ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 777
  • 261
  •   1
Отговори
# 15
И аз вече усещам бебо newsm32, особено като легна. Първия път бях обърната настрани и го усетих много силно и определено не са черва, защото е много различно. Много приятно е чувството. При мен е като лек гъдел.
За курса да кажа, че аз съм там, ще бъда облечена с бялата пола с която съм на снимката в албума с покупките. Ще се постарая да отида към 9 часа най-късно 9.15, защото предния път едва намерих място. Ним ще се оглеждам за теб  smile3556, но и ти се оглеждай, защото е фраш а и аз съм малко късогледа и надалеч ми е малко размазано, а не носа очила.

# 16
Здравейте момичета,
И аз събрах кураж да се запиша като януарска мама.
Казвам се Нина, на 31 год. съм и това ми е първа бременност, термина ми е на 31 януари.  Praynig
Миналата година имах спонтанин аборт в 10 г.с. и сега изчаквах да мине повечко време преди да се включа при вас  Rolling Eyes
Както се вижда съм дъртичка за първескиня, но ще се борим  Grinning Praynig Peace
Аз мисля утре да отида на лекцията. Ако и някой друг ще ходи искате ли да се уговорим....

За сега ви казвам чао и леко бременеене  preggo

# 17
  • София; Дружбето
Аз откакто попитах за усещането на бебо престанах да го усещам  Cry От тогава никакви признаци  #Cussing out Май го досрамя и реши да не ме притеснява  Joy

# 18
  • София
Klemy, не с тези, които те издават - нещо не им приемат направлението ми за тях от личната лекарка. Вярно, че при разпечатването си беше доста разместено, но все пак ...
Днес ще говоря с личната и ще я пращам да се разправя с тях, какво точно не му е наред и как ще се процедира занапред.
Добре де, не ти и казаха защо не го премат? Да не е объркала кода личната, на мен специално м напсаха с какъв код да е направлението и нямаше проблем. Ако не са ти казали, питай какъв точно е поблема, не вярвам личната ти лекарка да се затътри при тях да ги пита... Laughing

# 19
  • София
И аз вече усещам бебо newsm32, особено като легна. Първия път бях обърната настрани и го усетих много силно и определено не са черва, защото е много различно. Много приятно е чувството. При мен е като лек гъдел.
За курса да кажа, че аз съм там, ще бъда облечена с бялата пола с която съм на снимката в албума с покупките. Ще се постарая да отида към 9 часа най-късно 9.15, защото предния път едва намерих място. Ним ще се оглеждам за теб  smile3556, но и ти се оглеждай, защото е фраш а и аз съм малко късогледа и надалеч ми е малко размазано, а не носа очила.

Галина, да ти кажа аз от около седмица имам усещането, че нещо ме гъделичка отвътре и все едно лази  newsm78 Ама нали е рано, пък и първа бременност и все си викам - въобразявам си! Освен това петък и събота почти не го усетих, а вчера само веднъж. Та за момента оставам в очакване. Аз ще съм там дори преди 9, защото ще използвам мъжа да ме закара преди работа.
Нина, добре дошла и се оглеждай за мен! По роклята лесно ще ме познаеш. А и на такива срещи имам навика да се хиля тъпо, та и по това  Embarassed

Добито, не се тревожи, мила. Според всичката литература, дето съм я изчела, е рано още да усещаме бебето при първа бременност. Тук има доста теми за мами, които са го усетили чак към 18-20 седмица, та даже и след 20-та! Можеш да потърсиш за твое успокоение! Може пък да го усещаш, ама сега да е с гръб. Аз гъделичкането (ако е бебо!) съм го усещала само в пълен покой. Ако съм ангажирана или говоря - все още не!
Мисля, че е рано да се тревожиш и все пак довечера чичо доктор ще те посъветва най-компетентно!   bouquet

# 20
Утре съм на линия, така че се оглеждайте и за мен! Вече писах как ще съм облечена. Ще нося фотоапарата, че като гледам голяма група се заформя.
Аз в сряда съм на преглед и нямам търпение да видя как е бебо. Много ми е мъчно за него. Събота и неделя бяхме в един комплек и всички бяха с деца. На плажа имаше едно семейство с 4 месечно бебе и от време на време им го наглеждах, защото те влизаха в басейна (той е много близо) и то си стоеше само в едно специално легълце от което няма как де излезе. Много му се радвах, то беше едно сладурче.

# 21
момичета, разбрахме се  Simple Smile
Ним и аз май ще дойда по-рано по същите прчини.
Ще бъда с рокля на някакви червеникакви цветя. Почти не ми личи коремчето но затова пък съм с очила  smile3556
До утре и лек ден

# 22
Здравейте и от нас! Hug
Нямам много време да пиша, защото Теа хич не ме оставя даже да дишам, но чат- пат успявам да попрочета изпуснатото!Големи сте бързаци!Докато видя една тема и вече сте изписали следваща!
 Peace
Някъде видях че русенските мами ходят на гимнастика за бременни, някъде до Ялта!Ще ме светнете ли за дни, часове, разходи,...може ли да се ходи от време на време, понеже Теа няма кой да я гледа освен мен?!Благодаря предварително!
И аз вече усещам бебето- отпреди 2 седмици, макар че ми казваха че е невъзможно! #Crazy Обаче аз си знам че е това, все пак ми е второ детенце! Heart Eyes Теа я усетих чак в началото на 5 месец, но явно това бебче ще рипа повече! Laughing
Бъдете здравички! Hug

