Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 806
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Ирина, щом няколко момичета се обиждаме именно на теб добре си помисли в кого всъщност е проблема Wink
Има си начини да се изрази всяко мнение, без обида, съпоставка или сравнение. Твоят подход е в разрез с моя и имам точно толкова голямото право да изразя мнението си колкото и ти!
А сега наистина ме извини, но не смятам, че отново в 4 страници ще трябва да спорим за нещо, което няма как да решим и измислим ние. Ти си права за себе си, аз мен...

Пеперудена, благодаря ти за този отговор. ПОлезно е, когато запознат с темата човек даде съвет. Не се бях замислила, че реално е почти неизпълнимо, защото много хора участват в самият процес. Simple Smile

# 526
Аз не бих казала,че вярвам на 100 %, но защо пък да не се посъветвам с някой,който е наясно с темата, при положение,че си знам,че ще е секцио и че аз ще избирам датата. Може да го послушам или пък не,зависи как е поднесена информацията Laughing
Въпроса ми беше дали някой се интересува, а не кой НЕ се интересува. Всеки НЕвярващ е свободен да подмине въпроса ми,както правя аз с постовете, които не ме засягат.
Едно е да четеш книги,друго е да ги разбираш и тълкуваш Wink
Няма смисъл от спорове, но Irina Jolie 616216, наистина има и друг начин да се изрази мнение, без да се накърни някой друг.

# 527
Aстрологията е изключително дълбока и сложна наука, с прочетеното в 1-2 книжки е абсурдно да се говори за каквато и да е прогноза, нито в безплатните, а и платени сайтове, може да се направи такава. Добрите астролози не ти четат абзаци от учебници, а правят тълкувания.
Ежедневните хороскопи за всички зодии са пълна глупост.
Естествено, че всеки ще срещне любовата, ще намери работа, ще забременее и ще роди и без астрологична консултация.
Аз съм получавала и получавам изключително адекватни напъствия не един и два пъти, които са ми били от полза в много житейски ситуации.
Butterfly - изключително много съжалявам за загубата ви и пожелавам да се възстановиш бързо!

# 528
  • София
Аз да ви разкажа с първородния - имам дата за секцио 25 април 2014, разбрахме се по план трябваше да съм първа в операционната около 9 часа. И приемат мен на 24, изследвания наред, следобяд почивка , спокойна съм че утре ще ме режат... В 22:30ч вечерта ми изтичат водите, викнах мойта лекарка, екипа се събра по спешност и младежа се показа на бял свят в 1:13 нощес. Тъй че .. правете си планове, а то какво ще стане Божа работа Simple Smile

# 529
Аз да ви разкажа с първородния - имам дата за секцио 25 април 2014, разбрахме се по план трябваше да съм първа в операционната около 9 часа. И приемат мен на 24, изследвания наред, следобяд почивка , спокойна съм че утре ще ме режат... В 22:30ч вечерта ми изтичат водите, викнах мойта лекарка, екипа се събра по спешност и младежа се показа на бял свят в 1:13 нощес. Тъй че .. правете си планове, а то какво ще стане Божа работа Simple Smile
Това, ако се случи, ще съм още по-доволна! Simple Smile

# 530
Аз не бих казала,че вярвам на 100 %, но защо пък да не се посъветвам с някой,който е наясно с темата, при положение,че си знам,че ще е секцио и че аз ще избирам датата. Може да го послушам или пък не,зависи как е поднесена информацията Laughing
Въпроса ми беше дали някой се интересува, а не кой НЕ се интересува. Всеки НЕвярващ е свободен да подмине въпроса ми,както правя аз с постовете, които не ме засягат.
Едно е да четеш книги,друго е да ги разбираш и тълкуваш Wink
Няма смисъл от спорове, но Irina Jolie 616216, наистина има и друг начин да се изрази мнение, без да се накърни някой друг.

