Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
От Варна е момичето, но ако искате мога да я попитам дали прави срещи по скайп. Аз съм ходила два пъти при нея и всичките ми приятелки зарибих Grinning Държи ме по 2 -3 часа и мнгоо неща ми говори. Дава ти да си правиш запис, тъй като е навъзможно да запомниш всичко.

# 511
От Варна е момичето, но ако искате мога да я попитам дали прави срещи по скайп. Аз съм ходила два пъти при нея и всичките ми приятелки зарибих Grinning Държи ме по 2 -3 часа и мнгоо неща ми говори. Дава ти да си правиш запис, тъй като е навъзможно да запомниш всичко.
да аз бих искала многооо🤗🤗🤗

# 512
Мен изобщо не ме вълнуват такива неща.Според мен дори да си секцио,няма нужда да знаеш отпреди това съдбата на още нероденото дете.Когвто всичко се случи живот и здраве и е наред,тогава вече ей така от интерес може да се погледне според часа и деня какво вещаят звездите.
Аз и затова няма да кръщаваме на никого детето си,защото искал да си носи своя съдба и карма.
Чета хороскопи просто ей така,но никога не се връзвам и не определям живота си според тях.
И самите хора са много различни дори да са родени на един ден ,в един час -зяшото самия живот ги учи какви да бъдат и още в утробата на майката те изграждат характера си.
Да са ни живи и здрави,пък кога и как е без значение.Мое мнение!!!

А за астроложки и тем подобни гадатели,дори  и според  звездите,изобщо няма да иказвам какво мисля,за да не засегна някоя от вас.

# 513
Аз си ходя редовно на астролог Simple Smile Ако се наложи секцио, задължително ще се консултирам с нея за дата.

# 514
Lemons, питай ги и двете за онлайн консултации. Simple Smile
А как вървят цените? Не съм ходила досега.

# 515
На мен се опитаха да ми врътнат същия номер на прегледа при д-р Чавеева. Обаче аз възрази, казах им, че съм си записала час в тази клиника именно защото държа точно тя да ме прегледа, ако трябва ще почакам. Така и стана, почаках около час, но ме прегледа тя много обстойно. Останах много доволна. Сега чакам да и излезе графика за Февруари за да си запиша час за следващия преглед.

# 516
На мен се опитаха да ми врътнат същия номер на прегледа при д-р Чавеева. Обаче аз възрази, казах им, че съм си записала час в тази клиника именно защото държа точно тя да ме прегледа, ако трябва ще почакам. Така и стана, почаках около час, но ме прегледа тя много обстойно. Останах много доволна. Сега чакам да и излезе графика за Февруари за да си запиша час за следващия преглед.
Този път и аз ще отстоявам до последно. Бях се планирала, а и те ми казаха, че ще започнат и тя ще дойде. И аз чакам графика за февруари и отивам там сядам и не мърдам.

# 517
  • Варна
Lemons, много бих се радвала да дадеш координати на астроложката и цена. Отдавна си мисля да посетя астролог.  Може и на лично съобщение.

# 518
Можеш и на мен да го дадеш или напишеш тук Simple Smile

# 519
  • Варна
Такаа... Говорих с нея и ми каза,че работи предимно онлайн, но до края на година е много заета - празници, планирала е почивка и т.н. Каза,че няма проблем да ви дам номера и ида и се обадите след НГ да се разберете как и къде ще се срещнете онлайн. 30 лева е срещата, не знам дали когато е онлайн няма да е повече , но дори и повече да едва ли ще надскочи 50 лева. Ще ви го напиша на лични, за да не и поствам номера тук Simple Smile
Астрологията е наука, няма нищо общо с гадателки, ясновидки и разни там други и никой не си определя живота според астрологията. Grinning Grinning Grinning (Съжалчвам, ама не се стърпях да отговоря, защото ми стана смешно)

Деси, нумероложката не се занимава професионално, тя любителската ми направи изчисление, но позна. Нейни координати не мога да дам Simple Smile

# 520
Такаа... Говорих с нея и ми каза,че работи предимно онлайн, но до края на година е много заета - празници, планирала е почивка и т.н. Каза,че няма проблем да ви дам номера и ида и се обадите след НГ да се разберете как и къде ще се срещнете онлайн. 30 лева е срещата, не знам дали когато е онлайн няма да е повече , но дори и повече да едва ли ще надскочи 50 лева. Ще ви го напиша на лични, за да не и поствам номера тук Simple Smile
Астрологията е наука, няма нищо общо с гадателки, ясновидки и разни там други и никой не си определя живота според астрологията. Grinning Grinning Grinning (Съжалчвам, ама не се стърпях да отговоря, защото ми стана смешно)

Деси, нумероложката не се занимава професионално, тя любителската ми направи изчисление, но позна. Нейни координати не мога да дам Simple Smile