# 23
Да взема и аз да се разпиша, че не съм писала няколко дни вече. Гледах термините, още ли нямаме момиченца?! Те верно, че по-късно се виждат, дано да има много малки сладурани  newsm10 На мен откак ми казаха : момче! започнах да мисля какво щеше да е ако е момиче. Луда работа!  gydi Все нещо ме човърка. Ако не мисля за болести, мисля за глупости  Embarassed Бебчо го усещам от време на време, ама още ми е странно някак. Последните дни по-малко, но днес ме скъса от ритници. Стискайте палци, правихме нови изследвания за инфекцията, днес трябва да са готови резултатите, дано всичко да е наред вече  newsm17

# 24
Здравейте момичета  Hug Много странно нещо ми се случи току що - станах от стола на работа и взех да се приготвям да си ходя, минах през тоалетната и о ужас - цялата съм мокра, бикините ми са мокри, дънките ми също! Някакво странно течение в огромно количество  Embarassed Shocked Thinking Няма мирис, няма цвят, като вода е  Thinking Преди време ми се появи пак, но съвсем мъничко, лекарят ми каза, че може и да е вода, но като ме гледа миналата седмица каза, че понеже сега го няма, не може да прецени какво е, но вода съм си имала достатъчно (каквото и да значи това). И сега си стоя тука и чакам да ми изсъхнат малко дънките и да се прибирам! Мисля, че някъде съм чела, че това било нормално, ама на мен нещо не ми се вижда много нормално. На някой да му се е случвало това?  ThinkingА ако вече сме го коментирали - моля за извинение, ама не си спомням  Embarassed
Е засега това  Simple Smile

# 25
Я, вземи звънни на Тодоров за да си по-спокойна!

# 26
  • София
Аз се върнах от консултация и съм бясна - пак само със сантиметър ме мериха, ехограф не ми се полагал до след 20-та седмица  #2gunfire  #Cussing out   #2gunfire
Направо побеснях! Та сега съм си записала час във Фемина в четвъртък и ще се пръсна от нетърпение до тогава. Мериха ме със сантиметър, бил ми пораснал коремът, значи всичко било наред!  #Crazy
Това ми поемала здравната каса, това можели да направят! Нямам думи просто!
Иначе за усещането на бебо лекарката каза, че първоначално било като гъдел, докосване отвътре и все едно някой лази по теб, ама отвътре.  Laughing Първоначално много слабо се усещало, предимно вечер като легнеш и си в покой.

А някой да знае защо ги няма витамините на Хип - в аптеката ми казаха, че нямало внос!  #Crazy И понеже бях в аптеката след прегледа, сега немога да питам и какви други витамини да си купя. Дано другите момичета с прегледи днес да са били с повече късмет, аз ще си чакам четвъртъка!  #2gunfire

# 27
  • София
Здравейте момичета  Hug Много странно нещо ми се случи току що - станах от стола на работа и взех да се приготвям да си ходя, минах през тоалетната и о ужас - цялата съм мокра, бикините ми са мокри, дънките ми също! Някакво странно течение в огромно количество  Embarassed Shocked Thinking Няма мирис, няма цвят, като вода е  Thinking Преди време ми се появи пак, но съвсем мъничко, лекарят ми каза, че може и да е вода, но като ме гледа миналата седмица каза, че понеже сега го няма, не може да прецени какво е, но вода съм си имала достатъчно (каквото и да значи това). И сега си стоя тука и чакам да ми изсъхнат малко дънките и да се прибирам! Мисля, че някъде съм чела, че това било нормално, ама на мен нещо не ми се вижда много нормално. На някой да му се е случвало това?  ThinkingА ако вече сме го коментирали - моля за извинение, ама не си спомням  Embarassed
Е засега това  Simple Smile
Може да имаш обилно бяло течение, аз бях така предния път, особенно в 9 месец беше ужас...но лекарката ми каза, че било нормално, можео да е толкова много, все едно си се напишкала, но понеже настоях и ми направи микробиология, не излезе нищо ненормално, абсолютно в норма ...Така че няма да си изключение, дано да е това.

# 28
Ним, така е касата поема малко видеозони, останалите, ако искаш си ги плащаш.
Витамини има в аптеките, но само Пренатал, а и те се намират трудно. Поне във Варна е така.
Аз такива си взех, но още не ги пия. От следващия месец ще пия Зимафлуор по препоръка на зъболекарката. Забравих да питам за Калций. Някой знае ли дали е необходим?

Елеонора, и за имам по-обилно течение, но не чак така. Изследвах го, нищо патогенно.
Ще чакам отговора на лекаря ти, дано всичко да ОК!

# 29
Eлеонора, съветвам те да се обадиш веднага на наблюдаващата си лекар/ка. Може и да е бяло течение но може да са и води - за да намокриш дънките....
Не се шашкай просто се обади. Аз също имам обилно бяло течение и след микробиологията се успокоих. Теб сега може да те успокои само лекар. Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт