Фермата сезон 5 тема 11

• 144 587
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 515
Happy mommy, чудесен пост! Това е и моето мнение. Обаче, ако го пуснеш във фейса, веднага ще ти кажат как си една злобна жена и завиждаш на едно достойно, клето момиче. Сега хвърлих едно око там. Пълен потрес.  Прост народ. Чалгата в мисленето е повсеместна.
Всички които не харесваме Веселка и пробутването и до финала сме злобни така ни обявиха тук, не е само във фейса

# 1 516
  • SF
Само 3 дни по-рано ми се струваше, че няма кой да бие Краси и Сами и един страхотен финал от 5 игри, в които включвам и Алманаха, ще покаже кой от двамата ми любимци ще спечели.
 Показаха ми, че винаги може да се направи така, че без Алманах, ум, образование, познания и сила, може да има победители.
Между другото казано - браво на Веси, че игра с поразяна ръка! За момент помислих, че ще отпадне служебно и това ще даде шанс на Маргарита. А пък това, може би щеше да даде шанс на Краси...

Продължавам да съжалявам, че финалът на Фермата не е зрелищен на голяма Арена, а се играе на сцена.

# 1 517
Момичета, защо си мислите, че Веселка ще разпредели и харчи парите?

Парите в техните среди, а и в повечето семейства в България, ги прибира мъжът и той се разпорежда с тях. У нас все още се шири ориенталският манталитет - жената робиня, мъжът Господ.

След като се платят задължителните данъци, от остатъка, за съжаление, няма да остане нищо само за няколко месеца. Видя се манталитетът на мъжа и. Ако не слушат - бой, без дори да се замисли.

Детето не е лошо само по себе си, но е направила 2 пъти грешните избори - и с мъжете, и с раждането на толкова много деца толкова млада.

Написах преди какво би било най-правилно да направи, за да се измъкне от омагьосания кръг, в който се въртят със семейството и.
Но това няма да се случи - чичкото, който и е съпруг, ще профука за алкохол всичко, а и ще спре да работи.
С кончета пари не се правят, дърводобивът е за големи играчи, за да има сметка.

А и е грозна работа - да се секат горите на България - аз съм против това, горите трябва да се пазят.
Няма гори, има пресъхнали извори, няма поточета и пълноводни реки, няма вода в язовирите. Факт!

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 14:03 от Tahiti

# 1 518
  • Вестерос
Ей тъй от любопитство влязох и тук да видя домакинските нагласи и за това предаване. Е, няма граници женската злоба... И няма угодия... каквото и да се случи..  Simple Smile
Подкрепям! Жена, почти дете все още, отрудена и с не лека съдба, майка ... И не и не! Толкова помия да я залее, не е истина просто и то от жените!
Следващия път дано само плеймейтки да ви съберат!
Колко да е отрудена на 22 години, като 3 по 9 месеца е била бременна и няма как да се е трудила кой знае колко тежко, за да е отрудена. Използвайте думи, които разбирате.
Да, циганка е Веселка, не знам защо се отрича това. Даже Катрала май го разгада още в началото и го пишеше, повечето не й вярвахте, сега видяхме роднините ѝ и ни стана ясно.
И аз чух Андрей да казва да се помогне на Веселка...

# 1 519
  • SF
Това няма как да го решим сега.
Със или без победител във Фермата и награда от 100 хиляди, горите ще се секат и Веселка и семейството й ще продължат с това да се изхранват. Най-много да се преквалифицират в селските магазинери, ако поради някакви причини този начин на прехрана вече не ги храни. По селата картинката е такава - секат се дървета, колят се животни, яде се по друг начин. Не се купуват банички и от магазина.

# 1 520
  • Вестерос
Според мен имаше предвид, че се подкрепя освен живота на три клети деца и бизнеса ѝ, който вреди на природата ни и на нас естествено. Тя каза, че с парите освен къща ще си купува и коне, които да използва за работа.

# 1 521
  • London
Ще се чуе какво е станало с Веселка и как се е променил живота й след наградата. Със всеки участник е имало такива срещи, та ще видим, нека не бързаме да съдим кой ще изпие парите и тн. Вече ги е взела, няма смисъл от повече приказки според мен. Аз не я харесвах, но вчера се раздаде най-много, най-много искаше парите и ги спечели. Толкоз.... със здраве да ги харчи.

# 1 522
Не знам каква промяна и какви инвестиции очаквате от Веселка.  Знам за хора,  спечелили от лотария 100 хил., ами точно един апартамент са си купили и толкоз. Все едно е длъжна да се отчита.

