Плевен 159 - зимна тема

• 72 941
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета. Не съм от Плевен и имам нужда от вашата помощ. Искам да заведа баща ми на ревматолог и съм се спряла на д-р Тихомир Горчев. Видях, че преглежда в Авис медика само във вторник следобяд, но прочетох, и че е началник на отделението по ревматология във ВМА. Въпроса ми е там преглежда ли, и ако да, знаете ли в кои дни.
Благодаря предварително, ако някой се включи с инфо Simple Smile

# 631
Ако не намерите друга инфо, звъннете в отделението, на сестрите, ако има телефон на сайта на ВМА. Сестрите ще ви кажат, ако са на кеф, разбира се

# 632
На тая страница има някакъв телефон и email на Горчев, пробвайте и с тях.

# 633
Здравейте, момичета. Не съм от Плевен и имам нужда от вашата помощ. Искам да заведа баща ми на ревматолог и съм се спряла на д-р Тихомир Горчев. Видях, че преглежда в Авис медика само във вторник следобяд, но прочетох, и че е началник на отделението по ревматология във ВМА. Въпроса ми е там преглежда ли, и ако да, знаете ли в кои дни.
Благодаря предварително, ако някой се включи с инфо Simple Smile

Не преглежда във ВМА, звънях на регистратурата. Казаха ми единствено в Авис медика.

# 634
koko_hello, благодаря за отговора 🌺

# 635
Здравейте, някой може ли да препоръча салон за микроблейдинг?
. И аз търся препоръки... Засега съм се спряла на Иваничка и на студио Палитра. Ще се радвам и аз на мнение и препоръки.

# 636
. И аз търся препоръки... Засега съм се спряла на Иваничка и на студио Палитра. Ще се радвам и аз на мнение и препоръки.

С двете ръце ,не Иваничка,направи ми едната вежда по-висока от другата, също така,бях увиквана,защото помолих да ми сложи допълнително обезболяване.Кожата ми не е мазна,пигмента изчезна за 2 месеца!
Не съм доволна нито от резултата,нито от отношението!

# 637

С двете ръце ,не Иваничка,направи ми едната вежда по-висока от другата, също така,бях увиквана,защото помолих да ми сложи допълнително обезболяване.Кожата ми не е мазна,пигмента изчезна за 2 месеца!
Не съм доволна нито от резултата,нито от отношението!
Олее, а тя май взима най-скъпо... Студио Палитра, поне по снимките изглеждат много естествено, пък и съм виждала тяхна работа, харесва ми.

# 638
Здравейте, търся детегледачка за ежедневно (без уикенда) почасово гледане на детето ми - момченце на почти 2 години.

Ако искате, или имате познати, които да препоръчате, можете да ми пишете на лични Simple Smile

Много благодаря на всички отзовали се предварително! Тук винаги съм срещала помощ и подкрепа  Heart

# 639
Здравейте, не съм от Плевен.
Моля за съвет за хирург, който ще премахне подкожен косъм около бикини зоната. Посетих "специалист" на частно, който само ми взе парите в друг град...
Благодаря!

# 640
Момичета, знаете ли от къде мога да купя цветя в такъв цветарски плик:

# 641
Аз съм купувала от Вилия, но беше миналата година -  намира се на Иван Вазов от дясната страна на улицата малко след спирката на 5 и 9.

# 642
Аз съм купувала от Вилия, но беше миналата година -  намира се на Иван Вазов от дясната страна на улицата малко след спирката на 5 и 9.

Благодаря, liiya!🌷

# 643
  • Плевен
Момичета,предложете ми моля,търпелив и спокоен инструктор за опреснителен шофьорски курс.За предпочитане е да е жена.Не съм сядала в кола от 15 години и се сещате колко мога да карам.Не искам човек,който крещи за всичко!От един такъв сега се махнах.Предварително благодаря.

# 644
Момичета,предложете ми моля,търпелив и спокоен инструктор за опреснителен шофьорски курс.За предпочитане е да е жена.Не съм сядала в кола от 15 години и се сещате колко мога да карам.Не искам човек,който крещи за всичко!От един такъв сега се махнах.Предварително благодаря.

Мисля че автошкола Ватони имат и жена инструктор. Виж им телефоните в нета и попитай.

Общи условия

Активация на акаунт