Фермата сезон 5 тема 11

• 146 974
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Sunshine state
Много жалко, ако вкарат родни ВИП-ове до болка втръснали на всички - гледаме ги в Черешки, ВиП Брадъри, а сега и тук. 🤦🏼♀ Още един ВИП и ще ги бойкотирам май. 😡 Не, че съм ги чувала тия, де.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 13:51 от Pupitka

# 2 911
  • London
И аз не съм, но устната на русото ''чудо'' ме ужаси. Не знам дали мога да го изтрая това на екран.

# 2 912
Защо трябва да канят участници и да опорочават това реалити.Има си достатъчно хора,които желаят да участват.А колкото по-неизвестни са участниците,толкова по-интересно би било предаването

# 2 913
  • Варна
Щото Жанетчето е плеймейтка, друго си е.😂😂

# 2 914
  • София
Не знам защо са я поканили, за такива имаше Мис Пепеляшка, да пъшкат и охкат докато чистят тор в секси дрехи. Дори и да се представи добре, защо не добавят парите към наградата, вместо да плащат на такива участници.
Саня ми беше ок миналата година, но Жанета сега ми е напълно излишна.

# 2 915
Извинете за невежеството, но коя е Жанет?

# 2 916
  • София
Съвсем почнаха да се оливат и по този начин да съсипват продукцията си.

# 2 917
Иван и Андрей не мислят така, те доволно потриват ръце и чакат интриги...

# 2 918
E,Ася Капчикова нали и тя беше в един сезон от Фермата ,що пък и Осипова да не се пробва Joy

# 2 919
  • гр.София
Тази пък какъв ВИП е? Сефте я виждам

# 2 920
  • London
И да е била някой с нещо запомнил ли я е? Напълно излишни са ми такива персони, особено на дуел ще е голяма скука.

# 2 921
  • Буркина Фасо
Иван и Андрей не мислят така, те доволно потриват ръце и чакат интриги...
чакат кинти.Smiley

# 2 922
Еееее, с такова нетърпение чакам сезона, ако вкарат тия простачки ще ме загубят като зрител.Не че им дреме, но едва ли ще  съм единствената.

# 2 923
Не разбирам, защо изобщо трябва да има ВИП персона. Дори и да има някой популярен да си го третират наравно с другите. Нали си имат критерии  на кастингите, ако ги покрива да влиза и да му е ясно, че няма привилегии.

# 2 924
  • София
Това го правят, защото явно се страхуват от рейтинга на Игрите на волята и решават да вкарат някой ''ВИП'' за да предизвикат повече интерес сред кибиците, но по този начин олекват в очите на истинските фенове като тук в тази тема визирайки всички вас.

Общи условия

Активация на акаунт