупу

Ето такъв някакъв е. За 5 минути всичко е готово.

Меченце, и ние се гушкаме посред нощите 😂 тя спа 2х3. 5 часа от 19. 30 до 23 и от 00 до 3.30 и сега е готова за купони.. Нахраних я, смених я и се надявам рамото ми да има приспивен ефект, че искам да спяяя

# 561
Честито на родилите мамчета! Живи и здрави да са ви бебоците! Heart
Ние също ползваме стерилизатор за микровълнова подобен на този на Лани.

# 562
Честито на родилите мамчета, да са ви живи и здрави рожбите❤ аз снощи  се загледах в документите и видях, че малкият имал епикриза😁 и там пише , че са ни изписали 3.360 , а се роди 3.400 , което ме зарадва, защото се чудих колко са ни изписали, сега на 6-7 сме на консултация и ще видим колко ще е наддал за месец❤. Снощи спа от 10 до 2:30 и после от 3:10 до сега и сега яде , дано подле спинка поне до 10 , че си легнах чак в 3:10 аз снощи като лудите вечерта чистих, подреждах неговите неща😁
Кураж на чакащите майчета❤🍀 и лек и пухкав финал!

# 563
Благодаря Ви, момичета 😘Джорджия честито и на теб,да сте живи и здрави 😘

# 564
Честито на родилите Hug
Ще стерилизирам със стерилизатор на Cangaroo.

# 565
И аз съм със стерилизатор Cangaroo. Да ви питам вие изваждате ли шишетата на стойка, за да изсъхнат или го оставяте в стерилизатора?

# 566
Вадя ги иначе остават влажни.

# 567
Честит Иван на докузова и Теодор на Джорджи! Да са много здрави Hug
Аз изварявам. Чудя се дали да не си взема такъв за микровълнова, тъй кати не съм много сериозна по стерилизирането. Grinning

# 568
Сега не ползвам шишета та, но като се наложи ги изварявам. Тая нощ спа от 22часа до към 2и 30 и до 5 беше купон. Укокорил се нашия и зяпа. И много обича така след сменен памперси пак да си върши работата на чисто. През нощта съм сменила поне 5 памперса 😁😁😁Сутринта пък в 7и30 каката като се развивала и сън просто няма 😁😁😁

# 569
Използвам Ел. стереализатор.
Честито на новите мами живи и здрави бъдете и скоро вкъщи да се гушкате!
При нас купона снощи беше от 11 до 2 🙄няма заспива е, напъвсше се, плачеше. Татко ѝ стопли коремчето и се изака и чак тогава заспа доволна. Сега естествено спи 😁Последно е яла в 6.

Общи условия

Активация на акаунт