ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 892
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Аз честно казано,си купих спортни панталон-с широки ластици на кръста,може и с ниска талия да се носят.Много са удобни и са практични.Проблема е,че не могат да се носят с по-официални блузки(е,аз само една-две туники си купих,де-но не ги нося всички-само по спортните).А за зимата (тогава се пада да съм в 9-тия),да сме живи и здрави,си взех един наистина огромен дънков панталон за бременни.Гледам сега да купувам дрехи,които да мога и след като родя да ги нося.Но вие знаете по-добре от мен.Ама аз все пак да си кажа.  Wink

# 181
mimi 81 в Асеновград имате магазин за бременни ще можеш да си избереш каквото ти е нужно за зимата. Ние често идваме към града и някой път може да се видим. Мъжо е от там и ходим на гости на мама.

# 182
Браво на вас! Hug Аз досега нищо не съм си купила!какво ли чакам още  newsm78 - ами как да знам колко ще наедрея... #Crazy

# 183
GALINA DIMOVA,имаше до преди няколко седмици един магазин,но го закриха.А в другия магазин е с облекла за по-зрели дами.Верно има дрешки за бременни,но на мен специално не ми харесват.Ще се справим с положението-стига бебчето да е живо и здраво и да нямаме проблеми с износването му. ooooh!

# 184
  • София/Варна
Браво на вас! Hug Аз досега нищо не съм си купила!какво ли чакам още  newsm78 - ами как да знам колко ще наедрея... #Crazy

аз съм си купила само специален сутиен за бременни, че там ми е големия проблем ... иначе все още влизам в конфекционните дрехи. Мисля да изкарам и август така, а после да го мисля Simple Smile

# 185
Здравейте и от мен!!И аз още не съм си купувала по големи дрехи!!Имам доста летни  рокли от трико и смятам да изкарам и август с тях!
Обаче вече доста панталони не ми стават!!И по официалните поли също!!
Другата седмица сме на сватба и се наложи днес да си ушия една пола набързо!!
Добре,че няма много такива поводи,че да изкарам лятото с каквото имам!
А за есента няма начин просто-  ще се пазарува /за ужас на мъжа/ !  smile3521
Това е засега и приятна вечер!!!!!!

# 186
и аз мислих да изкарам лятото и наличните рокли и 2 полички на ластик, но се появи проблем - на сватба сме края на август и ще трябва да си измисля нещо. Мислих да си ушия но нищо не ми се прави - голям мързел ме е налегнал.... Simple Smile

# 187
    Оффф, и ние сме на сватба в края на август и ума не ми побира с какво ще се обличам. Нищичко не съм купувала, пък то и как ли да купя като все леглото в къщи вардя.
    Това за училището за бременни във Варна, кой го каза и не се показа вече  Laughing , и на мен ми се иска да дойда, ама нито зная къде, нито кога newsm78 Пишете някой ако знае Grinning
    Вчера отървах скуката, че имах гости, ама днес какво ще правя  newsm78, пак съм самичка, мъжа отиде да работи  Cry

# 188
  • София; Дружбето
А аз утре съм на работа  smile3518 ма хич не ми се ходи. Вярно ще разсея скуката, ма май предпочитам да скучая  newsm12

# 189
ОХХХ,аз всеки ден съм на работа,ама тука е по-скучно отколкото у нас.Вкъщи винаги си намирам занимание,а тука само вися пред комп.и я влезне някой,я не.Нямам търпение да стане 16ч. и да си ходя. #Crazy

# 190
  • София; Дружбето
Лелеее 16 , ас вися до 18  #Cussing out от 8 и 30 , ама мисля да говоря с шефа да си тръгвам по-рано или пак зимам болничен  Flutter

# 191
Да,ам при мен е всеки ден-айде през ден.Единия ден от 9:00 до 16:00ч.а на следващия от 16:00 до 23:00,което е още по-неприятно.И така всеки ден,ако по-случайност не ни дадат почивен ден,Но сега чакам да излизам в отпуска-нямам търпение вече.

# 192
съчувствам на работещите момичета особено в тия жеги Sick

# 193
съчувствам на работещите момичета особено в тия жеги Sick
И аз не знам как издържате, то не се диша... ooooh!

# 194
  • Варна
азбях тази дето пуснах мухата за Училището за родители и изчезнах, но в събота съм до обяд на работа и трябваше да си ходя НА ВРЕМЕ...  Wink Прочетох го тук във форума, покрай седмицата на кърменето

Общи условия

Активация на акаунт