Фермата сезон 5 тема 11

• 144 764
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 605
  • London
Абе то се появиха нейни приятели дето казват, че е от етноса... тагната е в обръщение, че е пример за циганите и не го е изтрила тага и тук продължават някакви да спорят, че не била циганка? Смешно и наивно е.

Цигани са, но били от работливите цигани и не правили проблеми в селото.
Така ми каза познат, който има къща в Борима.
Майка ѝ и баща ѝ са доста черни. Не я знам тя на кого прилича.

На някой комшо? Това беше шега:stuck_out_tongue:

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 20:13 от La Catrala

# 1 606
Във времена, в които няма много свестни предавания, можеше продукцията да запази някакво достойнство . Ще има отлив на зрители , но едва ли им пука.
Най-много им пука точно за броя на зрителите.От там им зависят доходите и дали ще го има предаването.

# 1 607
  • SF
Писала си, че е необразована, а тя е, има средно, сама си го каза. Но е неграмотна.

Ох, добре. Аз вече не знам как да си подбирам думите. Би трябвало да се улавя смисълът на това, което пиша, но сега става ясно защо в моите очи Веселка е красавица и интелектуалка. Simple Smile

Не говори интелигентно, необразована е, но не е грамотна.... - това (вероятно) е твоето мнение.
А моето е, че не е неграмотна, защото може да чете и пише, но не е образована. Или поне не е достатъчно образована за моите претенции и дефиниция за тази дума. Но и неграмотна мога да я нарека, в смисъла на необразована.

Пак да повторя, въпреки забележката: Веселка е не(достатъчно)образована. Но е интелигентно момиче и си го знае. Вероятно й е комплекс, защото след излизането си от Фермата  в средата на октомври, се е записала да учи нещо.

# 1 608
Не е казала ,че се е записала да учи за лесовъд , а за горски.Била на 18 като родила първото дете,децата и ги гледа майка и
Каза ,че били я пазели да не отиде на арената,което било грешка.
Грешка беше ,че не даваха по -често родителите и за да стане ясно на една съфорумката каква точно е Веселка😂

# 1 609
Във времена, в които няма много свестни предавания, можеше продукцията да запази някакво достойнство . Ще има отлив на зрители , но едва ли им пука.
Най-много им пука точно за броя на зрителите.От там им зависят доходите и дали ще го има предаването.
Имах предвид, че няколко човека като мен, няма да гледат повече, но това не е фактор за тях. Сеира ще докара много нови фенове.

# 1 610
  • Велико Търново
и тук продължават някакви да спорят
Някакви какви, La Catrala?
Презрителност и надменност се усеща от този Ви изказ.
Дали Ви приляга - не знам, но със сигурност, ако Вие усещате подобно отношение към Вас, съвсем няма да Ви е приятно.

# 1 611
  • SF
Не е казала ,че се е записала да учи за лесовъд , а за горски.Била на 18 като родила първото дете,децата и ги гледа майка и
Каза ,че били я пазели да не отиде на арената,което било грешка.
Грешка беше ,че не даваха по -често родителите и за да стане ясно на една съфорумката каква точно е Веселка😂

Евентуално са грозни и тъпи хора. Което не прави Веселка циганка.
Ще ме изтрият модераторите, защото пиша едно и също. За огромно съжаление има много българи, които живеят и изглеждат като цигани. За съжаление.

# 1 612
Ето от къде се бъркам, че не е завършила средно https://fermata.btv.bg/video/videos/veselka-bedna-sam-no-imam-vs … iskal-da-ima.html
Защото хем го завършила, хем записала техникум в Тетевен. Техникум - средно не беше ли?

# 1 613
  • Варна
Ето от къде се бъркам, че не е завършила средно https://fermata.btv.bg/video/videos/veselka-bedna-sam-no-imam-vs … iskal-da-ima.html
Защото хем го завършила, хем записала техникум в Тетевен. Техникум - средно не беше ли?

Техникумите май ги изпозакриха. Доста от елитните такива в момента се водят профилирани гимназии - търговска гимназия, езикова гимнази, гимназия по туризм, природоматематическа и т.н. И да - средно образование ти дават, не висше, но не просто средно, а средно специално, т.е. излизаш без титла като бакалавър, магистър и т.н., но с професия все пак. Явно Веселка се е опитала нещо такова да доучи за да има там в дипломата и какъв точно специалист е. А може и да бърка техникумите с разните ВУЗ и колежи.

# 1 614
Ако фейсбук потребителката Нора Стоянова пише тук, да знае, че съм и фен до гроб!

# 1 615
''Пасти да яде'' финалът, снощи !  Нищо не представлява, пред изпълнението тук. Да не говорим , че 90 на 100, съм съгласна с писаното. Колко хъс, колко емоция, колко тяга, колко морална и психическа възбуда има тук, на страниците - просто съм  ''run  down''.
Време е вече,да се открият някои участници ! Не се притеснявайте - ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ !
Не е зле Иван и Андрей, да получат инфо - какво става във форума ! И  ние сме зрители. При това - нахъсани ! Пиарът  им, да се стегне и да ги информира. Пък и да вземат предвид, така уместните препоръки на някои съфорумки !

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 00:15 от Лейди Годайва

# 1 616
Лейди, нещо си на метлата Grinning
Спирит, да. В интервюто при Светльо излезе, че висше е записала. Щото някак средно след средно... пак ще гледам, че и аз не съм явно в кондиция.

# 1 617
Каза, че е записала техникум и ще учи за горски.

# 1 618
Е средно след средно ли?
Може ли така?

# 1 619
  • София
Е средно след средно ли?
Може ли така?

Ами преди години можеше. Учат се само предметите по специалността без общообразователните и получаваш средноспециално образование. Учи се вечерно.
Майка ми така първо е завършила обикновена гимназия, а после техникум със специалност строителен техник. Ако все още съществува тази възможност най-вероятно учи така.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 21:23 от Жълто Цвете

Общи условия

Активация на акаунт