Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Привет мамчета Wink
Аз съм малко притеснена, защото снощи си играех с племенницата ми и тя ме сложи да седна на една детска масичка и започна на игра да ми прави чай и коледни меденки, но столчето на което бях седнала било със счупен крак и се разтвори и паднах по дупе 😂 Не беше от високо, но все пак малко се притесних да не съм направила нещо на бебка. Не усетих болка или нещо нетипично в корема, но все пак... Какво мислите?

Криси, честит ти рожденник! Да е здрав и щастлив и вие покрай него също Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 11:53 от Lemons

# 646
Привет мамчета Wink
Аз съм малко притеснена, защото снощи си играех с племенницата ми и тя ме сложи да седна на една детска масичка и започна на игра да ми прави чай и коледни меденки, но столчето на което бях седнала било със счупен крак и се разтвори и паднах по дупе 😂 Не беше от високо, но все пак малко се притесних да не съм направила нещо на бебка. Не усетих болка или нещо нетипично в корема, но все пак... Какво мислите?

Привет Simple Smile
Нищо му няма на бебчо, няма от какво да се тревожиш. Хора сме - падаме, стряскаме се. Аз най-вече като шофирам се напрягам, защото различни ситуации и напрежение, но засега с бебчо всичко е наред🎅🎅🎅
А и щом нямаш болка - смятам че няма повод за притеснение

# 647
Здравейте ! Simple SmileИ аз изкарах много хубаво на празниците,не прекалих с храната,макар,че си ядох каквото ми се хапва. Simple Smile Не съм се мерила скоро,но определено коремчето ми доста вече си расте .Всички близки знаят,познати ми се радват.Онази вечер си качих една снимка в Инстаграм и определено вече ми се радват и хора,с които нямаме възможност да се видим на живо и получих много мили поздравления Simple Smile

Относно шофирането,гледам да съм внимателна и да не се стряскат от инфарктни ситуации,за да не напрягам корема.

Дано имам възможност в неделя да отида и аз до близкия град,където има Лидъл,за да видя дали е останало нещо от дрешките.Иска ми се дънки да си взема ,а за бебето още не обмислям покупки,дори да има изгодни и хубави
 неща .

Аз съм 16 г.с. + 3 дни.На моменти усещам  доста странно неща в корема.По принцип пета навсякъде,че по-скоро вечер се усеща бебето,а при мен вечер пък ми е по-спокойно и нямам придърпвания и боцкания както през деня.
Днес както обслужвах една жена обаче ,усетих как отстрани нещо ме побутна,пак малко се стреснах и останах за малко без да мърдам.Но дали беше бебето един Господ знае Simple Smile

Хубав уикенд на всички .Насладете му се,последния е от 2019 година Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 15:29 от Irina Jolie 616216

# 648
Здравейте ! Simple SmileИ аз изкарах много хубаво на празниците,не прекалих с храната,макар,че си ядох каквото ми се хапва. Simple Smile Не съм се мерила скоро,но определено коремчето ми доста вече си расте .Всички близки знаят,познати ми се радват.Онази вечер си качих една снимка в Инстаграм и определено вече ми се радват и хора,с които нямаме възможност да се видим на живо и получих много мили поздравления Simple Smile

Относно шофирането,гледам да съм внимателна и да не се стряскат от инфарктни ситуации,за да не напрягам корема.

Дано имам възможност в неделя да отида и аз до близкия град,където има Лидъл,за да видя дали е останало нещо от дрешките.Иска ми се дънки да си взема ,а за бебето още не обмислям покупки,дори да има изгодни и хубави
 неща .

Аз съм 26 г.с. + 3 дни.На моменти усещам  доста странно неща в корема.По принцип пета навсякъде,че по-скоро вечер се усеща бебето,а при мен вечер пък ми е по-спокойно и нямам придърпвания и боцкания както през деня.
Днес както обслужвах една жена обаче ,усетих как отстрани нещо ме побутна,пак малко се стреснах и останах за малко без да мърдам.Но дали беше бебето един Господ знае Simple Smile

Страхотна снимка Simple Smile
Сигурна ли си, че си 26г.с, тъй като аз съм 14 г.с. с термин 22 юни, а съм записала твоя термин за 12 юни.
Да не съм сбъркала нещо? Ако си 26 гс, то терминът ти се падя през месец май ?

# 649

неща .

Аз съм 26 г.с. + 3 дни.На моменти усещам  доста странно неща в корема.По принцип пета навсякъде,че по-скоро вечер се усеща бебето,а при мен вечер пък ми е по-спокойно и нямам придърпвания и боцкания както през деня.

Сигурна ли си, че си 26г.с, тъй като аз съм 14 г.с. с термин 22 юни, а съм записала твоя термин за 12 юни.

