Слънчеви юнски късметчета 2020 - ТЕМА 4

• 27 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз съм с почти постоянно главоболие от доста дни. Имам позната, която върви 2м преди мен с бременността и също се оплаква ,че вече 3м все е с главоболие.

# 76
И аз съм с главоболие и чувства, че имам температура, а реално нямам. Вече съм в 15та седмица и не минава.

# 77
Повече движение и вода за главоболието, в краен случай парацетамол, при мен е горе долу 2 пъти седмично, ако не съм излизала от нас

# 78
С опъването и дискомфорта и аз се сблъсках. Аг каза че расте. Не са контракции, контракциите били със зверски болки.  Аз съм на преглед 0ак на 6ти януари.

# 79
А случвало ли ви се е едно мн странно чувство, като опъване, което се усеща при влагалището! И аз нз как да го опиша

# 80
При мен днес сутринта имаше боцкаща болка във влагалището. Но не можах да определя от къде идва - дали от шийката или някъде от стените.
На последния преглед при АГ пуснахме микробиология и си чакам резултатите тази седмица. Може да имам някоя гафинкани тя да ме дразни.

# 81
  • София
Аз и нещо като боцкане усещам чат пат, освен опъване и други тем подобни.. АГ каза: цяла бременност така да изкараш... Добре ще си 🙂
За витамини минах на фемибион 2. От 4 месец до края, доста полезни нещица има и отделно капсула с омега 3, а на мен ми и е важна. И от Биозин мама съм доволна с тия бацили дет дребния носи вкъщи.
Вчера най-добрата ми приятелка ми се хвали, че е бременна, с бая еуфория установихме, че разликата ни е седмица. Няма такава емоция 💛
Водата е много важна за изследвания, кръвно и като цяло за всичко. Не я забравяйте. Хубава вечер

# 82
А, добре, не съм само аз! Поотдъхнах си...

# 83
А кога де взимаше влагалищен секрет и цитонамаска?Леле всичко съм забравила а като родех прези 4г се чудех на майка ми че не помни от преди 30 хаха.Но за това сме тук да си помагаме.Иначе симптомите и при мен отшумяха,даже в събота бях малко на купон,че друснах и 1но хорце хаха.

# 84
Домби, моето АГ ми взе секрет за минробиология в 12гс на раннния скрининг. Цитонамазка имам правена месец преди да забременея и отказах да ми правят пак. Не ми хареса идеята да ме човъркат толкова навътре с тази клечка. 😄

# 85
Galeona и аз влизам утре в 13г.с иначе тези опъвания са нормални , от матката е защото се разпъва, бях днес на лекар и са нормални , друго питане имам има ли мама която пие магнерот , понеже знам че не беше добре да се пие , но понеже съм с кръвно и сърцебиене бях на преглед и ми изписаха магнерот и още някакви неща които забравих как се казваха , но за магнерота ми е интересно?

# 86
Здравейте и добро утро!
Xiara,  радвам се за хубавите резултати! И аз виждам бебо през 3 седмици и все се чудя дали всичко е наред. Иначе скоро, след БХС, споделих на най-добрата ми приятелка, а тя каза, че имала предчувствие за това.
Мимичета, откакто влязох в 4 месец и аз имам почти всекидневно главоболие. Търпимо е, но е доста неприятно. При мен не е от кръвното. То си е все 90/70. И вода се наливам поне по 2 литра дневно.
Относно опъването и боцкането и при мен се получава. Особено, ако стана по рязко примерно.
За витамините - за момента пия само метилирана ФК и Б12, но след седмица, когато съм при док, ще го питам дали няма да ми изпише нещо.
Момичета, при вас има ли някакви усещания? Питам, защото от седмица поне, ми се струва, че усещам бебето, но не как рита, а по-скоро, когато се върти. Аз съм в 15 г.с. (14+5) и по приложение дава, че бебето е с големината на круша, та според мен е възможно да се усетят ддвиженията... Blush

# 87
Meldim, аз лично не съм пила магнерот, но ясно си спомнвм, че най-добрата ми приятелка го пи и при двете си бременности.  Надявам се да съм ти била от полза.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 11:29 от Анонимен

# 88
Добро утро, Heart Eyes Аз както усещах нещо като потрепвания в коремчето, от няколко дни не и вчера се бях притеснила преди прегледа. Той протече по-дълго този път - цели 20 минути. Провери ми кръвното - 130/90, ще го  следим и ако се повиши още, ще ми изпише терапия. Аз от дете клоня към тези стойности.Ще внимавам за солта в храните. При мен това оказва влияние.
Видях бебенцето, беше много пораснало. Сърчицето се виждаше. Диаметърът на главичката му е 30 мм. Приличало на момченце. Терминът ми според последния МЦ е 4 юни.

# 89
Meldim,и аз съм с кръвно пия допегит и аспирин,и с първата бременност бях така ,мисля че след 15 седмица беше, започнох магнерот и пих до края.

Общи условия

Активация на акаунт