# 1 523
  • при късмета
Винаги до сега са давали спечелилия какво е направил с парите. За Дидо разбрах в началото на този сезон, както и за победителя от 2ри в 3ти, който започнах да гледам, но Яни го следяха под лупа, след като Владо го остави на негово място. Няколко репортажа съм гледала с него по различно време докато започна следващия сезон.
Пък и да не го следят, който си ги е спечелил да си ги харчи както намери за добре, няма предварителни условия за това

# 1 524
Не исках Веселка да спечели. Не искам дъщеря ми да е "достойна" като нея - простовата, необразована, с ниска сексуална и обща култура. Не ми е жал за нея, всеки носи кръста си, всеки трябва да поема отговорност за действията и решенията си.
Яд ме е, че продукцията я побутваше пред драгия зрител. Мина между капките, накрая се "доказа" в подходящи за нея игри, а където се затрудни, Андрей помогна.
Хората са жалостиви и наивни. Всичките ни избори като народ са такива - без прочит между редовете, без мисъл в перспектива.  И после... важното е да сме живи и здрави!
Sad

# 1 525
  • София
1:19:00 => майката героиня реди пъзел. Очевидно го е редила многократно и фигурите й са предварително подредени или маркирани. Никой не може да ме убеди в противното. Особено след като видях другите как го редиха същия пъзел. И Айнщайн да беше - нещо, което вижда за първи път не се реди така дори от супер интелигентен човек.

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/21799/fermata-2019/fermat … zod-85-14-12-2019

# 1 526
Вили е пуснала лайф снощи от купона.
Не видях Веселка на него. Сами не изглежда много ентусиазиран, затова пък Милчето се раздава на макс.

# 1 527
  • SF
След абсолюто всяко завършило съсезание, риалити, седмичен дуел, игра на волята или каквото и да било,  има недоволни, незаслужаващи, привърженици на другия състезател... Ще има и сега. Няма единодушие по повод победата на Веселка.
Така й се развиха нещата - защитниците й я дотъркаляха до финала. Пазеха я от междинни дуели и вероятности за отпадане. Самите те - Силвия и Красимира - дадоха фира и се разделиха с Фермата, но Веселка остана.
Тя единствена получи шанса да играе с Дана на дуел. Дана е лесна за отстраняване. Доста народ се цели в нея и играеха сценария как да им се падне именно Дана. Късметът беше на страната на Веселка.
Която и да е на нейно място, щеше да си осигури място на финала, включително и Саня, и Мариянка, и Кристияна. Просто това беше Веселка.
Маргарита отпадна от предварителния дуел. Не че нямаше и тя да отнесе Дана и така пък да се окаже, че Веселка е финалист по право.
И при така стеклите се противнички - Веселка и Маргарита, публиката е на страната на Веселка или пък срещу Маргарита. Която и друга да беше срещу Маргарита, можеше да обере вота на своя страна.

Краси си събори доминото от адреналин, невнимание, самоувереност в неподходящ момент. Не намери ключ в кал. Верният ключ на Веселка може да е бил боднат най-отгоре в буркана, а на Краси да е бил залят с много гъста кал. Не знаем дали калта е била с еднаква гъстота.
Идея за продукцията:
Ако искат да няма подозрения, не е лошо да пускат ключовете пред камерите и да разбъркват с бъркълки в бурканите, за да е честно и да не се знае кой ключ къде е попаднал. Да се вади калта от един и същи съд. Също и за лабиринти и всякакви други игри, в които нещото може да е поставено на по-достъпно място от нещото на другия участник. Да не говорим за гафове с греди, пирони, по-твърди, по-мокри, по-сухи дъски.... Да кажем, че няма как да мерят плътността на дървото. Но един ключ в кал може да се разбърка пред камерите.

# 1 528
  • London
Кажете сега някой оттук ще се записва ли за кастинг да знаем да му стискаме палци?

Сами уж не бил за парите ама май, май.... и той вече ги беше похарчил мислено на Малдивите.

Тоя пъзел беше адски лесен, сина ми на 5 реди пъзел от 500 части.... такива редеше като беше на 3 години за няма 5 мин. Какво толкова сложно намерихте в пъзела? Говорим за възрастни хора? Почва се винаги от буквите.....за да се нареди по-лесно или картинката.

# 1 529
  • SF
Затова ми е много тъпо и странно, когато чета мнения за правене на сметки кой как щял да похарчи парите.
За едни 100 хиляди леда осигуряват нов дом, за други нов диван, както каза самият Сами, докато беше във Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт