Фермата сезон 5 тема 11

• 144 832
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 1 695
Започна кастинга за Фермата 6 и ако сме живи и здрави догодина пак ще съберем клуба.Предлагам и от първата седмица да се пускат анкети : „ Кого са определили за победител продуцентите?“ Тази година приза 'първи познал“ го печели (според мен) Джолева. Първа заподозря, че готвят Веселка за победител и направо не и повярвах. До фермерството на Красимир, когато съвсем нелогично направи женски дуел за да изхвърли Вили и защити повереничката си.Аз твърдо вярвам, че играта се движи по сценарий с малки редакции, а сега заподозрях Красимир, че е Къртица на продуцентите.Той за пари е готов на всичко, нарекох го човек без котва(нещо като ценности) и го доказа, Пък и защо беше това велико пазене на Веселка от него и Калайджиев? Не вярвам да им е толкова симпатична, но ме гложди въпроса Митко 2 ще и купи ли кон? Сега, след наградата?
За себе си разбрах едно – Весетата са повече от Бетитата и докато това е така, както писа един мъж във фейса (перефразирам):“ Бг ще се превърне в страна на мечтите – всеки ще мечтае да я напусне.“
Единственото истинско нещо в този сезон беше поисканият от  Митко АТ дуел с Ивайло. Направо им счупи сценария , а дуела беше най-вълнуващия от всички. Но си плати цената – направи годеж и предложи брак, иначе можеше да се мотае още година -две. И най-печелившия излиза, че е Ваня! Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече е време за сбогуване и пожелания за весели празници , нека бъдат такива, сценария ще си го пишем ние. И все пак ми остава горчивина, в темата не беше весело, имаше заяждания, налагане на фаворити и мнения, две-три потребителки се откроиха с крайни мнения преминаващи в лично заяждане, една -две бяха постоянно присъствие ... сигурно е нормално за форум с никове, все пак сме различни. Дано живот и здраве догодина е по-весело и да не се забравя, че това е формат с продуценти И+А и сценарист Мирон.Mask

# 1 696
Започна кастинга за Фермата 6 и ако сме живи и здрави догодина пак ще съберем клуба.Предлагам и от първата седмица да се пускат анкети : „ Кого са определили за победител продуцентите?“ Тази година приза 'първи познал“ го печели (според мен) Джолева. Първа заподозря, че готвят Веселка за победител и направо не и повярвах. До фермерството на Красимир, когато съвсем нелогично направи женски дуел за да изхвърли Вили и защити повереничката си.Аз твърдо вярвам, че играта се движи по сценарий с малки редакции, а сега заподозрях Красимир, че е Къртица на продуцентите.Той за пари е готов на всичко, нарекох го човек без котва(нещо като ценности) и го доказа, Пък и защо беше това велико пазене на Веселка от него и Калайджиев? Не вярвам да им е толкова симпатична, но ме гложди въпроса Митко 2 ще и купи ли кон? Сега, след наградата?
За себе си разбрах едно – Весетата са повече от Бетитата и докато това е така, както писа един мъж във фейса (перефразирам):“ Бг ще се превърне в страна на мечтите – всеки ще мечтае да я напусне.“
Единственото истинско нещо в този сезон беше поисканият от  Митко АТ дуел с Ивайло. Направо им счупи сценария , а дуела беше най-вълнуващия от всички. Но си плати цената – направи годеж и предложи брак, иначе можеше да се мотае още година -две. И най-печелившия излиза, че е Ваня! Stuck Out Tongue Winking Eye
Вече е време за сбогуване и пожелания за весели празници , нека бъдат такива, сценария ще си го пишем ние. И все пак ми остава горчивина, в темата не беше весело, имаше заяждания, налагане на фаворити и мнения, две-три потребителки се откроиха с крайни мнения преминаващи в лично заяждане, една -две бяха постоянно присъствие ... сигурно е нормално за форум с никове, все пак сме различни. Дано живот и здраве догодина е по-весело и да не се забравя, че това е формат с продуценти И+А и сценарист Мирон.Mask
Така, така. И наградата за първият познал е...