Именно! Simple Smile
Те просто ви четат какво пише в книги,които може да си закупите в книжарниците.Моя позната се запали по разни изчисления с числа и дати .По добре да си купиш две три книги,който да си четеш сама и то за цялото семейство,отколкото да давате по 50 лв на някого,който ще ви каже същите неща.
А забравих да кажа ,че и сайтове има,които са безплатни и пак същото ви казват,според зодията,асцендент а и т.н.
Едно време като ученичка и аз четях някакви такива неща и се вълнуват,но това беше детински период,в които си мислех и вярвах,че щом ми пише днес да не ходя и да не правя нещо значи ще е така или пък кога какво ме.очаква.
Днес изобщо не се интересувам ,защото срещнах голямата си любов без подобна намеса,зсчебахме детето си пак без такива неща ,щастливи смени смятам,че само човек,който не е уверен в себе си и не вярва ,че сам може да гради живота си се доверява на подобни напътствия.
Избор всеки има за себе си,вие правите своя .Без вас и тях нямаше да ги има все пак.И те са хора и те хляб трябва да ядат.Всеки със занаята си Wink

А коментара ми беше насочен към товязче по-добре да се прочете какво значат звездите за детето ви след като се роди,а не да се определя предварително ,когато още не е дошло на бял свят.

# 521
  • Варна
Така е! Права си! Все пак трябва да има "амсалаци", като нас, които да си дават парите Grinning Thinking

И само да ти кажа, че генрални заключения, че си срещнала любовта на живота си без такива неща и така си заченала детето си ме навеждат на мисълта,че мислиш, че аз съм постъпила така, което не е вярно и ме обижда лично! Не познаваш нито мен, нито живота ми, нито мъжа ми, нито знаеш каквото и да е за мен така,че МОЛЯ БЕЗ! Иначе мнението ти за самата астрология или каквото и да е не ме интересува.

Не ми се влиза в безсмислен спор отново, затова нека не си отговаряме повече. Ще кажа отново, това което и предният път - всеки си има глава на раменете и преценява сам за себе си кое е добре и кое не е.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 15:41 от Lemons

# 522
Аз искам да поднеса искреното си съжаление на Butterfly и да ти пожелая скоро отново да си в група за бременеене и щастлив финал 💜🍀🎀🌹

# 523
Момичета,
Не се карайте,няма смисъл.Знаете,че относно астрологията хората са разделени на два вида-тези,които "не вярват" и тези които проявяват интерес и смятат,че има доза истина.
Аз лично се занимавам с астрология доста отдавна,това е една изключително дълбока и трудна наука и в частта си с "предсказанията" е и много отговорна.Ще ви кажа само,че едни от най-признатите и наистина добри астролози не биха се наели да дават съвети ,относно дата за секцио.Просто защото наистина разбират какво означава това за един бъдещ живот.Другото което е от огромно значение е точния до минутка час на раждане,което пък никой доктор няма да съобрази,щото една астроложка така ви е казала.
Децата,които ще родим идват с точно определена програма и ще изберат точно определеното време(дори и секцио родени),именно за да изпълнят "програмата" си.
Аз честно казано не се стърпях и погледнах като общо картинката за месец юни,имам някакаква представа какво ми се иска да има бебето ми в картата и в кои дни кое как е,но дори и да се наложи секцио няма да избирам по това.
Съвета ми е да си направите една обща консултация лично за вас си,но не се доверявайте за избор на дата за раждане.😊

# 524
Така е! Права си! Все пак трябва да има "амсалаци", като нас, които да си дават парите Grinning Thinking

И само да ти кажа, че генрални заключения, че си срещнала любовта на живота си без такива неща и така си заченала детето си ме навеждат на мисълта,че мислиш, че аз съм постъпила така, което не е вярно и ме обижда лично! Не познаваш нито мен, нито живота ми, нито мъжа ми, нито знаеш каквото и да е за мен така,че МОЛЯ БЕЗ! Иначе мнението ти за самата астрология или каквото и да е не ме интересува.

Не ми се влиза в безсмислен спор отново, затова нека не си отговаряме повече. Ще кажа отново, това което и предният път - всеки си има глава на раменете и преценява сам за себе си кое е добре и кое не е.

Никъде не съм споменавала ТВОЯТА любов,мъжа ти и това,което ти си мислиш.Моля те не търси други изводи сред думите ми,защото нямат нищо общо нито с теб лично,нито със семейството ти.Тук ставаше дума за избора на рожденна дата и час на децата,които ще се раждат секцио,да се ходи ли на астролог или не.

Ама защо така се обиждате от чуждото мнение бе хора? Каквато и тема да се подхване,все някой ще го интерпретиря наопаки и ще се обиди лично.Тц тц
Ама ходете си ако четеш и всеки ден по такива места,все ми е тая.Ваш си е живота и парите.Аз изказвам моето мнение ,че това е безсмислено и меко казано за залъгване на психиката ви.
Не съм казал,че сте луди,да не ме изкарате сега пак с грешни мисли към вас!

Пеперудена,евала за отговора.Точно това се опитвам и аз да и обясня,но с други думи,които явно не се разбират правилно!
И АЗ ВЯРВАМ в астрологията,коментирах на какъв принцип работят тези хора,на които си давате парите.Това е безсмислено,а не науката ,звездите и значението им!

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 16:04 от Irina Jolie 616216

Общи условия

Активация на акаунт