Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Plovdiv, Bulgaria
От 27ми в лидл ще пускат дрехи за бременни. Предният път не си взех нищо, защото не бях сигурна, че съм бременна, но сега ще се възползвам. Лично аз много харесвам техните дрехи и за големи, и за малки човечета Simple Smile

# 481
  • Варна
Добро утро 🌺
Много интересно ми стана да го пробвам това приложение, но не го намирам. Shell ли? Моля, покажете иконка
А за Лидъла мисля да се възползвам и аз. Много им харесвам нещата

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 08:50 от Lemons

# 482
Здравейте и от мен.

Не съм се включвала отдавна и реших да се отбележа и да ви пожелая весели празници, изпълнени с много усмивки, любов, по-малко тревоги покрай бебчо и само положително настроени към предстоящето най-хубаво събитие в семейството ви!

Аз вече съм в 14.6седмица. Минахме фетална морфология при Д-р Марков, който не видя нищо обезпокоително с бебчо и според него ще търсим сини дрешки Simple Smile таткото малко се разочарова, защото му се искаше момиченце, но на мен ми е все едно. Искам само да е здраво бебче. Simple Smile

Откри ми миома, която вече е 4см...Sad много се притесних, но ме успокои, че расте навън от матката и нямала да пречи на бебето. Стискам си палци и гледам да не мисля за лоши неща, защото аз съм абсолютно луда и ако мога бих си поръчала ехограф да го виждам всеки ден Simple Smile

Относно приложението, за което говорите по-горе ми се струва доста зарибяващо, но и някак опасно. Нямам Iphone, така че няма и да пробвам Simple Smile

БХС ми беше 1:540, аз съм на 38г. и моят Доки реши, че е притеснително. Ходий и в МЦ Оскар при Д-р Стратиева и там пуснах БХС, взимат ти кръв и преценяват риска. Там беше 1:2460 Simple Smile поуспокоих се май. ММ се шегува с мен, че съм хипохондричка....ами не! бъдеща мама, Дай Боже всекиму.

Хубав ден и още веднъж весели празници, прекрасни мами!

# 483
Аз май нищо не чух от това приложение - 14+5гс, предна плацента. На инструкциите му пише, че оптималните резултати са след 30 седмица. Изтих го 😂.

# 484
Здравейте, момичета! Имало ли болни като мен? Днес стават 10 дни от както съм болна и с нищо не ми минава! През ден съм на лекар, уж не е нищо сериозно и щтяло да мине. Изпих една торба с лекарства, които са за бебе и хомеопатични, но без резултат! Сега ми остана една суха кашлица, коята не ми дава да спя от седмица....вече се притеснявам за бебка да не и стане нещо, защото се напъвам да кашлям постоянно, по цяла нощ плача от страх и безсилие, че от една тъпа кашлица може да си загубя бебка....опитах всичко за тази кашлица и инхалатор си взех и нищо....  дайте някакъв лек, моля ви!
Хубав ден на всички и се пазете!

# 485
Сетих се за едно много ефективно "лекарство" за кашлица,ако искаш пробвай го.
Купуваш една по-голяма черна ряпа(трябва да е точно черна).Издълбаваш вътрешността и като гледаш да остане малко от вътрешността и,да се получи нещо като кладенче.Пълниш до горе с мед.Трябва да престои около 12 часа ,след което по 2,3 пъти на ден изяждаш 1-2 чаени лъжици от меда.Можеш да допълваш с мед,за да не свърши на първия ден.Би трябвало до 2-3 дни да спре кашлицата.😊

# 486
Аз също съм на мнение,че тази работа с телефоните не е полезна за бебетата и тези приложения не са никак безопасни.Внимавайте!
За кашлицата наистина ряпата с меда е най-ефикасното лекарство или джинджифил с мед също върши работа.Не е хубаво да се тъпчеш с каквито и да било лекарства в това положение,а и по-принцип.Има си време,в което настинките минават от самосебе си ,така че се успокой,пии чайове и всичко ще се оправи.Бързо оздравяване!

Аз бях с хрема точно два дни,мина ми без лекарства,просто пих много пай с мед и ядох портокали и мандарини.Все пак зависи от организма на майката.Аз по принцип трудно се разболявам и ми минава бързо,Макаров по цял ден съм на студа и работя с хора по 12 часа на ден.Явно съм се и закалила,което ще ми е от полза тази зима.Обличам се топло и в никакъв случай не слагам шал или маска,в която да дишам,защото е много вредно да си вдишаш издишания въздух 
не го правете и най-вече с децата си,които са още малки.Така не ги предпазвате,а напротив.

# 487
Veron4ita, такива са вирусите в момента респираторни, а кашлиците винаги са много упорити. Няма да има проблем с бебето, но не ходи на лекар през ден, защото там е фул с болни и бацили. Изчакай и не се притеснявай, ще мине.

# 488
Верончита, аз бях така в началото още, точно след като прокървих и ме приеха в болницата, лепнах вирус. Скъсах се да кашлям и много ме болеше коремът при кашляне. Тогава много се бях притеснила. Мислех си, че ще навредя. Питах лекарите и ми казаха, че не е опасно да бебчето. Щом няма висока температура. Само е неприятно. Аз изкарах вируса за около 2-3 седмици. Без никакви лекарства почти и бях с намален имунитет от вливки Интралипид. Това е нормалното време - около 10 дена и малко, да изкараш хремата. Не се притеснявай! А й Кайлин е права, че сега има много болни и не е добра идея да ходиш през ден на лекар и да се излагаш на още вируси. Иначе може да пробваш мед със сода за хляб. Смесваш и задържаш в устата, като преглъщаш бавно. Би трябвало да те облекчи. Бързо оздравяване ти желая!

# 489
Аз пък имам друго питане. Дали е нормално пулса на бебчето да е в горна граница - 160-165 в 13 - 14 седмица ?
Как мислите?

# 490
Благодаря Ви, момичета! Сега направих това с мед и сода, черна ряпа ще ми купи ММ довечера от пазара, че в магазините няма. Благодаря за съветите и упокоението! Сега ще гледам да се упокоя и ще си направя поредното чайче за деня! Наздраве и хубав ден!

# 491
Дрийм и на моето бебче беше горе-долу толкова по това време. Според мен е нормално, особено, ако докторът не се е притеснил.

# 492
Аз пък имам друго питане. Дали е нормално пулса на бебчето да е в горна граница - 160-165 в 13 - 14 седмица ?
Как мислите?
Вчера и на моето измериха 165 и никой нищо не е казал. Не мисля, че е притеснително.

# 493
Аз защото чета само в интернет... май ще се спра хах. Така го замервам с доплера иначе преди 2 седмици беше 170

# 494
Верончита, аз си кашлям вече втори месец, като бях на пулмолог и според него кашлицата ми е на алергична основа, но това не попречи да ми изпише една торба с лекарства, че и антибиотик ако не съм се повлияла от кортикостероидите 😂😂😂 Как ще пия антибиотик, при положение, че нито имам, нито съм имала температура или каквито и да било други симптоми! Както и да е, нищо не съм пила, а единственото което ми помага е солната стая и гледам поне през ден да съм там 😉 Опитай и ти, но не мисли че с кашлицата вредиш на бебчо, защото виж мен - кашлица от два месеца и всичко е наред! 😊

Общи условия

Активация на акаунт