Свекървата, мъжът и жената

• 34 396
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 645
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пиша „от двамата“, защото и за мъжете, нищо че са по-силният пол, също има определен риск при необмисленото и прибързано обвързване.
Любов – любов, но при едномесечна връзка то дори още не е любов, ами чисто и просто сексуално привличане.

Мъжете могат да минат за "по-силният пол" заради мускули, иначе...
 И да, сбъркали са желанието за секс, със желанието за връзка и семейство.

# 646
Има и много мислили дълго време, били гаджета първо и пр., но пак завършили с развод, поради несходство в характерите. Може момичето да е виждало негови отрицателни черти, но да е мислило, че ще се промени. Нима и това не е възможно, докато човек е млад. Да речем, че е сбъркала в избора си. Като ѝ се натъртва как е трябвало да мисли за това, да направи онова, нещо в ситуацията ще се промени ли? Идеята е да направи най-доброто за бъдещето си и това на детето, а не да се връща назад как не е трябвало да прави.

# 647
Ама то сега не си ли вземе поука и не си ли научи урока, рискува да си повтори грешката и със следващия. Или следващите...
Аз поне не видях дотук да е осъзнала къде е собствената ѝ грешка.

# 648
Ама то сега не си ли вземе поука и не си ли научи урока, рискува да си повтори грешката и със следващия. Или следващите...
Аз поне не видях дотук да е осъзнала къде е собствената ѝ грешка.

Абсолютно права сте за урока, но фактът, че се е махнала оттам за момента и иска да говори само с мъжа си, само за тях тримата, ме навежда на мисълта, че авторката си е взела поука и няма да се върне да живее у тях. Ако реши да се включи, ще внесе яснота, ако не-здраве!

# 649
  • София
Има и много мислили дълго време, били гаджета първо и пр., но пак завършили с развод, поради несходство в характерите. Може момичето да е виждало негови отрицателни черти, но да е мислило, че ще се промени. Нима и това не е възможно, докато човек е млад. Да речем, че е сбъркала в избора си. Като ѝ се натъртва как е трябвало да мисли за това, да направи онова, нещо в ситуацията ще се промени ли? Идеята е да направи най-доброто за бъдещето си и това на детето, а не да се връща назад как не е трябвало да прави.
Ще се промени или поне би трябвало. Със следващия мъж може първо да се поопознае, да поживеят някоя годинка заедно и след това да прави необезопасен секс и следващо бебе.

# 650
Акълът им е стигнал до бърза сватба и дете,а сега си носят последствията от безхаберието.
Абсолютно права си, но не трябва грешката да се наказва с доживотна присъда. Трябва и шанс за оправяне на нещата.
А на мен ми е интересно как 27годишен стига до бързо бебе.
Лесно. Мама не му е купила презервативи.

# 651
  • Варна
Аз приключвам с темата щото ние си каканижем тука наизуст, не ми е интересно.

# 652
  • София
Върнах се да прочета първия пост на авторката и куп въпроси изникнаха.
- от самото начало на връзката е посрещната топло от свекървата
- забременява първия месец още, но пак й се радват- разплакала се е жената, разцелувала я е.
- от ден първи момата се е пренесла на етажа- да се грижат дъртите за двамата
- като заминава момчето, се връща на обгрижване при мама и тате
- още в този период почва да се цупи, че не й се били обаждали свеки и сестрата, отказва тя да се обажда и се карат с момчето по този повод
- връща се в къщата, пак посрещната с прегръдки и целувки
- пак се карат с мъжа й, че все е недоволна, че все на нея в тази къща не са й угодили......

Накратко, имаме си темерут, който е научен земята да се върти заради него.
Като се сетим, че родителите й са в друг град и тя се е върнала бременна при тях, дали пък са се надпреварвали работодателите да й предлагат работа?
Говори за болничен, за лежане за задържане- ясно е как са й оправили майчинството.
Хубаво е, че са могли да го направят, ама да се изкарва силно работеща, докато той е бил по Англия, е малко пресилено.
Реално погледнато- и двата чифта родители се грижат за изхранването на семейството, като преди това са им направили сватбата.
Това отговаря на въпроса защо са хукнали неговите в другия град  при сватовете да се обясняват- защото продължават всички да дондуркат златните си яйца.
И докато мъжкото трае под полата на втория етаж, женското е с претенции- да го хранят и поят, но да не му се вясват пред очите.
В същото време иска да й подсигурят условия за живот в апартамента, като засилят субсидиите за издръжка, разбира се.