И всеки ,който има желание е свободен да НЕ подмине какъвто и да било пост,нали така?
Да правя си,че трябва да можеш да ги тълкуваш.
И не споря с никого от вас, а изразявам мнение.На никого не съм казал,че мисли по  един какъв си начин,а казвам АЗ какво мисля.Мога да изпишат не 4 страници,а и цялата тема,но какво виждам смисъл няма,защото реално наистина не може да разбирате какво се казва,какво остава да се четат и разбират  книги за астрология.
И хиляда примера да ви се дават,че бебето си се ражда когато иска,дори да си изберете 6 месеца преди раждането датата,вие пак си вярвайте,че сте на прав път.Никой не ви съди за постъпките,те са си ваши,а не на някой друг Wink Просто си пилеете нервите и парите да се задълбават е в излишни ЗА МЕН неща .

И все пак приятна данвине вечерта момичета.Не се сърдете,че другите мислят по различен начин от вашия било то искано мнение или не.

И това,че в темата само аз мисля така,не означава,че вие сте прави,а аз крива.
На този етап от бременността ни,това пък е най-излишното,за което да се вълнуваме. Обсъдете това с Аг-тата си и със сигурност ще ви посъветват да не четете бг мама именно заради такива глупости. Simple Smile

Живейте спокойно без излишно напрежение ! Лека вечер! Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 17:33 от Irina Jolie 616216

# 531
Добре ще се радвам да приключим споровете. Ирина само редактирай последния си пост, защото има много грешки - предполагам пишеш от телефон Simple Smile
Относно астрологията и вярата - понякога помагат, понякога не. Психиката играе най-важна роля в нещата, които ни се случват и понякога малко дати, събития предвидени в бъдещето могат да донесат спокойствие и радост.. а друг път не.
За мен лично не знам дали бих искала да знам дати за раждане и тн, тъй като някак си искам да се оставя в небитието, а не да се притесня ако нещото не се случи на заръчаната дата.
Но признавам - звучи примамливо и интересно, някой ден бих се възползвала - може би повече като съвети Simple Smile

# 532
При плановото секцио дата се избира доста по-рано, най-малкото защото лекарите си правят графици. И тогава бебето не се ражда когато си иска. Бебетата, които тръгват да се раждат нормално в такива случаи са много малък процент. Ако изборът на дата зависи от мен, естествено, че бих направила консултация, особено имайки предвид предишния ми опит с добри астролози.
Да се четат и разбират книги за астрология отнема години задълбочено четене, но когато не си запознат с материята, няма как да го знаеш. Само лаик би се наел да си "самотълкува" картата за нещо толкова комплексно, на базата на две книги. Със същия успех можем да си слагаме диагнози и лечения, от прочетеното в нета.
Всеки има право да намира успокоение и да търси съвети и напътствия както сметне за добре. За мен и доплерите и приложенията, които се коментират тук нямат смисъл, но ако някой се чувства спокоен докато ги ползва, супер, никога не бих го нарекла Прост или да седна да му обяснявам, че си харчи парите за глупости.

# 533
При плановото секцио дата се избира доста по-рано, най-малкото защото лекарите си правят графици. И тогава бебето не се ражда когато си иска. Бебетата, които тръгват да се раждат нормално в такива случаи са много малък процент. Ако изборът на дата зависи от мен, естествено, че бих направила консултация, особено имайки предвид предишния ми опит с добри астролози.
Да се четат и разбират книги за астрология отнема години задълбочено четене, но когато не си запознат с материята, няма как да го знаеш. Само лаик би се наел да си "самотълкува" картата за нещо толкова комплексно, на базата на две книги. Със същия успех можем да си слагаме диагнози и лечения, от прочетеното в нета.
Всеки има право да намира успокоение и да търси съвети и напътствия както сметне за добре. За мен и доплерите и приложенията, които се коментират тук нямат смисъл, но ако някой се чувства спокоен докато ги ползва, супер, никога не бих го нарекла Прост или да седна да му обяснявам, че си харчи парите за глупости.

Пропуснала си ,че за доплерите и приложенията също дадох мнението си,само ,че авторките на споменатите теми,не се вълнуват и обиждат,че някой мисли противоположно на тях.Никой не скача като ожилен.Никога няма само едно мнение по който и да е въпрос.Факт,е че на повечето неща,които се пишат тук опунирам и си държа на мнението.Ако все пак прочета нещо,което би могло да ме накара да се замисля в обратна посока,ще го направя ,но за сега няма.