Благодаря,Дрийм! Simple Smile Редактирах се Stuck Out Tongue В 16  г.с. съм Grinning
Голяма грешка е да не чета постовете преди публикация и се получават големи глупости  Simple Smile Ама така е ,когато се бърза и се открадва време за форума между клиентите на работа Grinning

# 650

неща .

Благодаря,Дрийм! Simple Smile Редактирах се Stuck Out Tongue В 16  г.с. съм Grinning
Голяма грешка е да не чета постовете преди публикация и се получават големи глупости  Simple Smile Ама така е ,когато се бърза и се открадва време за форума между клиентите на работа Grinning

Хахах добре. Значи не съм сбъркала. Аз такова коремче като твойто сигурно ще получа в 7 месец, като се гледам 🤣
Много е сладко Simple Smile
Весело посрещане на Новата Година на всички ни 🍀🎄🎅 ако случайно не се включа пак, реших да ви пожелая от сега 😊

# 651
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви дами, за поздравите! Почерпете се виртуално Simple Smile
Малкия е в еуфория от сутринта, имаше до преди малко деца в нас. После чакаме бабите и чичо му. Много коли, писти.. абе мъжка му работа. Вече повече разбира какво всъщност е рожден ден и е много забавно и за тях, и за нас Simple Smile

# 652
Момичета Честита Коледа Simple Smile Здраве и щастие на Вас и Вашите семейства и дано всичко мине безпроблемно.Да попитам,понеже всички чакаме своето чудо през Юни...дали започнахте да се оглеждате по магазините за дрешки,аксесоари?На мен така ми се иска да купувам,но ме и страх...

# 653
Инна, аз лично не гледам нищо и няма да купувам близките 2-3 месеца със сигурност. Първо, че ми се струва адски рано и второ за какво да ми заемат място... Може би и от някакво суеверие ме е страх, но да вляза живот и здраве в 7ми месец ще започна да се оглеждам и да набелязвам.

# 654
Не гледам, защото мисля да взема само най-необходимото. Помпа за кърма, количка, кошара и няколко комплекта дрехи. Но не искам да ми заемат място отсега, а и нещо с второто ентусиазма не е същия Joy

# 655
Здравейте на всички,
Казвам се Светлана и съм на 34 години с термин на 18 юни 2020.
Искам да пожелая на всички безпроблемна и спокойна бременност. Simple Smile Лично аз съм с плацента превия и съм малко притеснена. Има ли и други, моля за мнения и съвети.

# 656
Здравейте момичета ние сме в болница за системи папаверин понеже имам контракции, за сега всичко е наред надяваме се така да остане, иначе си чакам момиченце 🎀 толкова се зарадвах

# 657
Здравейте и от мен, с тези празници човек е по ангажиран и уморен.  днес се сдобих с  количка  тъй като от мн време гледам и реших да рискувам  тъй като ми хареса.  Дрешки също купувам  по някоя която е изгодна тъй като от каката подарих вс а и е зимно бебе а от малкия същата работа с тази разлика че е роден юли но пак дадох на приятелка и само част от тях ще използваме  които  ми върне и не са сини. Не че няма да има време да пазареване  но имам представа  какво ще ми.трябва а и не прекалявам с количествата   и по скоро  за
 началото.

# 658
Честита Коледа на всички. По повод купуването на дрешки и други неща за бебето изобщо и през ум не ми минава. Разглеждам си и си набелязвам някои неща, но е твърде рано за покупки. То всъщност ние ще купим само нова кошара. Всичко друго си имаме от каката и от племенницата. Ще трябва да заредя и нови дрешки защото всички купища дрехи които имаме са за момиченце. Може би бодита и ромпърчета, които не са розови ще ми влязат и сега в употреба.
По повод стриите си направих смес от кокосово, какаово и бадемово масло и се мажа само вечер преди лягаме. Мъжа ми се бъзика, че мириша на шоколадова вафла. 😁
От лидъл си взех само от клиновете М размер и са ми малко широки, иначе са много мекички, стават за вкъщи или за по топли пролетни дни, определено не стават за навън по това време.
От всички тук май аз съм наддала най-много.
+4 кг. Когато забременях бях 50. След това от повръщането свалих 2 кг. Сега съм 54.

# 659
Здравейте,мили дами! Включвам се и аз,следя ви още от самото начало,но чак сега се реших.
На 25г съм от гр.Пловдив,първа бременност 15с+1ден с термин 21юни.
Весело посрещане на Новата 2020г и юни да гушкаме малки сладки бебенца 🙏🌹😍
Усмивки

Общи условия

Активация на акаунт