Шанс за успешна връзка между жена и любовника и

• 2 066
  • 19
  •   1
Отговори
Въпросът ми колко мислите че ще е дълготрайна връзката между жена и любовника и след като се е развела и заживяла с него. Да внеса малко разяснение 18 години брак две деца на 16 и 17 години основно аз съм издържал семейството и в 90% от времето съм готвил аз. На 44 съм тя е на 50 за това пуснах темата където аз да ги правя тези неща то стана точно обратното. Уважавал съм я говорил съм всяка вечер с нея като цяло съм доста активен мъж.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:10 от dorinor

# 1
Няма значение,радвай се че вече нямаш такъв човек до себе си.  Най-вероятно няма да се получи нищо ,но това не бива да те интересува ,тя губи

# 2
[quote author=Radii Simple Smile Да осъзнавам какво е направила но мисля че е огромна грешка за това пуснах темата развода още не е фактlink=topic=1747227.msg49376487#msg49376487 date=1740609897]
Няма значение,радвай се че вече нямаш такъв човек до себе си.  Най-вероятно няма да се получи нищо ,но това не бива да те интересува ,тя губи
[/quote]

# 3
Не я защитавам, но за да погледне настрани жената, нещо в брака ви е куцало много преди това.
18 години съвместен живот са много време и не всяка жена е готова да  остане с един мъж завинаги, особено ако той е застинал някъде в годините и не се опитва да движи семейството напред.
Теб какво те интересува дали връзката им има бъдеще? И да няма и да се върне при теб въпрос на време е нов колега да й завърти главата.На жената й е липсвало внимание, тръпка, да се чувства обичана.
На новият не му пука причината за развода ви, а как протича връзката им.
Гледай напред, не губи връзка с децата и не ги замесвай.
Всеки е свободен и никой не ни принадлежи и не можем на сила да задържим!

# 4
Не я защитавам, но за да погледне настрани жената, нещо в брака ви е куцало много преди това.
18 години съвместен живот са много време и не всяка жена е готова да  остане с един мъж завинаги, особено ако той е застинал някъде в годините и не се опитва да движи семейството напред.
Теб какво те интересува дали връзката им има бъдеще? И да няма и да се върне при теб въпрос на време е нов колега да й завърти главата.На жената й е липсвало внимание, тръпка, да се чувства обичана.
На новият не му пука причината за развода ви, а как протича връзката им.
Гледай напред, не губи връзка с децата и не ги замесвай.
Всеки е свободен и никой не ни принадлежи и не можем на сила да задържим!
[video][/video] Какво ме интересува ами например че 18 години съм я задържал че я обичам и изобщо как съдите без да познавате човека? Решавал хващал си любовник мъжа ти на улицата плаща издръжка и всичко е Точно

# 5
Разбирам, наранен си, обиден и ти тежи.Но се замисли бяхте ли щастливи в последните години преди да си намери друг? Светеха ли й очите както като е с новия?
Звучиш като мухльо, на който все друг му е виновен , но не и той.
Жената се губи, когато се приеме за даденост, не се уважава, не й се помага.За жената трябва цял живот да се бориш, не само докато ти каже "Да"!
Струва ми се, че и да не им се получи с новия при теб няма да се върне.
Да ти кажа много се радвам за нея!

# 6
[quote author=Roshelle Хей човек пак ти казвам че съдиш без да познаваш дори и близките и останаха зад мен говоря за жена на 50 която според мен влиза в критическа а дали съм мухльо изобщо не ти влиза в работата Щом съм успял да издържам сам цялото семейство явно не съм. И на въпроса ти дали и светеха очите при последната ни среща ще отговаря че изглеждаше като парцал побеляла със сенки под очите. Което не говори много добре link=topic=1747227.msg49376525#msg49376525 date=1740613134]
Разбирам, наранен си, обиден и ти тежи.Но се замисли бяхте ли щастливи в последните години преди да си намери друг? Светеха ли й очите както като е с новия?
Звучиш като мухльо, на който все друг му е виновен , но не и той.
Жената се губи, когато се приеме за даденост, не се уважава, не й се помага.За жената трябва цял живот да се бориш, не само докато ти каже "Да"!
Струва ми се, че и да не им се получи с новия при теб няма да се върне.
Да ти кажа много се радвам за нея!
[/quote]

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 01:53 от dorinor

# 7
  • волно калдъръмче
И що не купи един мотор?

# 8
  • Далечният изток
Много странни въпроси задаваш...
И странни разсъждения имаш за човек на 50+.
Значи 3 години виждаш, че жена ти има любовник и какво направи ти? Въобще направи ли нещо? Или стоя и чака тя да инициира развод?
Ей такива като теб дето само себе си виждат колко са велики, щото били я издържали, как ги обичам ако знаеш..... И сега щял да плаща издръжка, на кого на нея ли? На деца се плаща издръжка, на твоите деца. Ами искай родителските права над децата и тя да им плаща издръжка тогава.

Много ме е яд на такива теми, честно Rolling Eyes

# 9
  • София
Може ли резюме, че е трито.

# 10
  • Пловдив
Може ли резюме, че е трито.

Мъж . жена ............20 години брак , 2 деца на около 16-17.Мацката започва нова работа , там има пич с мотор.Тя харесва мотори ........3 години си играе на любовници с моторджията.Сега авторът е разбрал ,че моторджийката иска да се разведе с него и се чуди .........дали връзката ще я бъде, за да знае дали да чака благоверната да и се навее косата и да се върне.

# 11
  • София
Шансът е 50 на 50. Без значение, че първо е била любовница с въпросния.

# 12
Е, той хубо съвсем навреме се сетил.
Като чуя някой да каже – обичам я = издържах я и си мисля, че всеки получава това, което заслужава.

# 13
След като го нахейтихте автора по стара форумна традиция, не се разбира много за какво става въпрос. 3 години любовник,после официално иска развод и да е с него, мотори, тръпки, малко на 2-ри пубертет при жената ми прилича. Много е вероятно да се наиграе след известен може би и кратък период от време, но май проблемът е, че не го е обичала по начало. Така или иначе все тая, и да иска да се връща, такива ш***ни работи вече за кво са ти, авторе?

# 14
Никъв пубертет. Много е удобно да се оправдават хората с кризи на средната възраст.
А истината е, че повечето буквално замират и нямат грам живец. Че не е нужно всички да са умрели и живеещи апатично, по навик. Предполагам жената се е почувствала като вещ или даденост с този господин и си е намерила живец, активност, занимание. Той ми звучи за съжаление като чичак размахващ пръст, на който единственото му хоби е да се прибере и да си пусне телевизора, докато чака жената да сложи вечерята. Децата да жужат покрай тях или да си мълчат по стаите. И на другия ден същото. Но нали той носи пари вкъщи.
....

Общи условия

Активация на акаунт