Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 567
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Кайлинче и ти си като мене с рязко порастналия корем Grinning Сърби ли те? Мен много! Мажа се с Палмърс. Био ойл и аз не го търпя. Много мазно ми идва Grinning
Дядо Коледа ми донесе много подаръци на мен (много съм била послушна), но аз най-много се радвам на този, който ще се появи през юни Heart

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 11:56 от Lemons

# 631
Здравейте и от мен Blush
И ние ходихме до Лидъл, взех си клинове и чорапогащник. Дънките на мен са ми много големи, иначе изхлеждаха добре. Взех и един комплект от бебешките чарашафи. Лека полека почвам да се зареждам вече. С коледните ваучери от работа си поръчах помпа за кърма и нагревател за шишета.
Няколко дена бхме на гости при нашите аз очаквах да падне голямо ядене, но ме хвана някаква настинка и дали от нея нямах никакъв апетит.. Още ми е запушен носа. Иначе от вчера съм 17г.с. и съм +2кг, доста ми личи обаче, дори под по-свободна блуза си личи и ме питат. Усещам го как се опъва и ме сърби понякога. Мажа се с лосион за стрии на Палмърс, почти го свърших мисля да си взема един буркан кокосово.
Днес съм на работа и е голяма скука.. Вчера успях да си направя и малко подаръци в мола, взех си едно палто и две по-широки рокли. Вече са започнали намаления, исках още неща да си купя, но като не знам колко точно ще раста и как ще изглеждам лятото се въздържах.

# 632
Момичета и аз прекалих с храната хаха. Днес съм си дала почивка - повечко плодове и зеленчуци.
Аз съм наддала с почти 3 килограма - дължа ги на голямото хапване по празниците.
Моя корем го няма - леко подут е само от 2 дни, но никой не може да предположи по външния ми вид 😁
На Бъдни вечер казахме на родителите. Бяхме опаковали един кашон с балони и на тях залепена снимка на бебето. Бяха толкова изненадани и щастливи 💗 Зарадвахме ги много Simple Smile
Ще погледна в лидъл дрехите за бременни, но на мен не знам кога ще ми станат 😁

# 633
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз ядох много тия дни.. Корема ми порасна, но не съм сигурна само от бебето ли е Grinning Иначе съм +1/2кг, плаващи са все още.
Взех си клинове аз от лидл, бельо, чорапогащник ( пада ми доста неприятно), дънки взех едни, но съм пред дилема дали да ги върна. Взех и от H&M едни, ще преценя кои да оставя. Мисля от срядата на януари да си седя в нас, та няма да ми трябват толкова дрехи. Искам рокли да си намеря за по пролетно време.
Ние казахме на всички роднини вече, радват се всички разбира се.
Днес съм на работа, но изобщо не ми се идваше.. Ходих да купувам разни неща за на малкия рождения ден. Той милия всеки ден пита " днес ли е " Grinning . Утре ще е лудница в нас  - сутринта деца, после баби, от към играчки пак ще се претрупаме, но.. Живи и здрави. Нека се радва детето.
После на НГ сме на заведение и мисля да приключим с гости, празници, трапези..  Нямам търпение да си остана в нас, да си гледам сериали, да си чета книги..абе да си почина малко преди да дойде и №2 Grinning

# 634
Здравейте момичета, Честита Коледа и аз хапвах много чак до пръсване , беше много готино , но от седмица съм с контракции не знам на какво се дължат болки стягане и усещам разтягане , нямам кървене дано всичко е наред , на ореглед съм чак на 10ти , моето коремче си личи и съм почти в 16г.с и усещам 6см под пъпа пърхане и гъделичкане от време на време само. Сигурно е бебчо

# 635
Аз си хапвам ама много повръщам после.Вече съм в 16та седмица и не спира.Май ще съм от късметлийките до 9тия месец така. Изобщо не ми е приятно.Утре съм на банкет, а на миналия в понеделник хапнах и ходих на друго място да пивърна.Да не ме гледат хората.Някакъв ужас е това.Особенно от пържени картофи,домати и краставици, сладко понякога.Не мога да кача кг и АГ то ми се скара миналия път.76 почнах 76кг съм и сега.Миналия път като ме тегли даже бях с 300 грама надолу.

# 636
Аз бях качила 2.5кг преди празниците, сега не съм се теглила, но пък имах страшна воля и с нищо не преядох. Другата седмица влизам в пети месец и си мисля е добре. Имам си коремче, личи ми определено, но пък при мен и второ бебе. От няколко дни усещам бебето ежедневно, вече не като пърхане, ами хубаво мърдане пада. ММ ми се смееш, е съм го притиснала с някоя сарма и протестира сега.
Мисля в следващите дни да се заема с някакви упражнения и йога вече, след като ми е добре и имам време.

# 637
Здравейте и от мен прекрасни мамчета.☺ Отдавна не съм писала, и едва ли някой ме помни, 😁 но пък за сметка на това аз си ви чета от време на време и съм в час с повечето от вас. Буквално допреди няколко дена при мен положението беше... кофти е меко казано... непрестанно гадене, безсилие и изтощение...по-зле и от болна се чувствах.🤦♀ Обачеееее от около два ни като че ли май ми минава( не смея да се зарадвам дори) и се чувствам много добре 😊 Излязоха ми резултатите и от пренаталния тест и всичко изглежда добре 🙏 А най-голямата радост е, че пак ще си имаме дъщеричка💖( аз си имам една принцеса, която преди няколко дена навърши 11г.)
Иначе и аз като повечето от вас за сега се мажа с Палмърс, че с първото ми дете имам стрии, не да нямам, и сега от рано взех преднина, но ще видим...
За кг не съм качила нищо, да не кажа че и отслабнах заради това гадене, но май ще наваксам така като гледам 😁

# 638
Здравейте и от мен😊Честита Коледа! Нека бъдем здрави всички, а догодина да се случи на всяка от нас най-щастливият юнски подарък🥰🥰И аз не се включвам в писането често, но си ви чета редовно. Изкарах празинците с болки, подуване и  киселини. Раздразних си стомаха доста, не знам от какво и докато другите ядяха сарми, аз наблягах да супички 😆😆. Вече съм в 17 г.с почти. И на мен изведнъж сякаш ми порасна коремът.
Започнах да си мажа с олиото на Hipp, както и с Еlancyl и ще видим. Сърби ме коремът и гърдите доста.

# 639
Здравейте, мами!

И аз като повечето си хапвам хубаво по празниците. След нова година моето АГ ме предупреди, че ще съм на високопротеинова диета, защото при предната бременност дъщеря ми се роди с доста ниско тегло.

Много ме е яд, че забравих за дрехите за бременност от Лидл, утре ще отида, дано има останала някоя рокля. В Стара Загора свършват по-бавно нещата принципно.

# 640
Здравейте мами ,моля дайте съвет в 15г.с съм и цялата ми брадичка е в черни точки. Как мога да си почистя лицето дайте идеи ? Благодаря!

# 641
Добро утро, момичета! Колко много сте изписали за нула време! Grinning

Да си кажа, че и аз вече съм + 2 кг. - сега съм 48 кг. Иначе от няколко дни влязох в 5-ти месец и също всекидневно започнах да усещам бебо. По Коледа не съм прекалявала с нищо, поне така си мисля де. Хапнах си по мъничко от всичко, като гледах да наблягам най-вече на плодове и на протеинови продукти. Сега ще се постарая и за НГ да не прекалявам с баниците. Grinning

От Лидл успях да се сдобия и аз с два клина. Последните S-ки. Много съм доволна. Клинчето ми стои добре и подчертава коремчето, което вече доста си личи. Въпреки, че като сложа зимното яке, което е доста широко, никой не би предположил, че сме двама. Blush

Мен си ме сърбят корема и гърдите почти от самото начало. Някой беше споменал за намаление на Палмърс в Лили и тогава си взех. Мажа си се всяка сутрин доста обилно, като наблягам на корема, гърдите, дупето и бедрата. Палмърс бързо попива, но мисля тези дни да включа и още едно мазане вечерта, но с кокосово масло. А знаете ли, че втриването на маслото или крема не трябва да става с въртеливи движения по корема и гърдите? Защото може да предизвика контракции. Трябва да се втрива бавно и само в една посока, която си изберете

Криси , честит малък рожденик! Да вие здрав, палав и нека мечтите му стават реалност! О и да бъде най-добрия батко на юнското късметче! Heart

Между другото питах док за махане на космите по корема. Според него не било нещо необичайно. Появявало се от високите нива на хормоните по време на бременност, но ми каза да не ги махам. Щели да се махнат като родя.

Веси, предполагам, че черните точки по брадичката са се появили също от хормоналните нива. Може би кожата ти там се е омазнила. За съжаление не мога да ти кажа как да ги премахнеш. Аз в началото, в първия триместър, бях много пъпчива, но не смеех да третирам с нищо и сами си изчезнаха досадните пъпки.

Ами май попрекалих с писането. Дано имате търпение да ме изчетете. Желая хубав ден на всички! Hug

# 642
Добро утро и от мен! Hug

Аз съм качила между 2 и 3 килограма, и си мислех че не са много, а сега се поуспокоих като гледам вие колко малко сте наддали 😊

Освен дрехите за бременни от Лидл, то и ние взехме две спални комплектчета на бебка, защото много харесвам качеството на чаршафите им (в случая са даже от био памук), а сравнени и с цената, то са извънземни 😂

Мажа си коремчето с една комбинация от масла от Зоя (благодаря на сладураната, която го препоръча, защото съм много доволна и миризмата не ме дразни, а и е напълно натурално 😘)

Честит рожден ден на синът на Криси! Да ви е здрав, много усмихнат и да има едно безгрижно детство, изпълнено с много приятели и игри. 🎂🎉🎊

Най-хубавият ми подарък тази година (а и за целия ми живот) е здравото ми момиченце, но Дядо Коледа ми донесе и нов сешоар, много дрешки и други глезотийки, защото все пак сме вече две момичета и се глезим двойно повече 😂😂😂 (поне за сега ми минава номерът)

Малко съм притеснена за грипната вълна която предстои и се чудя как бихме могли да се опазим! ММ се е ваксинирал и поне той не би трябвало да може да донесе нещо вкъщи... Не знам, чудя се за Биозин мама, но съм с Хашимото и ме е страх да взимам нещо, което може да ми накара имунната система да се активизира и да тръгне пак да напада жлезата. Ще попитам ендокринолога ми на следващия преглед и ще видим дали е подходящо за мен.

# 643
Момичета аз още не се мажа с нищо, че нали нямам коремче. Но все пак мисля да взема нещо - може ли да ми препоръчате Simple Smile

# 644
Добро утро, момичета.
От лидъл и аз забърсах едни клинчета, дънки. Бях взела и една рокля, но ми беше огромна, хем беше С размер. На раменете беше много широка, а пък там се надявам да не кача 20 кила, че да се опъне Grinning
Снощи смятах, бебето и краката са само с пет дни разлика в термините, като нищо да си имат общ РД.
Аз се мажа с палмърс и масло на Икаров против строи. С него се мазах миналия път и нямам нито една.
Криси, честит рожден ден на малкия палавник!

Общи условия

Активация на акаунт