Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 26 636
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Момичетаааааааааааа!!! Получих най-прекрасния подарък за Коледа! 😍 Готови са и моите резултати и бебчо е напълно здравичко, и е момиченце 💗💝💗 Толкова съм щастлива... Имаше доста ugly crying от моя страна, точно както когато ММ ми предложи 😁 Не съм мислила, че нещо отново ще предизвика тази емоция в мен, но ето на - нашата малка, здрава дъщеричка ме накара да плача, да скачам и да падам на колене.
Дано само такива хубави новини получаваме всички!!! 🍀🤞😘

Galeona, и аз имам пробождания основно от лявата страна, но и като цяло в областта на матката. Идват внезапно и са доста остри, но и бързо изчезват, като ми се получават основно след като правя някакво движение. Мисля си, че това е точно болката на растящата матка и разтягащите се сухожилия 😊

Лимоче, много се радвам, че си по-добре и дано не се завръща гаденето за да можем да си похапваме каквото ни се иска! Hug

# 601
Момичета, някоя да има бодежи в ляво и дясно от матката? Като малко по-остри усещания?
При мен от началото се появяват тук таме, и снощи вечерта и днес сутринта напомниха за себе си?
Основно са в ляво и не знам дали не са газове.
И аз имам не знам на какво се дължи .

# 602
Йеее! Оммче, честити розови гащи! Страхотен коледен подарък Heart Eyes

# 603
  • Варна
Омчееееее!!!!!!!!!!! Знаех си!!!!!!!!!!!! Много се радвам Heart Heart Heart Много хубав коледен подарък получихте с желаният пол Simple Smile Дано все така всиииииичко да е наред с теб и с малката принцеска!
И аз много плаках като разбрах пола, защото винаги съм си мечтала да имам дъщеричка. Heart
Ох, направи деня ми по-усмихнат! Радвам се за вас Simple Smile

Аз нямам никакви болки в корема, чак ми е странно моята матка не се ли разтяга, защо така? Grinning

Plamъche , дегана ми го изписаха от спешното и ми казах да го пия докато укрепна. Пих го три дни, днес не съм и засега съм добре. Вече съм в 13с и 4д така,че трябва да се пооправям. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 12:57 от Lemons

# 604
  • София
Честитоо,  наистина прекрасно е чувството Simple Smile
Помня и аз в 10-та като ми се обадиха толкова плаках от щастие, повече се зарадвах и от теста даже Simple Smile

Днес бях на преглед, всичко е на ред и с нашия младеж Simple Smile

# 605
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала, но нямаше нищо ново при мен.
Днес бях на преглед, всичко е наред. Бебчето си расте все така няколко дни напред и вече е цели 14см. Новото при нас е, че 90%ното момиченце от ФМ днес се оказа момче Grinning Малко сме объркани и ще чакаме втората ФМ на 17 Януари, все си мисля, че там ще се види на 100% вече.
Весели и спокойни празнични дни ви желая! Heart Eyes

# 606
И аз днес бях пак на преглед. Бебчо отговаря на 14 седмица и 1 ден както си и трябва. Само ми е страбно понеже преди 2 седмици нухалната гънка беше 1.8, а сега е 2.1. Смисъл малко лекарката ми направи още една ФМ, че смених докторя 🤣 Тя каза, че всичко е наред, момиченце на 100%, но ми е странно нухалната гънка защо е 2.1
Преди 2 седмици ми беше записана като нухална транлунсенция. Не знам и аз защо се зачетох, само да се психирам.
Иначе лекарката ни пожела весели празници, каза всичко наред с бебчо, а аз после като се разчетох и ме хвана яд, че не съм видяла по-рано, че да питам.
Иначе се прехвърлих при др. Анна Богданова в клиника Оскар, тъй като др. Сигридов за съжаление напусна Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 17:37 от dream123

# 607
  • София
Тази гънка расте с бебето. Няма как да е същата. Тя се мери в 11-13-та и тогава трябва да е под дадена норма. За по-нататък няма дадена норма.
И аз съм в 14-та и 0 дни. И моята днес беше по-голяма от тази на ФМ в 12-та и 5 дни. Това е нормално.

За сега плацентата още не ми се вдига, но дава признаци. Казвали ли са ви кога се очаква някакво вдигане?

# 608
Благодаря. Успокоих се Simple Smile

Моята е задна и ниска, но ми каза че с времето ще се вдигне и да не се тревожа. Така че ще чакаме 20 седмица да видим как е.
Втората ФМ ще я правя 21 седмица, защото докторката каза, че тогава бебчето си дооформя всички органи.
Момичета - желая ви много весели празници. Бъдете здрави, спокойни и безумно щастливи. Ако носите здравето и щастието с вас, то имате всичко! 🎄🎅🥰🎄🎅🎀

# 609
Привет! Simple Smile
Аз да споделя,че днес беше такава лудница на работа,че едва издържах.Нямах търпение да дойде момент да поседнах,но ми се случваше много рядко,през целия ден имах чувството,че корема ми е пълен с вода.Ходих редовно до тоалетна,но без подобрение.Сега съм добре.И аз имам някакви дърпания,усещания...
Помислете ме за луда,но продължавам да се страхувам за бебето и се моля всеки път да не прокървя или нещо подобно.Слава на Бога за момента нямам нищо и течението ми е нормално .
Чак сега сядам и след малко си лягам.Фо преди 2 минути пълних чупките с боб дянса ми готови за утре и две питки омесих.Кой знае кога ще се прибера вечерта и да ми бъде готова вечерята ьче малко да мога да си почина поне на Бъдни вечер Simple Smile

Честито за хубавите новини и розовички гащички,Омче Simple Smile

Пожелавам на всички Весели празници,изпълнени с вълнуващи моменти.Бъдете,здрави,щастливи и благословени! Heart

# 610
Честито Рождество Христово, момичета! Пожелавам Бог да ви дари с много благодат, любов и догодина да се радваме на най-прекрасния юнски дар! Нека в домовете ви има много топлина, уют, пълнота, спокойствие и много поводи за усмивки!

# 611
  • Plovdiv, Bulgaria
Весела Коледа на всички Simple Smile
Здраве, разбирателство и прекрасни семейни моменти пожелавам!

# 612
  • Варна
Весела Коледа на всички! Много здраве, щастие и благоденствие на вас и семействата ви! Simple Smile

# 613
  • София
Честита Коледа на всички!
Нека спокойствие и щастие да ни сапътстват постоянно, да ги предадем на нашите неродени бебчета и на цялото ни семейство!
Весело изкарване на всички Simple Smile

# 614
Весела Коледа,момичета! С пожелания за семвйно щастие и уют,само радостни поводи и най-големият дар през 2020та-здрав ,пухкав бебок! Бъдете благословени!

Общи условия

Активация на акаунт