До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 78 779
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Не е само в сряда мисля-има сайт,но е много разбран и мисля,че ако обясните може да ви вземе.Сега погледнах има за сряда за платен преглед,но както казах ако е спешно може да пробвате да говорите с него.

# 556
Да понякога съм виждала вторник и сряда.😇
Да провери в сайта точно кои дни ще е тази седмица и да му се обади

# 557
Благодаря ви, момичета, часът трябва да е точно в четвъртък но ще го имам предвид за другия път.

# 558
Ако все още не си намерила-звънни в центъра на Калчева.Аз там не ги харесвам особено,но бързо може да се намери час за някоя от лекарките.Ако е за Ф.или лигавица все ще видят мисля.
И в Св.София Ирмов почти винаги е свободен-погледни и техния сайт.Не съм била при него ,но моя приятелка преди 4 год.се следеше в Надежда и при него тук/бременна/.

# 559
Да, за лигавица е. Запазих в Медицински център "4Life" пък да видим. При Калчева звънях да търся Татарова но я няма в четвъртък. С Ирмов имам лош опит преди време, а сега ми казаха, че станал търговец и първо предлагал някакви нови и скъпи продукти, а после преглеждал. Как да е, благодаря на всички отзовали се. А звънях в Девата сутринта, викам си, който се падне. Въобще не ми вдигнаха телефона-хааха, смятайте....болница...
Ако все още не си намерила-звънни в центъра на Калчева.Аз там не ги харесвам особено,но бързо може да се намери час за някоя от лекарките.Ако е за Ф.или лигавица все ще видят мисля.
И в Св.София Ирмов почти винаги е свободен-погледни и техния сайт.Не съм била при него ,но моя приятелка преди 4 год.се следеше в Надежда и при него тук/бременна/.

# 560
Миналия месец нямах проблем с регистратурата им. Явно съм изкарала късмет. Разочарована съм декември месец от Света София и Окръжна, на нощно дежурство изобщо не вдигат, а звънях на пожар няколко пъти. Нощно дежурство вдигнаха телефона в Бургас мед и Маджаров.
Във 4Life при Татарова ли запази час?
Да, за лигавица е. Запазих в Медицински център "4Life" пък да видим. При Калчева звънях да търся Татарова но я няма в четвъртък. С Ирмов имам лош опит преди време, а сега ми казаха, че станал търговец и първо предлагал някакви нови и скъпи продукти, а после преглеждал. Как да е, благодаря на всички отзовали се. А звънях в Девата сутринта, викам си, който се падне. Въобще не ми вдигнаха телефона-хааха, смятайте....болница...

# 561
Лотос-Не, исках при нея но за този ден само доктор Тюркян Мустафа имаше час. Виждам, че е млада но ми казаха, че била добра. Ще видим!

# 562
И аз съм чувала добри отзиви за нея
Дано да помогне.
Лотос-Не, исках при нея но за този ден само доктор Тюркян Мустафа имаше час. Виждам, че е млада но ми казаха, че била добра. Ще видим!

# 563
Момичета, тези които са били или са при Мануелян. Тя работи ли с някой, който изражда? Изобщо как става номера - един те следи, раждаш при друг. Предния път бях в София и сега съм объркана.

# 564
Сестра ми беше така преди14 години. Даже 2 докторки смени за следенето и друга я изражда. Не знам как се казва 2-рата за да я очерня малко, защото не знам коя точно е забравила да ѝ изпише фолиева к-на и дори е казала, че вече е късно като се сетила, ама вече нямало смисъл от нея. А като отиде да ражда чак тогава ѝ мерили  тоневете и то за  първи път.
Сега пак бременността ѝ я следи АГ, която не изражда.
На мен ми съобщиха, че най- вероятно ще раждам в друг град, заради това, че още от самото начало съм с ниски тромбоцити (даже 50 не мога да стигна) и изобщо не знам как ще се случат нещата.
Момичета имате ли опит с раждане, а да сте с ниски тромбоцити и да сте имали нужда от преливане на тромбоцитна маса непосредствено преди раждането? И дали сте имали лечение с кортикостероиди по време на бременността, за колко време и как са се отразили на бебенцата ви?

Момичета, тези които са били или са при Мануелян. Тя работи ли с някой, който изражда? Изобщо как става номера - един те следи, раждаш при друг. Предния път бях в София и сега съм объркана.

# 565
Здравейте момичета. От доста време правим опити за бебче, но не се получава. Започнах да ходя при др. Неделковски. Правих изследвания за тромбофилия и имам 6 гена на мутации. Изписа ми да пия хапчета. И така няколко курса, но ефект няма. Разбрахме се за март месец да отида и да предприеме повече мерки, но се оказва, че в идните 2 месеца няма свободни часове. Бихте ли ми препоръчали гинеколози със специалност репродуктивни проблеми. Благодаря!

# 566
Здравейте момичета. От доста време правим опити за бебче, но не се получава. Започнах да ходя при др. Неделковски. Правих изследвания за тромбофилия и имам 6 гена на мутации. Изписа ми да пия хапчета. И така няколко курса, но ефект няма. Разбрахме се за март месец да отида и да предприеме повече мерки, но се оказва, че в идните 2 месеца няма свободни часове. Бихте ли ми препоръчали гинеколози със специалност репродуктивни проблеми. Благодаря!
Следете графика на Неделковски .Може да не му е излязъл графика онлайн.Звънете му може някъде да ви вмъкне .

# 567
За съжаление, в Бургас не мисля, че има кой да ви помогне. Поне моя горчив опит е такъв.

# 568
Kaliopa_1919- В Бургас няма репродуктивни специалисти, няма и апаратура. Тук само ще ви изгубят времето, гарантирам.

# 569
Запазете си час за консултация при доц.Конова. Идва всеки месец в Бургас. Ще Ви назначи терапия според мутациите преди забременяване и след това когато забременеете. Помогнала е на много жени.

Общи условия

Активация на акаунт