ДЕКЕМВРИйчета едно по едно се появяват, мамите за купон да се стягат! Тема N12

• 28 742
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Еее момичета защо това бебелуние не хвана и моя бебок. От 8и30 до 2 спа, само го вдигнах в 11 да яде и се надявах вече 4 сутринта, а и по-късно да се събуди за ядене обаче 2 до 5 сутринта беше купон, яде, яка, рева, дремна в ръцете ми пак рева и така до следващото ядене. Имам чувството, че като е спал повече време и после не е изморен.
Иви, Вили също е дала добра препоръка с лактолозата, на мен док ми я изписа за бебо, защото имаше запек, за радост не прибегнах до нея.
Иви моето момче от както се се прибрали  доста време изкарва буден и разглеждайки се, може би около 5,6часа на ден ако не и повече. Кокори се и гледа все едно е бебе на 3,4 месеца и грам не му се спи... Миналата вечер даже останових, че обича да го нося както се носят по-големите бебета обърнат напред и той да разглежда. В чудо се виждам на моменти с неговото безсъние и кокорене, защото е малък за това, не става да играеш с него докато е буден, не се заглвжда в играчки просто си гледа.

# 646
Честит юнак❤🤗
Моят господин не плаче толкова, колкото ръмжи и сумти, ама е много шумен и така цяла нощ...
И аз го държа с боди с дълъг ръкав и ромпър плюс идеално като лежи.
За тяло ползвам олио за масажи( още не сме почнали с тях) и на веледа млякото - беше започнал да се лющи много и за две названия се оправи.
Пъпчето не е паднало още- 25ти ден... мажа със спирт и с едно за изсушаване на а-дерма.
Иви, хапвай киви при мен мн помага
Нослето също му хърка, няма видим сопол и се чудя какво да го правя , капя физиологичен
Вашите педиатри казаха ли нещо за витамин К?

# 647
В 8:20 с планово секцио със спинална упойка се роди Хилял 2400/ 44 см малко малко гръмогласно бебе . Heart Eyes

# 648
Рамзес значи д сне се притеснявам толкова, че и нашия пъп на 20ти ден вече не е паднал още. Витамин К в болницата ми казаха, че на 1вия,3тия и 30тия ден трябва да се даде. Витамин Д ни беше казала да почваме след 20тия ден.
Кикаир честито бебче❤️

# 649
Честит юнак❤🤗
Моят господин не плаче толкова, колкото ръмжи и сумти, ама е много шумен и така цяла нощ...
И аз го държа с боди с дълъг ръкав и ромпър плюс идеално като лежи.
За тяло ползвам олио за масажи( още не сме почнали с тях) и на веледа млякото - беше започнал да се лющи много и за две названия се оправи.
Пъпчето не е паднало още- 25ти ден... мажа със спирт и с едно за изсушаване на а-дерма.
Иви, хапвай киви при мен мн помага
Нослето също му хърка, няма видим сопол и се чудя какво да го правя , капя физиологичен
Вашите педиатри казаха ли нещо за витамин К?

Как капвате в нослетобфизиологичен разтвор и колко? Не му ли дразни на детето?

# 650
  • Sofia
BeLady и Kikair, честити бебоци! Много да са здраво и спокойни!

Кои бебчета чакаме още?

# 651
Kikair, честито бебче ❤️
Физиологичен разтвор се слага 2-3 пъти в нослето по една капка на ден.
Аз лично чакам Rain*.
Не е писала отдавна. От 2 дни я мисля.

# 652
БеЛейди, Кикаир честити бебчета! Да бъдат здрави и щастливи!
Аз така и не разказах за моето раждане. Само ви чета и точно да пиша и малката се обажда....
Моето раждане беше дълго. Влезнах в болницата в 3 ч сутринта на 11.12 с изтичащи води. Така продължих до 11 ч. на 12.12 когато докторката каза, че шийката ми се е изгладила и ми вика: Ами искаш ли днес да раждаш 😂 все едно това е по мои избор. Стимулира ми шийката с някакво гелче. Контракциите започнаха след 1 час, но не бяха силни и бяха на 15 мин. Цял ден обиколки по коридорите на Шейново. В 18:30ч. разкритие 5 см 🙄 Най-после ме вкараха в родилна зала и ме качиха на магарето да слушат тоновете на бебето. Времето до 23:03 ч. когато родих, мина бавно. Какви ли не лекарства ми слагаха - но шпа за отпускане на мускулатурата, от което ми се зави свят. Някакво друго, което ми промени вкуса в устата, трето, от което ми се ускори пулсът. Въобще, през много емоции преминах за тези 5 часа. Пружинирах на топка, смених няколко пози на магарето, повръщах, на което акушерките ми викаха "Браво, значи ти се е увеличило разкритието" и "Радвай се, че не повръща на всяка контранция". По едно време си казах: "Как жените се навиват на това нещо втори път" и "Защо не избрах секцио".
В крайна сметка имам хубав спомен от раждането благодарение на акушерките и моята лекарка, които ме напътстваха какво да правя, обясняваха ми всичко подробно и ми вдъхнаха спокойствие ☺️ Ама и аз ги слушах внимателно и с 4 напъна и само 1 шев се роди малката шушулка, тежаща 3,700 кг.
10 дни по-късно съм на фазата: "Раждането се забравя, кърменето - никога", както една позната казва 😂

# 653
БеЛейди, Кикаир честити бебчета! Да са ви живи и здрави.
Аз съм от все още чакащите. За 27 ми е планирано секциото. Много почвам да се притеснявам вече..хем ме е страх, хем нямам търпение Sad

# 654
Честити бебенца на БиЛейди и Кикаир! Живи и здрави да са ви и много да ви радват!!!❤

# 655
BeLady, честито бебе 😍 Бъдете много здрави и щастливи!

Кикаир, честито и на теб! Да е здраво и спокойно бебе Хилял!

Физиологичен разтвор спокойно впръсквам от контейнерчето направо и после изсмуквам с помпата.

Ние днес ще пътешестваме на 300 км от София. Стискайте палци бебка да е послушна, че с хаймани като нас трябва да свиква да пътува Wink

Вече хапваме АМ без палмово масло (Кендамил) Simple Smile, но акитата позеленяха..., но няма да го спирам разбира се.

Мамчета, весела и топла Коледа! Миналата година се помолих за бебе по това време и Да  Коледа носи чудеса...джуджето ще е под 🎄. Изпращам на всички вас голяма виртуална прегръдка, а на момичетата които ще родят в тези светли дни желая бързо и безболезнено да се получи!

❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

# 656
Be Lady, Kikiar, честита радост. Да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване 🤗
Иви на мен в болницата ми даваха Лактулоза. След това като се прибрах пак имах голям проблем с изхождането и си го взех от аптеката 2пъти по 15 мл ми каза аптекарката.
Алексче то не е писала отдавна, дано вс да е наред 🤗

# 657
Be lady вече е Bemum Simple Smile Честито бебче! Здраво и щастливо да е! Кикаир и на теб честито! Да расте  весел Хилял!
И ав мисля, че Rein ще се разпишя скоро!
На мен днес ще ми махат накакви конци от секциото, което ме навежда на мисълта колко допотопен метод са използвали в уж прогресивната бг болница Св. Лазар...Като цяло съм супер недоворна от сървиса там..., но нали мина всичко, та не ми се говори...
Момичета, по колко кърма според вас  трябва (колкото и условно да е това) да изяждат бебчетага на 7 дни...

# 658
Честито бебче Кикаир! много да е здрава и да ви радва❤
А, знаете ли как се дава този витамкин К? Педи нищо не ми каза, а видях в епикризата , че пише на един месец да се даде доза.
Иначе пъпчето на една приятелка на момчето падна на 42рия ден... с каката падна за няколко дни вкъщи, но сега направо в чудо сме се видели. Не можем да го изкъпем добре- само го подмиване милия Sad но беше мн възпален и не смея хубаво да го изкъпя. Предполагам, че основният проблем е, че му е доста дебела пъпната връв...
Иначе аз не знам колко яде - той категорично отказва шише и не лога да набутам и грам ценена кърма или ам, правя едно контролно замерване сутрин и това е. Обикновено яде 90-110 , но той е на 25 дни вече, днес изяде 150 и повърна 4ри пъти🤷♀
Рейн и аз чакам новини от теб Simple Smile
Калиси, аз и двата пъти имах по един- два шева , като първият път те ми го свалиха, втория доки каза, че сами ще паднат, което се случи около 20тия ден. Теб какво те притеснява? Аз мислех, че не лепят, но същност се шие все пласт поотделно, а само разреза май се лепи. Моите шевове бяха в самия край на разреза като от тях няма да ти останат белези.

# 659
Кикаир, честито бебче! Живо и здраво да е и много щастие да ви носи! Heart Като килограми е като моето бебче когато се роди. Heart

Общи условия

Активация на акаунт