Шанс за успешна връзка между жена и любовника и

• 2 070
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ще ти кажа какви са шансовете с математическа точност!
100 % ще се разведете
42% ще остане с любовника.
9% ще се върне при теб

# 16
В Библията е казано - не съдете за да не бъдете съдени. Не знам как всички в един глас издадоха присъда. Хората просто си омръзват с времето и не е задължително вината да е в някого от тях. Мъжът не се бил старал, казвате? Ами жената? Тя дали се е старала? Или само мъжът е длъжен да се прави на аниматор за да върви бракът?

Хората се срещат и се разделят по много причини. После животът си продължава. И не виждам защо да се търси вина, че някой някого разлюбил и после се влюбил в друг. Се ла ви - любовта е птичка дяволита, кацне врътне се, отлита. Което важи и за новия любовник. Но това какво го грее авторът? Да реже окончателно и всеки по пътя си.
Иначе ако се стигне до развод със съд вината е в жената с любовника без всякакво съмнение. Май все още има вина при разводите, които не са по взаимно съгласие, нали? Но не знам какво значение има вината.

П.П. Паралелно върви и друга тема - жена, зарязана от приятеля си. Как пък там пак той виновен, а не тя, че го е приела за даденост и не се е опитвала да вкара живец в брака? Риторичен въпрос, няма нужда от отговор. Но ако има нещо, което определено да не харесвам в темите от подобен род, то е абсолютната предубеденост и пристрастност.

# 17
  • Далечният изток
Ама не е редно така първи пост да се променя три пъти....
Аз съм отговорила на най-първия пост, то сега нещо друго...

В първия пост каза, че жена му го е оставила заради друг, че от 3 години е с този мъж и се е отчуждила от автора. Имала е блясък в очите каза първо, после в следващ пост пък нямала, както и да е, това не е най-важното. Каза, че в момента са в развод, тя през седмицата е 3-4 вечери при любовника.

След всичко това, пита какъв е шансът тя да остане с любовника?!
И защо те интересува точно този въпрос?! Три години не ти ли стигнаха да се убедиш, че ще разделите с тази жена? За три години защо не инициира раздяла или развод ти? И ето и в момента тя е при теб три вечери в седмицата, а 4 при него, и ти пак не можеш да разбереш какво става.... Ето това се чудя аз. Не издавам присъди, никога не осъждам хората, но са ми странни реакциите на този мъж...

# 18
  • София
Повечето мъже любовници са в тази роля, защото е евтино и удобно, и без ангажименти. Ако любовникът беше луд по нея досега лично да е дошъл и да си я е прибрал, защото не може да търпи да се прибира при автора. Обикновено историята с жена и любовник завършва с от два стола на земята. По мои наблюдения. Ако няма да завърши така в рамките на месеци до година нещата ескалират и младите се събират.

На колко години е жената не е от значение. Мъжът и по-млад, също няма значение. Даже като е на 50 шансовете и с любовника може да са по-големи, особено ако и той вече има свои деца, защото и нейните големи, може да си заживеят като гадженца.

# 19
  • София
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт