Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 817
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте, момичета! Simple Smile Снощи казахме на дъщеря ни, че ще си имаме бебе и тя много се зарадва. Целува ми корема постоянно и го прегръща. Говори на бебето, дори му разкава приказка. Simple Smile Дано да е все така грижовна и мила кака и след като се роди. Simple Smile
Излязоха ми резултатите от БХС и моля, ако може да ми помогнете при разчитането... Дали имам основания за притеснения, понеже някои резултати ми се виждат доста ниски(високи)? На ЖК съм чак на 11.01, но ако трябва да отида по-рано? Много ще съм ви благодарна за помощта!
Скрит текст:

# 496
  • София
Kaylinnn, браво за резултатите от БХС. Аз се бях настроила за часа при Чавеева, че ако не е тя ще се караме. Тази практика е лоша и трябва да си отстояваме правата. Миналата година тя хвана малформацията на плода и нямаше как да допусна някой друг да ме гледа. Сега пак запазих за ФМ час при нея. Много е мила, обяснява подробно. Заслужава си.
Veron4ita, и аз на дребния кашлицата я лекувам с ряпа и инхалации. За сухата кашлица може и алергична да е , аз съм много доволна от хомеопатията , но си ходим при класически специалист. Кашлицата е вредна в по напреднали месеца , когато коремите са големи и кашляйки целите се "тресат" и могат да предизвикат контракции.
За телефоните, лаптопите и т.н. със сиурност вредят. Няма да забравя , че на ММ бяха забранили да си носи телефона в джоба на панталоните, за да пази плувците Satisfied
За лидълските дрехи и аз се наточих на роклята и клиновете да видя.
Иначе вчера минах преглед АГ - всичко наред, с предна плацента, вече започнала да се качва нагоре, заради което имаме разрешение за полови контакти Smiling Imp моя мъж пък го хвана шубето снощи.  Магнерот ми изписа от другата седмица превантивно. Шийката е добре, пулс, кръвоток, всичко като по учебник бил бебока.Майка му обаче днес беше на ендокринолог, заради захарта и утре ще правя обременяване с глюкоза и разни хормони. 
След нова година ще тръгвам на йога за бременни, много добри отзиви чета.
Invisible_, браво за каката и моя господинчо само ме гушка и гали по корема. много са сладки Yellow Heart

# 497
Добри са ви резултатите Simple Smile Подобни на моите

Сега видях каква е моята плацента - задна висока - нямам идея какво е това

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 12:23 от AnMary

# 498
Сега видях каква е моята плацента - задна висока - нямам идея какво е това

Браво,радвай се Simple Smile Моята е предназначен и за сега мисля,дано се вдигне по-нататък.Четох снощи доста неща за плацентата,и наистина ако е ниска в последния месец няма шанс да се роди естествено,колкото и да ни се иска.
Другото,което четох е ,че чак към 20 може да се вдигне при тези с предна ниска и трябва да се пазим много,защото все пак от плацентата зависи живота на бебето.

# 499
Здравейте, момичета, вчера направихме процедурата по ембриоредукция, но днес св изгуби пулсът и на второто бебе и с това нашата битка приключва.. ще помоля да ме махнете от заглавната страница.

Желая на всички вас повече никоя да не напуска групата, лека и безпроблемна бременност и успешен финал!🍀

# 500
Butterfly, много съжалявам! Disappointed желая ти бързо възстановяване - физическо и най-вече психическо. Нека новата година ти донесе късмет и скоро видиш 2те черти отново и този път всичко ще бъде наред.

# 501
Здравейте, момичета, вчера направихме процедурата по ембриоредукция, но днес св изгуби пулсът и на второто бебе и с това нашата битка приключва.. ще помоля да ме махнете от заглавната страница.

Желая на всички вас повече никоя да не напуска групата, лека и безпроблемна бременност и успешен финал!🍀

Много съжалявам .... Бъди силна и нека новата година ви донесе нова успешна бременност до финал.Не губи надежда.Бързо възстановяване!

# 502
  • Варна
Butterfly, много се натъжих от случилото ти  се! Искрено ти съчувствам и съжалявам!  ❤ Бъди силна, възстановявай се бързо и дано следващия път всичко да премине както трябва до края! Ще ни липсваш ❤

# 503
Butterfly, съжалявам много за случилото се,свива ми се сърцето винаги при такива новини. SadПожелавам ти бързо възстановяване и догодина здраво бебче!

# 504
Butterfly много съжалявам. Знам, че няма какво да те успокои в момента, но Господ си знае работата и един ден и и твоето чудо ще се случи.
Бъди силна 💗

# 505

Много съжалявам, миличка! Disappointed RelievedДано бързо се възстановиш от психическата травма и догодина ти пожелава  една успешна бременност до финал. Ще ни липсваш!

# 506
Butterfly,

Каквото и да кажа,знам че няма да бъде достатъчно,но все пак знай,че получаваш от нас тук много съпричастност и положителна енергия!
🍀❤🍀❤🍀

# 507
Момичета, някой да се интересува от нумерология и астрология? Още е много рано, но отсега се чудя как ще си избера датата за секцио. Това е единственото, което не ми допада, че трябва аз да решавам кога да се роди бебока Rolling Eyes

# 508
  • Варна
Момичета, някой да се интересува от нумерология и астрология? Още е много рано, но отсега се чудя как ще си избера датата за секцио. Това е единственото, което не ми допада, че трябва аз да решавам кога да се роди бебока Rolling Eyes
Аз ходих на астролог началото на септември и всичко, което ми каза до момента се случи. Включително и бременността.Каза ми, че до края на годината ще бъда бременна и дори ми каза кога ще разбера Grinning Аз бях забравила, но когато си направих теста си пуснах записа от срещата ни и си припомних и бях изумена. Най-бруталното беше, че ми каза, че на 17.12.2019 ще получа хубава новина свързана с детето - ехограф, пол или някакво друго изследване,което ще ме зарадва и на 17.12 разбрах резултатите от пренаталния.
Друго, което ми е казалa е ,че на 19.01 отново ще съм развълнувана от резултат от изседвания или нещо свързано с детето. Казала ми е да направя торта по случай хубавата новина Grinning Ще видим Simple Smile
Нумероложка пък (моя позната) като разбра, че съм бременна ми каза пола на бебето още преди това . Интересувам се и ако се наложи да е секцио ще се консилтирам кога. За някои от вас може да е смешно или глупаво, но аз в астрологията вярвам и то много. Simple Smile

# 509
Лимонче, даай координати Grinning

Общи условия

Активация на акаунт