Азиатска козметика и грим 15

• 43 529
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, малко глупав въпрос. Имам влезнали пратки още от 12.12 в 03.05 ч сутринта и в БГпост пише, че е undelivered post и от тогава не мърда на никъде. Нямам още смс от пощата , а и тракинга не се променя никак. На някого случвало ли му се е?

# 121
  • София
При мен става като ми въведат грешен номер за смс и съответно той не пристига. Следва изпращане на бележка (вместо да си проверят номера, който въвели Rolling Eyes). И като отида да си вземам пратката ме питат ама вие защо така не сте получили смс-а Rolling Eyes. В момента имам 2 такива пратки.

Момичета, малко глупав въпрос. Имам влезнали пратки още от 12.12 в 03.05 ч сутринта и в БГпост пише, че е undelivered post и от тогава не мърда на никъде. Нямам още смс от пощата , а и тракинга не се променя никак. На някого случвало ли му се е?

# 122
Виж къде са влезли. Ако е в локалния ти пощенски клон направо иди да си ги вземеш, нищо че нямаш смс.

# 123
Получих успешно първия удар от черния петък.

Reddish Brown, най-накрая се сетих да питам, но от къде поръча всичко?
От магазина на Wishtrend в ибей.
https://www.ebay.com/str/wishtrend
Води се комплект - Dear Klairs Angry Skin Calming Package.
https://www.ebay.com/itm/KLAIRS-Angry-Skin-Calming-Package-5-ite … kin-/112382075172
Беше намален с 30% за ЧП + купон за 20% излезе мн изгодно.

# 124
BEL@, щом е undelivered значи те чака в пощата. Отивай направо да си я вземеш Simple Smile

КореЯнки, някой може ли да ми обясни що е то доставка с EMS и най-вече какво се случва с пакета след като влезе в БГ? Документите аз ли си ги пращам или като при DHL те се грижа, на коя митница трябва да се ходи (тази на летището?). Засилила съм една голяма поръчка от Jolse (като така или иначе от 1ви всичко ще минава през митница) и ми дава опция безплатен EMS и то за 5дни доставка.

Имам последна информация от нашите приятели и какво ни чака догодина. Който има интерес да пише на ЛС Simple Smile

# 125
От J, ЕMS пратките идват с DHL.

# 126
Цял ден съм зациклила на "всички оператори са заети".

# 127
Аз получих СМС от русенската поща за пратката си. Само, че аз съм от Бургас.
Звънях в Русе и ми обещаха, че ще я препратят. Корейците се объркали. Дали?!

# 128
Хах, имах една китайска пратка преди доста време, която показваше, че е неуспешно доставена в Смолян, пък аз съм в София и нямам нищо общо със Смолян. Викам си, дай да звънна, вдигна ми една леко кисела леличка, не искаше нищо да проверява, тръгна да ми обяснява как била в болнични, колежката й пък в отпуска и да ида на място да си търся пакета Grinning
В крайна сметка се оказа, че китаеца ми е дал чужд номер за проследяване.
Обаче моя досегашен опит показва, че корейчетата грешки не правят.

Джолсето ме ядосва вече... Имам пратка от 2 декември, която още не са шипнали.

# 129
Благодаря Hug
Тоест ще дойде с DHL, те ще ме потърсят -пращам им пълномощно доколкото се сещам и те май ми го носеха после на адреса? Освен ДДС какви бяха таксите за обработка на документи, че отдавна не съм ползвала такива услуги.

# 130
Благодаря Hug
Тоест ще дойде с DHL, те ще ме потърсят -пращам им пълномощно доколкото се сещам и те май ми го носеха после на адреса? Освен ДДС какви бяха таксите за обработка на документи, че отдавна не съм ползвала такива услуги.
Имам спомен отпреди две години единствено че платих и за EORI номер + ДДС.
Странно.
Но доставката на DHL я платих при поръчката на продукта, беше телефон.
Ще ми бъде интересно и на мен някой да сподели по-пресен опит.

За да не е съвсем спам, моята корейска пратка от митницата обработиха за 10 дни.

# 131
Момичета, извинявам се предварително, че съм отговаряла само с копи-пейст на личните, но нямаше как индивидуално на такова количество съобщения. Това е положението за момента. Надявам се, че е полезна информацията - така да се каже "предупреден е въоръжен". Пак ще има нови ситуации и ще се нагаждаме всички в крачка, но поне малко повече яснота.

# 132
Малко да Ви отклоня.
Дайте идея за какво мога да използвам корейски мед с джинджифил, който си купих, обаче се оказа джинджифил с мед и е лют, та лют и чай матча, мъча го на чай, но не ми харесва.
Харесвам матча лате, пробвах вкъщи да го правя, но дали не уцелих рецепта, нещо не ми се получава така както ми харесва.
Чудя се с какво да я забъркам тази матча и да си сложа за маска за лице.

# 133
Ама как с какво да я забъркаш? Кои сме ние, ако не сложим кисело мляко! https://www.osata.eu/badi-krasiva/kozmetika-i-grim/maska-za-lits … selo-mlyako-3554/

А меда го ползвай за сплашване на домашните - който ти се прибере болен ще го яде Smiling Imp

# 134
Чудя се с какво да я забъркам тази матча и да си сложа за маска за лице.

Много добре ми се отразяват за под и върху уморени очи самоделни пачове -  тампони за сваляне на грим,  накиснати в някоя отвара, най-често използвам невен. Не виждам защо и матча да не може да послужи по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт