ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 893
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
  • София; Дружбето
sharalieva с таткото се карахме доста за котката, но не си я давам. Тъй като се занимавам с котешки истории от 14 години се надявам да съм я прекарала преди, а и от малка влача котки на всички снимки  Whistling Та..... котката за сега ни са пипа, за после незнам. btw и аз съм на 11  Hug

# 166
  • София
Абе не се тревожете толкова за котките, направете едно излседване и после ще ви е мина главата.
В декемврийската тема съм пуснала един постинг, за едно мой панталон, голям, обличан 2 пъти, питах дали някой го иска, но никой не прояви интерес. Та викам да го предложа и тука.  Laughing Пантаонът е много хубав, наситено червен, упих си го с голям мерак предната бременност, още във 2ри месец, с идеята че ще стана слон и ще ми става /тогава нали наддавах със скоростта на светлината/...обаче съм го облякла само 2 пъти, нов си е. Горе е с връзки, доу има ципове отстрани на крачолите, много е готин.  Peace Ама ми е много голям, много просто. И ми е жал да го гедам как стои в гардероба  Confused. Ще бъде точно за някое момиче 170-175см, между 70 и 80кг. Подарявам го! Ако искате ще го взема на следващото училище за бременни, да го видите, ако някой го иска .

# 167
    Klemi, аз го искам! Joy newsm62 Ама хич не ми се вярва толкова да се раздуя! rotfImbo Пък тя и Варна е далечеееееееее.
    Днес откачам от скука... smile3521 newsm48

# 168
  • Варна
 Здравейте и от мен!!!

Аз се присъединявам към Анджелина- и аз съм се разработила днес от рано. От няколко дни не бях се появявала и  Hug много ми липсвахте, а като гледам всички сериозно пишете. Другата седмица очаквам да се появят резултати от моите изследвания, и да видя как са нещата при нас. Иначе да се похваля и аз се сдобих с първата си дреха за бременни. Всъщност освен че си взех панталона от магазин за бременни, а материята е много еластична и няма копче или цип-по друго почти не прилича на специален панталон за бременни / с ниска талия е и е супер удобен за лятото/. От толкова много писане да не забравя да попитам накрая:
Някоя варненска мама смята ли да ходи на Училището за бъдещи родители на 31.07 в Окръжна болница- аз съм на работа, но бих могла да се опитам да се измъкна по-навреме???

# 169
Klemy  на лекцията във вторник с мен ще дойде една приятелка която влиза в 9 месец и е към 75 кг. така че може да прояви интерес към панталона ти supermama
Ако искаш го носи направо  Simple Smile
между другото и аз си помислих че като се роди бебочето строежа ще ми се види лесен, ама все пак не може ли да си поспа докато го чакам  Simple Smile

# 170
  • София
Нина, ще нося панталона. Все пак ми се искаше да попадне в някоя от нашите мами, защото ще може да го поноси по-дълго,2-3 месеца, а така ще се носи най-много месец, щом сега виза в 9я. Но ако никой от 'нашите' не го хареса, ще го дам на твоята приятелка. Peace

# 171
Някоя варненска мама смята ли да ходи на Училището за бъдещи родители на 31.07 в Окръжна болница- аз съм на работа, но бих могла да се опитам да се измъкна по-навреме???

В колко часа е и къде точно в Окръжна, аз искам да отида.

# 172
Момичета, тези 2 дни доката мъжо ги няма(в командировка в чужбина) се скъсах от работа. Вчера правих буркани с кисели краставички, а днес компот от праскови. Зимата ще трябва да се яде, а и нали ще увеличим членовете на семейството. Е няма да давам на бебо кисели краставици, но нали и ние сме хора, а и свеки ще е тук и по-често ще идват гости. Решила съм полека лека да си напълня стилажа със зимнина. А в момента приготвям разни вкусни неща, че мъжо като си дойде трябва да яде. Приятен ден на всички!

# 173
Нина, ще нося панталона. Все пак ми се искаше да попадне в някоя от нашите мами, защото ще може да го поноси по-дълго,2-3 месеца, а така ще се носи най-много месец, щом сега виза в 9я. Но ако никой от 'нашите' не го хареса, ще го дам на твоята приятелка. Peace
Естествено - първо нашите. Да ти кажа като й гледам коремието не знам дали ще може да влезе в панталон  newsm62

# 174
Леле Галя, направо се засрамих като те чета. Моето момче помага на родителите си на местото им през weekend-a и аз тук вместо да свърша някоя домакинска работа, аз си чета книжка и си разглеждам списания  Embarassed

# 175
  • София; Дружбето
АЗ даже не се засрамих  Laughing

# 176
защо да се срамувате  Hug сега е времето да почивате, че като дойдат сладурчетата... Whistling д..е да ви е яко... Heart Eyes  bouquet

# 177
Klemy, панталончето звучи интересно, ама хич не ми се иска от 50 кг.в четвъртия месец да стигна 80 кг. накрая Simple Smileтрябва да се самоубия! #2gunfire

# 178
Привет и от мен! Тъкмо се върнахме от Варна. Направихме фетална и всичко е наред! Нашето май ще е момченце! Голямо криене падна, ама и ние половин час го дебнахме да покаже органа... Не е 100% сигурно, така, че пак ще се дебнем другият път  Crazy

# 179
Setakap, срамежливи са децата!  bouquet  няма лошо важното е да са добре! Hug Радвам се че нещата са наред при вас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт