Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са някои от често срещаните теми, които се обсъждат във форума?
Какви преживявания се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са някои от често срещаните теми, които се обсъждат във форума?
-
Какви преживявания се споделят във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с храненето и витамините, които се обсъждат във форума?
-
Кога е подходящо да започнете приема на продукти, стимулиращи лактацията и имате ли опит с такива, които работят добре?
Снощи казахме на дъщеря ни, че ще си имаме бебе и тя много се зарадва. Целува ми корема постоянно и го прегръща. Говори на бебето, дори му разкава приказка. 

моя мъж пък го хвана шубето снощи. Магнерот ми изписа от другата седмица превантивно. Шийката е добре, пулс, кръвоток, всичко като по учебник бил бебока.Майка му обаче днес беше на ендокринолог, заради захарта и утре ще правя обременяване с глюкоза и разни хормони.
желая ти бързо възстановяване - физическо и най-вече психическо. Нека новата година ти донесе късмет и скоро видиш 2те черти отново и този път всичко ще бъде наред.
Пожелавам ти бързо възстановяване и догодина здраво бебче!
Дано бързо се възстановиш от психическата травма и догодина ти пожелава една успешна бременност до финал. Ще ни липсваш!
Аз бях забравила, но когато си направих теста си пуснах записа от срещата ни и си припомних и бях изумена. Най-бруталното беше, че ми каза, че на 17.12.2019 ще получа хубава новина свързана с детето - ехограф, пол или някакво друго изследване,което ще ме зарадва и на 17.12 разбрах резултатите от пренаталния.