До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 637
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
Следи ли се някой при Недялков? Пишете малко отзиви за него, моля! Има ли добра апаратура?

# 676
Ходила ли сте при него за преглед? Чака се с часове всеки път, ехографът е много много стар. Аз лично,въпреки многото положителни отзиви за него,не съм особено впечатлена.
Ами веднъж съм ходила,имаше хора,но имах късмет да съм от първите. Предпочитам да чакам и да ми е спокойно,защото при мен нещата са по-сложни. При предната ми неуспешна бременност не съм чакала,но не получавах и това,което трябваше и затова се стигна до загуба на бебето.

# 677
Ходила ли сте при него за преглед? Чака се с часове всеки път, ехографът е много много стар. Аз лично,въпреки многото положителни отзиви за него,не съм особено впечатлена.
Ами веднъж съм ходила,имаше хора,но имах късмет да съм от първите. Предпочитам да чакам и да ми е спокойно,защото при мен нещата са по-сложни. При предната ми неуспешна бременност не съм чакала,но не получавах и това,което трябваше и затова се стигна до загуба на бебето.
При кого се следихте последния път при загубата?

# 678

Ходих първите два пъти при Георгиоски,след като прокървих и той не обърна голямо внимание..както и да я бяхме се чули само по телефона,отидох при Недялков /обърках името в предния пост/ и той само простотии дрънкаше и ме изпрати вкъщи

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 06:36 от Djordjiq1

# 679
Явно и Неделковски не се е справил с проблемът.

# 680

Ходих първите два пъти при Георгиоски,след като прокървих и той не обърна голямо внимание..както и да я бяхме се чули само по телефона,отидох при Недялков и той само простотии дрънкаше и ме изпрати вкъщи

# 681
Последно Недялков или Неделковски?

# 682
Последно Недялков или Неделковски?
Ами както съм написала и съм се поправила е НЕДЯЛКОВ!

# 683
Здравейте момичета ,
някоя от вас  има препоръки за гинеколог ,при който да направя фоликуметрия ?

# 684
Здравейте, събирам впечатления от момичета, които са се оперирали при д-р Добрев. Доволни ли сте?
И какви са ориентировъчно цените за операция /премахване на миоми и матка/?

# 685
  • вкъщи
Аз съм оперирана три пъти от него. Последно преди две години. 500 лв за лапароскопска операция. Сега не знам как са. Но препоръчвам да си направите лапароскопска операция,а не отворена. Миналата седмица оперираха моя приятелка във Варна от тумор,премахнаха и всичко лапароскопски,на другия ден я изписаха. Днес,осем дни след операцията все едно не е било. А коремната операция отворена е изключително тежка. Имам и такава и три лапароскопски и сравнение не може да има.

# 686
Аз съм оперирана три пъти от него. Последно преди две години. 500 лв за лапароскопска операция. Сега не знам как са. Но препоръчвам да си направите лапароскопска операция,а не отворена. Миналата седмица оперираха моя приятелка във Варна от тумор,премахнаха и всичко лапароскопски,на другия ден я изписаха. Днес,осем дни след операцията все едно не е било. А коремната операция отворена е изключително тежка. Имам и такава и три лапароскопски и сравнение не може да има.

Много благодаря за отговора! Flowers Hibiscus
А той в КОЦ ли Ви оперира?

# 687
  • вкъщи
Да,той само в Коц.

# 688
Момичета, може ли да ми препоръчате доктор в Бургас, който да премахва полип на матката чрез хистероскопия? Ще се радвам да споделите и цена. Благодаря!

# 689
Момичета, може ли да ми препоръчате доктор в Бургас, който да премахва полип на матката чрез хистероскопия? Ще се радвам да споделите и цена. Благодаря!

Препоръчвам Добрев - оперира в КОЦ. За цена не си спомням точно, но по здравна каса да е било макс около 100лв може би (сякаш беше по-малко, но наистина не си спомням).

Общи условия

Активация на акаунт