Фермата сезон 5 тема 11

• 144 801
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
И в Бългатия търси талант избраха малцинство... някой изненадан?

# 1 636
  • Mediterraneo
Точно това написах в другата тема! Не съм изненадана изобщо.

# 1 637
  • London
Гайс влязох в страницата на кастинга.... е какви са тия въпроси с колко пари живеете, снимайте дома си и тн…. ми те още малко ще ме питат по колко пъти седмично правя секс.

Е как не са питали това?Че това е най-важното:)Сигурно си го пропуснала,  или това го питата на място по време на кастингите.Може да трябва и да показваш точно как го правиш;)

Е, има и видео да пращаш.... Laughing

# 1 638
Гайс влязох в страницата на кастинга.... е какви са тия въпроси с колко пари живеете, снимайте дома си и тн…. ми те още малко ще ме питат по колко пъти седмично правя секс.
Трябва да се знае,че ако не можеш да издържиш без секс 3 месеца като Красимир ,да си знаят хората да вкарат мацки или пичове и те неиздържащи без секс ,та да няма изнервени и предаването да трупа рейтинг

# 1 639
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire"42 литра и 100 грама вода"
пингвина без очила от "Фермата"

Добре че кило вода е литър!
Няма да коментирам за финалиската,за да не ме наричате Злобна,а съм толкоз добра Simple Smile...Само ,ще кажа че с разрезано сухожилие трудно се сече та много ми замириса травмата и...

Какво общо има порязано сухожилие на ПРЪСТА с движението на ръцете  - рамена - бицепс?
Странна логика удряте!
То по тая логика и Митака Кайладжиев с разпрана ръка игра , ама би Краси!

# 1 640
  • Калгари, Канада
Не съм писала от преди излъчваното в петък, тъй че ми се е насъбрало.

Веселка е циганка, видя се и по начина й на живот, и по видът на родителите й. На продукцията не й беше изгоден този факт, затова си го премълча. Както си премълча й когато мъжът й удари най-малкото дете по дупето в ефир пред останалите близки на участниците. Нито се излъчи като хората, нито се наблегна на думите на Веселка след това, а именно ,тя каза за мъжа си: "не може ли веднъж да се държи като хората" и се разплака. После на пейката Сами я утешаваше, както й Краси, че и липсвали децата, а тя плачеше, че мъжът й я излага.

Другото, което продукцията премълча беше забивката на Сами. Като даваха за любовта на двойките, неговия секс го прескочиха. И какво стана, Веселка и Сами, чисти кат момина сълза, но Маргарита изтопосана пак за изнасилването и т.н. За нея добри моменти не се намериха, дето се смее и забавлява с другите, a имаше такива. Просто искаха да я унижат и да й покажат, че тя за финал не става.

Битките на финала, сечене, рязане бяха избрани специално за фаворитите на предаването Сами и Веселка. Браво на Красимир, че ги изненада и победи Сами. С това ми върна вярата в него и способностите му.

И тук стигаме до думите на Красимир, че ако е на финал с Веселка той ще се спъне без да иска. В първата игра го направи преносно, бърка в буркана за ключа достатъчно дълго, дори прекалено дълго, за да й даде шанс. А във втората вече буквално се спъна. Просто не искаше да даде шанс на хората гласуващи с есемеси да го направят победител. При две загубени битки, дори с есемеси, нямаше как да спечели. После и в прав текст си каза, гласувайте за нея, не за мен. Е, ако беше станало чудо и въпреки това беше спечелил щеше да е върха. Но шансове за това нямаше, така или иначе.

Да си харчи парите както намери за добре Веселка. Догодина предлагам да дават две награди. Едната,парична, за който има най-нужда и всички го съжалят, лесно ще се познае кой е, може още на втората седмица да му я дадът и да си ходи. Другата да е за победител, титлата победител и престижа да е останал последен.

Всъщност, що да си ходи човека с първата награда, по-добре да го направят вечния ратай, да дой и рине обора цял сезон, че поне да си изработи паричките, ще стой там до края като част от продукцията, ще спи в обора. Ами не, не е жестоко, логично е. Какво ще ги отглеждаме до края на сезона за да им връчим парите накрая.

И&А да се замислят дали зрителите искат да гледат истински дуели или уредени срещи.

# 1 641
  • London
Трябва да се знае,че ако не можеш да издържиш без секс 3 месеца като Красимир ,да си знаят хората да вкарат мацки или пичове и те неиздържащи без секс ,та да няма изнервени и предаването да трупа рейтинг

Ами явно няма да сме интересни щото ние издържаме по много в нашето семейство.Smile

Бай дъъъъ уей… И и А... искам да вкарате аутист или някой който има досег до това )( родител ), защото в нашата общност сме неразбрани и услугите, които достигат до децата ни са недостатъчни. Angry И нямаме ефир мамка му....

# 1 642
Веска има ли брак с втория си мъж, казвала ли е нещо по въпроса? Или е "самотна" майка, получаваща помощи?Защото, ако е второто нищо чудно след 5 години да има още три малки Мараи.

# 1 643
Няма.Нали се жалваше,че я прибрал и си мечтаела за бяла рокля и сватба.

# 1 644
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
П.п. Алек Сълзата се е оженил, кум му бил Димитър от Фермата 1.

Има ли снимки? Кой беше Димитър от сезон 1...този,който работи в предаването ли? Много Митьовци,не мога да ги запомня всички.
Страхотни сезони имаше преди наистина,беше си точно селско реалити.

# 1 645
  • Вестерос
Естествено, че ще е на помощи, всякакви, детски, социални, самотен родител, може и даже да не е на граждански договор в дърварството.

Адоралова, видях в инстаграм снимка с надпис за кумовете, но от сватбата няма. Да, същият Митко, който е качил интересни снимки с коментари от финала.

# 1 646
Е, работата е ясна.Веска ще ражда, майка й ще ги гледа, пък ние ще й плащаме помощите.Пък и 100 бона й дадоха да си има за кръчми, чалга и цигари.
Посланието към младите, образовани, можещи българи в странство е "Стойте си там, където сте в момента, тук  никой няма нужда от вас! На България й трябва младо, тъпо, неграмотно чалга поколение, което не мисли и лесно се манипулира."

# 1 647
  • Вестерос
И коментарите във фб са показателни, баби реват от щастие, от етноса обиждат наред и величаят Весито, че била достойна бАргарка и на балгария такива хора ѝ трябвали /запазвам оригиналния правопис, чак ми е гнусно да напиша България по този начин/, че е силна жена и пример за всички жени. Simple Smile Супер готино..

# 1 648
  • София
Още през 2011 пожелаха на студентите да стават овчари и да садят картофи (ВИДЕО), дървосекачеството е дори по-тарикатско, предвид колко са безплатни горите и как можем да ги отнасяме в съседни страни - в зависимост единствено колко брадви/коне/коли/ръце съберем, колкото и на безценица да е... Без значение колко е законно и морално - щеси намерим винаги наши горски.

Пък и можем да сечем целогодишно - не като земеделието. Също и няма рисковете да ни пратят стадото на екарисаж заради чума или каквато нова епидемия по животните ни внесе сезонът...

https://youtu.be/G83u0fXXqOo

# 1 649
От фейса на Веселка Joy Joy Joy

Veselka Marinova
31 декември 2018 г.

Общи условия

Активация на акаунт