# 1 697
Здравейте, извинявам се ако по горе е коментирано това което ще попитам. Красимир и Паулина заедно ли са ? Стори ми се, че на финла той я целуна.

# 1 698
Поклони до земя и виртуално потупване по рамото, Джоли. 😉
Догодина ще те следвам, като ловец - хрътка. 🤪
Tary,
теб пък ще дебне да не зачезваш така. Липсваше тук. Да знаеш, мъка е да скролваш чаршафи, ама бисерите измежду тях си струват! 🤗
Да, тази година темата се превърна в тюрлю гювеч, на моменти атмосферата варираше от тегава до неприятна, но цедката върши работа, та догодина съм пак тук, да простирам чаршафи.
Това или което и да било риалити не бива да се взима насериозно, още повече предвидимите победители. 
Беше ми приятно, дами! Топли и светли празници ви пожелавам!🙂

# 1 699
Добре де, победителката няма ли дойде в темата да ни убеждава, че е много достойна 😂 Това чакам вече трети ден.

# 1 700
# 1 701
Добре де, победителката няма ли дойде в темата да ни убеждава, че е много достойна 😂 Това чакам вече трети ден.
Да бе, тя с нас ще се занимава. Тя е "легенда" Първата жена победител. Сега докато мине през де що има предаване по БТВ. Заета е с медиини изяви.

# 1 702
Джолева, в кой момент я заподозря? Питам, защото се включих по - късно в темата, а и по - късно започнах да гледам предаването.

# 1 703
Обиграна беше Веселка много на игрите. Личеше си, че ги е знаела предварително и се е подготвяла. Най-съмнителният за мен момент си остава това с ключа. Тя го намери на 2та секунда и на всичкото отгоре правилният, а Краси търси сумати време и накрая даже беше грешен. Тук абсолютно очевидно я побутнаха и й подариха наградата.

# 1 704
Джолева, в кой момент я заподозря? Питам, защото се включих по - късно в темата, а и по - късно започнах да гледам предаването.
Ами не знам точно.Ама ми се наби в ушите това постоянно навиране на "многодетна та млада майка"
Някак си от самото начало често пъти акцентираха върху историята и, как била жертва, как била бедна. Винаги жалната и физиономия ни я даваха в кадър, винаги ни я показаха обидена и разплакана. От самото начало дърпаха струната на съчувствие у зрителя. И се усъмних че тази година ни готвят жена победител. То беше очевидно

# 1 705
Няма да ѝ допуснат поста, във форума не може да се пише на шльокавица.

# 1 706
Сега гледах предаването, не съм съгласна,че мисълта ѝ тече гладко, просто много бърбори,няма много логика, ползва и научените нови думи и фрази, тези хора са като гъба попиват, гледат , слуша и попива, много не на място ползват наученото, но ако не се заслушваш много , уж говори.Облечена беше да с направена коса и гримирана от продукцията, с излющен лак. Понеже съм любопитна и имам досег с хора от нейната общност,  са ми разказвали , че на малките майки, децата ги гледат бабите с проверки от полицията, повечето са с такова поведение, малко да се "лъснат" и самочувствието литва, особено ако е малко по-бяла ..

# 1 707
  • Mediterraneo
Не се сещам откога не ме е изненадвал победител в риалити. Ако не от първата седмица, то до края на първия месец нещата стават от ясни по- ясни. Абсолютно за всички излъчвани формати е валидно.

# 1 708
Очевидно не е голям проблем за тях, когато в средата на предаването вече има изтекло инфо за финалите. Договорите са подписани, рекламите са си уредени..какво толкова. А и вероятно те самите пускат фитилите, за да няма от кого да търсят неустойки..

# 1 709
  • София
Ама Сами колко беше жалък, когато се молеше на Иван да не пускат видеото, в което се натиска със Силвия.
Съобразиха се и с това негово желание- факт!

Общи условия

Активация на акаунт