# 653
Мдам, склонна съм да приема описаната от АбсурТ картинка за доста реалистична. Но според мен, по-добре момичето да получи шанс да порасне и да се стегне, а това няма как да стане с пухльото, който ѝ е мъж.

# 654
  • София
Абсурд пак изплиска гелена и се метнА у фантазиите си с ново 20 -"женското е с претенции- да го хранят и поят, но да не му се вясват пред очите." Satisfied  Аз до сега в цялата тема не съм прочела момичето да иска някой да я храни. Мунчо е този, който не иска сами да си плащат сметките, а да приемат от мама. Че и майчинството и го изкара фиктивно Laughing

# 655
Здравейте,
Скрит текст:
всички сте чували историите за свекърва и снаха и разправиите между тях, въпросът е къде е тънката граница в разбирателството. В началото всичко беше по мед и масло, като приятелка на мъжа ми, бях поканена на годишнината на майка му, запознах се с роднините му, бях приета топло. След месец забременях, майка му като научи се разплака, запрегръща ме, разцелува ме и ... след няколко месеца с мъжа ми се готвехме за сватба. Преди сватбата той замина за чужбина за два месеца, а аз се върнах в родния ми град. На изпращането ми всичко беше чудесно, ще се чуваме звънним, ще идват да ме виждат, майката заедно с безценната сестра. Но в един момент всичко се промени. Никой не ми звънна през тези месеци. С мъжът ми се карахме доста, обвиняваше ме, че не звънна на семейството му и т.н. Той се прибра и аз се върнах в неговата къща. Бях приета отново с целувки... След месец се омъжихме, а след още два месеца се роди детето ни..
. С него постоянно се карахме, много пъти ме е обвинявал, че не приемам сестра му, имам против майка му, че съм вечно намръщена и недоволна. Че никой в тази къща не ми угоди. Аз се опитвах да му обясня, че искам на мен да споделя, нервирах се че всичко казва на сестра му включително неща който съм споделяла за мен. Мина се месец след раждането на бебето, пак в кавги за това че не искам да оставям детето на родителите му, че не я давам. Майка му и баща му се качваха всеки ден на втория етаж да я взимат. Свекървата сложи легло и на първия етаж, казаха че това е нейна стая. Сестра му започна да изявава желание да я гледа, включително мъжът ми един път ми го каза да я оставим на сестра му.
Скрит текст:
През този месец аз се чувствах, че все едно съм някаква кобила родила дете, но не и майка. В един прекрасен момент му казвам, че искам да отида в родния ми град за няколко дни. Една от вечерите се скарваме доста, аз казвам нещо грубо в яда си, че искам да се разведем.... минаха се няколко дена
докато не дойде с родителите му и стана огромен скандал. Свекървата нападна майка ми, че се меша във връзката ни, изля върху мен всичките неща който е таяла от самото начало, мъжът ми я подкрепяше и си тръгнаха...
Скрит текст:
Аз си останах с детето в къщата на родителите ми. А от мъжа ми нямаше и следа. Та се чудя нещо нередно ли съм направила, или той има прекалено голямо влияние от майка му (смея да кажа и от сестра му) и нормално ли е да не потърси детето си...
Удобно пропусна болднатото, АбсурТ.....

# 656
  • София
А защо непременно мислите, че снахата не е наистина темерут и постоянно недоволна?
Сякаш не съществуват жени, които са родили дете, за да вържат мъжа, или е непланирано ( и аз съм от тези), или защото всичките им приятелки имат и да не останат по-назад, защото нямат особени интереси и стремежи освен неясната идея за къща и семейство.
И когато детето дойде и се видят трудностите, започва тръшкане и мръщене, за които не се заявява истинската причина - че е разочарована и не й се полагат усилия. Вместо това се започва "свеки ми каза еди-какво си и аз много се засегнах", "свеки ме погледна под ъгъл 43 градуса", "не можем да мръднем никъде", обаче като стане дума да се остави на свеки - ааа, не, на нея не оставям дете.
Както и ядът от нежеланието на мъжа да помага с детето се пренасочва към свеки, защото мъжът носи париЧКИ.

# 657
  • София
Мдам, склонна съм да приема описаната от АбсурТ картинка за доста реалистична. Но според мен, по-добре момичето да получи шанс да порасне и да се стегне, а това няма как да стане с пухльото, който ѝ е мъж.

Да, добре е, но колко да порасне, като се върне при техните, дори не и на отделен етаж, а в детската стая?

# 658
При техните, само докато детето порасне, а тя се закрепи на работа. След това, адиос.

# 659
Жената добре си е описала, Краси дори е болднала от какво точно се оплаква, предлагам да не се изкривява.

Общи условия

Активация на акаунт