И никого не съм нарекла,че е прост,миличка.И тук ми приписвате неща,които на никого не съм казала.Друг е въпроса че такива се чувствате от определенията ,които давам,за да аргументирам мислите си.
Аз съм директен човек и повярвай ми бих нарекла всеки с това определение което искам да му кажа,дори в очите.Но сме тук,за да споделяме мнения,опит и да преминем през най-прекрасното нещо на света,да станем майки.
Това са дреболии,а тепърва ни очакват много по-зрели неща,за които да мислим и да се тревожим.

# 534
В тема за бременни жени вече ен-ти на брой пост е празнословен и нищо не допринасящ с полезна информация относно бременност.Ясно е,че две еднакви мнения няма да има по никоя тема,но ако спазваме добрия тон и не забравяме защо сме тук,си мисля ,че времето ще ни минава далеч по-приятно.
Преди време доста момичета напуснаха,защото не им понесе да четат неприятни новини или медицински факти,за евентуални бъдещи проблеми,но пък като гледам дракането и желанието за надмощие не пречи да се изпишат тонове ненужни обяснения....

# 535
Ирина, нито се при познавам в думите ти, нито ти опОнирам. Ядосвам се единствено, че нападаш момичета за нещо, което са решили, а дори не можеш да се аргументираш адекватно и доводите ти издишат.
Обръщения от рода на "миличка", смятам, че са абсолютни излишни и ненужни в темата ми, все пак никой друг не е нарушил добрия тон.
С това приключвам участие в дискусия по темата, в диалози с нападки не мисля да участвам.

И за да не е съвсем спам мнението ми - гледах, че в лидл ще пускат дрехи за бременни. Говорих с една колега сутринта - каза, че е доволна, та мисля да се запася с някой друг клин, сутиен, може би рокля, макар че на живо рядко харесвам материите.
Ще пътувате ли за празниците? В офиса ни е вече коледно, всеки ден ни угояват, опасявам се, че до края на месеца ще се търкалям, а досега удържах фронта.

# 536
Добра вечер мамчета!!!! Отдавна не съм писала но бях малко напрегната вече съм 15+ седмица за сега се чувствам много добре серклажа ми мина сега лежа по цял Ден 😭но се надявам всичко да бъде наред та ще преживея и това 🐣🥰 доктора се надява да стигнем до 28 седмица и аз много се надявам лека вечер и не се напрягайте излишно нека четем само за хубави неща а не спорове😋⛄

# 537
Относно дата за секцио, с първата ми бременност самият лекар ми я определи. Въпреки това обаче, се наложи да се направи една седмица предварително, така че всичко е божа работа.

А от дрехите от Лидл за бременни бях много доволна миналата година, ще ги погледна и сега.
Само си спомням, че бяха доста оголемени тогава, добре че могат да се сменят. Само трябва да се действа бързо, че свършват като топъл хляб.

Относно пътуването, аз днес си дойдох в София при семейството ми, ще постоя сигурно една седмица. Самото пътуване с автобуса мина супер, въпреки че беше около три часа и половина.

# 538
Момичета.... Защо е всичко това ? Този спор е напълно излишен...аз лично смятам ,че ще е много по-интересно и полезно  да обсъждаме по темата,,юнски късметчета,,.Съгласете се че,тук никой никого не познава лично и едва ли някой иска да обижда безпричинно.Това е просто  изказване на мнение-нека си остане  такова.Аз се вълнувам за утрешният преглед Simple Smile Лека засега

# 539
Тези приложения ги покажете на докторите си. Някоя ще има ли смелост да си признае после, че са и дали направление за хахото?....
Тук типично преобладава стадното поведение...аз за пореден път съм безмълвна пред простотията в този свят. Бъдете здрави.
И не знам коя беше казала на тези ,които се възмущаваМЕ да се засрамим-да аз се засрамих от прочетеното... друга беше се засегнала ,че обиждат интелигентността й...Срам ме е от това  ,което чета тук ден след ден..буквално трябва да прочета минимум 100 книги, за да възвърна IQ-то си,което направо тука не е на минус ами 30 годишни жени са жив пример за ограниченото българско общество. Е засрамих се. Моля да не ми коментирате поста. Знам че ще има и такива ,които пак ще се репчат. Пак ви пожелавам само здраве.
Повече няма да коментирам нищо.
Да няма и да чета ,никой не ме е карал.
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт