Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 582
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Весела Коледа на вас и вашите семейства, момичета!

# 616
Честито Рождество Христово! Пожелавам Ви здраве, усмивки и много успехи. Радвайте се на всички  хубави моменти, лека бременност и пухкави бебчета през юни!!!

# 617
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, спокойни, удовлетворени, обичани и обичащи! Нека всички минем без сериозни проблеми в следващите месеци и догодина да си гушкаме здрави дечица!

# 618
  • Варна
Честито Рождество Христово! Здраве за вас и целите ви семейства! Много щастие, споделеност и хармония! ❤

# 619
Честита Коледа🎄🎅
Пожелавам на нас и семействата ни да са здрави, много щастливи и пълни с усмивки и топлина.
Иии най-хубавият подарък да гушнем в ръце идващото лято 💗

# 620
Честита Коледа! Бъдете най-вече здрави! Много щастие, семеен уют, разбирателство и вълшебни мигове!

# 621
Весела Коледа, момичета!

Пожелавам на вас и семействата ви най-вече здраве! Бъдете щастливи и сплотени и нека семейният уют никога не напуска сърцата ви, където и да се намирате!
Нека всичките ви мечти станат реалност! 🎄

# 622
Честита Коледа!Бъдете здрави и много обичани!

# 623
Честито Рождество,мами! Simple Smile
Нека бъдем живи и здрави,бременността ни да мине леко на всяка една и юни да гушкаме здрави,сладки и пухкави бебчета! Запомнете всеки миг ,насладете се на всеки момент и нека само родост и щастие има в домовете ни! Heart Simple Smile

# 624
Честито Рождество Христово и от мен! Нека в този светъл момент, заобиколени от най-любимите си хора, да благодарим за това което имаме и да се насладим на този прекрасен период в живота ни. 🎄❤️🎄
Бъдете здрави, обичани и обичащи, и догодина всяка една от нас да си има по едно (а някои и по повече) сладки джуджета!

# 625
  • Варна
Здравейте, момичета! Simple Smile
Как сте след Коледните празници? Преядохте ли?
Аз да! Най-после се чувствам добре да си ям всичко каквото си поискам и хич не се ограничавах. На Коледа ядох толкова много,че след вечеря трябваше с ММ да ходим на разходка,защото едва дишах Grinning. Сега съм обратното на предишното ми състояние - постоянно гладна съм, но няма да се оплаквам, защото определно е по-добре така.
Главата ме боли много понякога и един път пих Парацетамол, но не ми помогна. Чета за някакви природни лекове за главоболие по време на бременност, но не намирам. Ако някоя знае нещо ще се радвам да сподели Simple Smile
Докато не си виждах корема и  ми се струваше,че не  е чак толкова порастнал, сега буквално за няколко дена стана много голям и понеже съм слабичка си личи супер много. Вече всички разбират,че съм бременна. Питат ме постоянно  и ме пипат по корема (много неприятно това с пипането ;D)
Купихте ли си дрешки от Лидъл?
Аз си купих  2 клина  и 2 рокли (черната и розовата). Роклите ми се сториха много приятни,мекички и удобни, но все още са ми големи, може би другия месец ще ми станат.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 10:41 от Lemons

# 626
Хахахахахаха, Лимонче, браво на теб! Сега имаш да си наваксваш калории, така че хапвай си колкото ти се иска. 😁

И ние с ММ отидохме до Лидл, даже се заредихме да чакаме още като отваряха, защото при нас всичко свършва за два часа. Да не ви казвам каква тълпа беше и как се бутаха жени и мъже за дрехи за бременни и кърмене... Абе, беше ужасно, защото както си стоя и си избирам размер, така някой идва и ме избутва (никоя не изглеждаше бременна, та не знам какво се случваше 😬). Както и да е, с цената на много нерви успях и аз да се сдобия с роклички (наистина са много мекички и удобни), клинове и блузки. Сега нямам търпение да ми порастне още поне малко коремчето и да мога да си ги нося 🥰

Моят апетит хич го няма... Много ми е гадно, защото все още не изпитвам глад, а по-скоро се насилвам да се храня, но се надявам и аз скоро да започна да похапвам 🙄

# 627
  • Варна
Здравейте, аз по Коледа хапвах умерено! Единствено снощи (преди сън) прегреших със сладки изкушения (а се бях навечеряла в 19:00) Grinning .
От Лидъл си взех 2 чорапогащника - много са удобни и плътни, като за това време. Simple Smile Също така два клина и 1 чифт дънки. Да си призная - много бях затруднена с размера... Имам един панталон (не за бременни) от HM, чиито размер ползвах за ориентир (той е 38), НО като видях 38 размер на дънките за бременни и ми се сториха доста големи... та си взех 34. В момента са ми ОК, даже леко широки в крачолите. А и така като гледам, са леко еластични. Все пак се надявам да не почна да качвам рязко, за да мога да ги понося поне 1-2 месеца. Мислих си, да ходя да ги сменям за 36-ти номер, но още не съм решила... Имам и едни дънки за бременни 40-ти размер, които сега като сложа, постоянно ми падат и издърпвам нагоре. Те трябва да ми стават в по-големите месеци. Като цяло съм доволна от дрешките. С предната бременност не съм си вземала дрехи за бременни, понеже от 7м. до края си изкарах предимно вкъщи, на дивана и бях с обикновени клинове, които не са ми стягали. Сега обаче смятам да си ходя на работа, докато мога и трябва да съм по-представителна. Simple Smile А и като стоя по цял ден на стола, обикновените дънки и чорапогащници започват да ми стягат в долната част на корема и не се чувствам комфортно.

# 628
Здравейте, момичета. Аз си хапнах доволно на празниците и то прекалих с питките. Българска му работа, обичаме си хляба и това е Grinning казахме на роднините и на приятели и бях в центъра на вниманието, амиии приятно ми беше Blush Странното е, че както не ми личеше преди 10 дена, сега изведнъж се появи леко коремче от нищото. Вие с какво се мажете за стрии? Взела съм си био ойл, но ми е ужааасно мазно. Кокосово масло повече ми понася май, но не знам дали по-мазно не е по-добре. С килограмите как сте? Аз съм 3 отгоре, което ми се струва доста, аз съм едва в 14та седмица почти. Дядо Коледа донесе ли ви подаръци? Blush

# 629
  • Варна
Аз за сега не съм качила (не съм се теглила след Коледа, но ако има нещо, най-много да е +1). Против стрии вече се мажа сутрин и вечер с едно домашно направено кремче от различни масла (рецептата съм споделила по-назад в темата). От предната бременност нямам нито една стрия (пак с него се мазах), надявам се и сега да е така. Simple Smile Дядо Коледа ми донесе козметично огледало с осветление и уред за здравословно пържене/готвене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт