Плевен 159 - зимна тема

• 73 092
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Бих искала да попитам за добър психиатър в Плевен.
(Без доктор Духленски и доц.Александрова.)

# 121
  • у нас
Здравейте!Някой знае ли къде мога да намеря магазин за сладкарски нещица в Плевен, специално фондан ми трябва, цветен. Благодаря!
  магазин шугър арт. Намира се на късата страна на училище Иван Вазов. До закусвалнята и аптеката.
За психиатър-ходили сме при доц. Чумпалова преди години с дядо ми. Внимателна, останахме доволни.

# 122
Момичета, търся мобилен номер на д-р Вълешков.

# 123
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър ортопед, ако има някой по-конкретно за кръстни връзки на коляно?
Благодаря 🤗

# 124
Добър ден. Бихте ли препоръчали добър хомеопат? Ако можете да дадете кратка информация за този хомеопат като каква е цената на неговия преглед и контакти за връзка! Благодаря предварително!

# 125
Клементина Цветкова, има информация да нея във ФБ.

# 126

Хомеопат ли е?

# 127
Хомеопат е.

# 128
  • София
И аз щях да препоръчам нея, добра е.

# 129
Здравейте, може ли препоръка, ако някой е имал подобни проблеми. Добър хирург за лапароскопска операция на жлъчка. Благодаря Ви предварително.

# 130
Около местността орлето движили се някакъв градски транспорт.

# 131
И аз щях да препоръчам нея, добра е.

Благодаря ви.

# 132
Здравейте, може ли препоръка, ако някой е имал подобни проблеми. Добър хирург за лапароскопска операция на жлъчка. Благодаря Ви предварително.
д-р.Костадинов в Света марина Плевен.

# 133
Здравейте! Някой знае ли кога би трябвало да приключи ремонта на центъра? Чувам нещо като нова година и тръпки ме побиват...

# 134
Здравейте трябват ми координати на проф.Господинов -кожен трябват ми за преглед на дете целият му гръб е в лишеи а в Ловеч никой не можа да ни помогне .С тази карантина се задълбочиха може и на друг добър кожен .

Общи условия

Активация на акаунт