ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 897
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
    Хайде, дано да е там, че на трети да кажеш по колко взема, как гледа и какъв му е ехографа, че и на мен много ми го хвалиха. Аз в Темелков ходя заради гърдата си, но откак забременях не съм ходила и смятам да отида, а може и Балев да посетя...за трето мнение...щото съм параноичка Laughing (сестра ми казва, че е защото ще ставам мама, ама аз още никакси не си се възприемам така, сигурно после ще свикна, ама...)

# 151
Здравейте. Малко да се оплача. В четвъртък бях на видеозон, но моята лекарка беше в отпуск и ме взе нейна колежка. Наговори ми ги едни и така ме ядоса. Ниско разположена плацента ,със задно предлежание(ако съм запомнила ). Дотук както и да е , но седна да ги дрънка едни работи за пъпната връв, колко било опасно, как трябвало да се следи. Sad Хубаво де , но от тези термини нищо не разбрах и попитах, може ли на български с две думи да ми обясни за какво става дума. Отговорът: Ние си знаем , това ти стига. smile3515 Добре че беше акушерката да ми каже , че не е страшно, иначе досега да съм полудяла. Та седя си в къщи и сама си говоря Sad. Следващия преглед ми е на 17.08 , до тогава ще параноясъм. Пък малкото слънце какво и се разсърди да дръпнатата лекарка незнам, но се сви много ниско и все едно си седна на дъното на мехурчето и край. Мърда си, но през цялото време и се дупи с гръб Laughing. Не я остави да го гледа и тя се отказа.  Laughing. Викам си: А така маме, на такива дръпнали само гръб и никакво внимание newsm10. Но до 17 има много много време Cry.
 В понеделник ще си видя резултатите от изследванията, а към края на другата седмица и резултата от БХС. Дано поне те са наред. Иначе бебчо ме докосва вече, показва ми че е добре и расте. Поне това ме успокоява.

# 152
Здравейте милички  Hug !
Аз тъкмо приспах Теа и даже успях да прочета изпуснатото! Heart Eyes
Радвам се че най-сетне има момиченце в компанията!Супер НИМ!Нямам търпение да разбера пола на бебчето!За Теа до 6 месец ми казваха че ще е момче, но аз бях Убедена че ще е момиченце!И как не  Naughty като и аз и татито искахме девойка Heart Eyes! Но сега нямам никакво предчувствие- въпреки това ми се ще да е момченце, ако не сега другият път! Blush  Laughing, няма да се предаваме я! Joy Ще работим по въпроса за трето... Каквото и да е- ще си го обичкаме разбира се!
Аз съм на преглед във вторник и вече нямам търпение- за да видя бебчо, Въпреки че предстои неприятното "ровене"! SadИ ще ми кажат дали трябва серклаж!Моля се да не се налага! Praynig
Бъдете здравички!  bouquet

# 153
Клеми радвам се за резултатите но не ги разбрах - какъв е този риск  newsm12
Ivonska какво искаш да кажеш с това - "ужасно беше" в Тина Киркова как се държаха с теб?

БХС дава вероятен риск от синдром на Даун, моят е по-нисък от очаквания , което е хубаво. Не си ли чела статиите за БХС?

Да чела съм ги и но явно не съвсем задълбочено  newsm47 Както и да е, разбрах как стоят нещата и много се радвам за теб. Стискам палци на всички ни и пожелавам добри новини  newsm10

# 154
vechna lubov хич не им се връзвай на лекарите. То нали знаеш има хора и хора: единия така ще те наплаши, че да полудееш, другия пък от спокойни приказки ще ти се струва, че нищо не върши. Не се стягай за глупости! Бебето да е добре, другото - майната му!
ivi2000 аз доколкото зная серклаж се прави най-късно в края на третия месец пък ти гледам отдавна си го минала. Какъв серклаж по това време? newsm78 Тези доктори ме убиха! Смахнах се съвсем... #Crazy
Хайде лек ден, пък да видим аз как ще го избутвам, че съм сама и днес, и в тая жега... Изпържих се вечеееееееееее........ hahaha

# 155
Здарасти! Виждам, че вече сте се събудили. Как са бебешорите? Grinning

Аз днес съм на работа Sad, а така искам да поплувам в морето...

# 156
В 16-та седмица се прави вагинален преглед и се преценява нуждата от серклаж...

# 157
ох да ви се оплача. Тук до нашия блок строят 3 сгради, вчера дойдоха в 6.00 и започнаха да наливат бетон, днес в 6л30 започнаха да местят някакви железа и тръби, естествено съпроводено с викове и шум до бога. както се сещате на тая жега спим на отворен прозорец а ние сме на 2 етаж и все едно че са в спалнята ни, мамка му #2gunfire
така че съм на крак от ранни зори, вече не използваме будилник за работа. През целия ден работниците са тук и изобщо няма мира

# 158
Добро утро! Hug
Теа ме събуди както обикновено в 7.30, вече папкахме, бяхме и на гърнето, свършихме си работата и сега е в паяка.. и мама има почивка!
ОТНОСНО СЕРКЛАЖИТЕ:
При мен сега ще се направи вагинален преглед в 19 седмица,а серклаж може да се прави до 21 включително /от 12 до 21/ !даже знам за случаи в 6 месец, така че споко!Важно е за мен да не се налага... Cry
Аз мислех че изследването за Хив е задължително, защото предната бременност ме накараха да си направя...сега още никой нищо не е казвал... newsm78
Весело изкарване на уикенда!Повече спокойствие и поводи за усмивки! Heart Eyes
отивам да си направя кафе и черпя и вас  food010

# 159
Ninishte, лошото в случая е че не можеш да се наспиш и починеш!Що не гиfight
А за да не се тормозиш най- добре излезте някъде със семейното тяло и малкото коремче и се разходете за събиране на положителни емоции... newsm10

# 160
ivi2000 така и мисля да направя но таткото отиде да помага на родителите си събота и неделя така че ще се забавлявам с бойните другари  smile3521

# 161
  • София; Дружбето
А добро утро  Hug
И ме мяукащия звяр ме дигна рано рано да си покаже празната купичка. Поне си изпих млякото на терасата на хладина  Grinning
ninishte съчувствам ти за строежа. Аз живата музика едвам я трая, че е от 18 до 23  #Cussing out Ма забелязвам, че се изключвам и не я чувам вече  Crazy
Успешен ден коремчета  smile3525

# 162
  • София
Добро утро!
Чувам строежи има покрай някой мами... Laughing Споко, поне ще свикнеш за нашествието на малкото човече и изстъпленията с ранното ставане.
Аз сега си пия кафето, а дечко ротко гледа ТВ /ама това ще е за не повече от 3 минути  Laughing/.

# 163
Споко, поне ще свикнеш за нашествието на малкото човече и изстъпленията с ранното ставане.
ха-ха! Joy Klemy, и аз си мислех да напиша нещо в този дух, но си викам хайде да не ги плаша отсега...! Heart Eyes

# 164
Слънчево утро Ви желая на всички майки със "слънца" в коремчетата Laughing Моето слънце трябва да изгрее около 11 януари догодина. Прочетох за звяра на tcveta и исках да попитам не е ли опасно да си съжителстват двете с котката? Моите изследвания за токсоплазмоза още не са излезли, но  снощи си подарихме животинчето и ми е още криво, че го няма.

Общи условия

Активация на акаунт