До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 659
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
Ирмов е надут пуяк, наложен се веднъж по спешност да водя дъщеря ми някъде,толкова отвратително отношение получихме,че и двете бяхме потресени. Каза ми да си направя изследвания за ЧПв - казах правила съм си и нямам. Той отвърна пред дъщеря ми,ми Вие знаете ли дали междувременно мъжът Ви не е спал с други жени. Мен не ме е преглеждал,само нея. Но и двете бяхме възмутени.
Възмутили сте се от директния му отговор???Това, че един доктор не се усмихва или не "разпъва локуми" в изреченията се не го прави арогантен или не компетентен.

# 661
Един лекар трябва да е мил, любезен, внимателен, човечен. Да има професионално поведение и отношение. Да бъде преди всичко човек, защото хора лекува, а не безчувствени същества. Това е рядкост и такова отношение съм виждала и получавала само в турските клиники. Просто има много неуважителни и неразбиращи пациенти, с доста нагло повединие и за това (само предполагам) и лекарите ни станаха доста груби и  т.к джаста праста

# 662
Ирмов е отвратителен. Не бих стъпила втори път при него, излъгах се веднъж. Да не говорим, че преди (а може и още) беше във вражда с Татарова и се отнасяше много арогантно към нейни пациентки, с всичките му там подмятания, присмех и т.н.

# 663
Др Ирмов е особен и не всеки може да понесе директния му подход. Правил ми е две секцио, при второ имах усложнения, благодарна съм че той беше оператор , защото при друг можеше нещата да не се развият добре.

# 664
При д-р кироваков и новата клиника само на частно ли ще е или и с направления

# 665
  • Бургас
Клиника е силно казано. Медицински център, в който само за АГ и анестезиолог ще приемат направления, но още няма договор с касата. Всички останали специалисти са кеш.

# 666
Ооо, скоро бях при Ирмов на профилактичен преглед с направление, т.е. само за цитонамазка и на мен ми говори същите неща, да съм правила изследване за пап вирус и някаква по-скъпа цитонамазка в Лина, а не тази, която ми се полага по здравната каса. И на мен ми каза, че нямало мъж, който да не изневерява и постоянно да съм се изследвала за пап вирус, че мъжът ми можело да ми лепне..

# 667
  • Бургас
Ама наистина ли ги говори тези неща? Направо не мога да повярвам.

# 668
  • вкъщи
Tanq просташкото и арогантно поведение на доктор не се нарича директност,а непрофесионализъм. Освен това не бях отишла мен да преглежда ,а дъщеря ми,която беше със страшни болки и киста на яйчника и никак не беше уместно да коментира моето женско здраве и верността на съпруга ми. Пълна липса на адекватност. Детето беше изключително възмутено.
И точно разпъване на локуми и надменност видях в поведението му, ехидна усмивчица и злоба

# 669
Много ви благодаря за отзивите! Обмислям вече да съм при Мануелян и да видя може би Татарова за раждане. Попринцип търся лекар, който да ми прави секцио (нормално раждане не е опция) и се чудих кой в Бургас прави Щарк секцио, разбрах че е по-леко по този метод.

# 670
  • Бургас
Много ви благодаря за отзивите! Обмислям вече да съм при Мануелян и да видя може би Татарова за раждане. Попринцип търся лекар, който да ми прави секцио (нормално раждане не е опция) и се чудих кой в Бургас прави Щарк секцио, разбрах че е по-леко по този метод.

Мисля че само Ирмов прави секцио по метода Щарк

# 671
[/quote
Защо пък точно Татарова за секцио?

Чух и прочетох тук доста добри отзиви за нея, но ако имате предложение, ще се радвам да го прочета.

# 672
Ако ще раждате при Татарова,8ащо не де запишете на жк при нея?
Добър оператор за раждане секцио е Горанов в окръжна. Друг е Недялков м Бургас мед

# 673
Много се чудих между Мануелян и Неделковски. В крайна сметка май ще съм при Неделковски,защото досега съм чувала хубави мнения,не че за Мануелян не съм просто ислам някой,който е наясно с цялата ми бременност и да родя при него.

# 674
Ходила ли сте при него за преглед? Чака се с часове всеки път, ехографът е много много стар. Аз лично,въпреки многото положителни отзиви за него,не съм особено впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт