Фермата сезон 5 тема 11

• 147 098
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 330
То Сами преди Силвия Бети задяваше, Маргарита после. За мен въздухарска работа.
20052018, и на мен Митко ми е фаворит, заради качествата, които си описала. Мъж на място е.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 20:30 от Syros

# 331
  • Разпиляна във въображението
Най-малко пък Краси ме е разочаровал с прескачането на оградата,за което някой писа по-горе.Това си беше малко свеж полъх в предаването,само дето вече си мисля,че и това е подтикнато от продукцията.

Аз го споменах, но не в смисъл, че само ме е разочаровал. И това го има, но той си избра линията на любовник и заврян зет на топло. Отговорих ти на думите, че много му се струпало. Ами не му се е случило нищо извънредно, което не си го е предизвикал. Живя си добре във фермата. Дори не се е борил много за нея.

# 332
Скрит текст:
И според приятелката на Сами той отпада,като е бил първи дуелист.Имаше снимка в нейния профил във фейсбук,че го подкрепя и обича и той е нейния победител и други окуражаващи думи,но беше изтрит.

# 333
Спойлер
Скрит текст:
Познат на Сами твърди, че Сами и Красимир отпадат преди финала. Не ми се вярва много, ама...

Ох, дано. Значи моя човек е на финал.

# 334
  • Вестерос
Е Митко 1 съм имала предвид естествено.

А ново 20 със спойлерите! Това пренарежда фаворитите ми.

# 335
Спойлер
Скрит текст:
Познат на Сами твърди, че Сами и Красимир отпадат преди финала. Не ми се вярва много, ама...
Е нищо ново.Що го слагаш в спойлер.Победителката е ясна

# 336
Скрит текст:
И според приятелката на Сами той отпада,като е бил първи дуелист.Имаше снимка в нейния профил във фейсбук,че го подкрепя и обича и той е нейния победител и други окуражаващи думи,но беше изтрит.
Скрит текст:
Това значи сигурно ,че Станислав го е победил.
Довечера ще видим Красимир кой ще избере за дуела и ще стане ясно вече кой е на финал  box

# 337
  • при късмета
Довечера няма да избира Краси

# 338
Е как няма,нали Весето уж ще го праща него на дуел  Close

# 339
Ако последния спойлер е верен искам за победител
Скрит текст:
Митко ИТ
Макар, че на всички ни е ясно кой ще е победителя.

# 340
  • I want it all and I want it now.
Ясно, ясно, ама може и да има изненада и да е друг победителя😆

# 341
Ясно, ясно, ама може и да има изненада и да е друг победителя😆
А, дано. От мъжки пол.

# 342
  • Разпиляна във въображението
Веселка ще победи мъжете само ако те откажат да играят срещу нея или получи някакъв невероятен процент зрителски вот.

# 343
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Красимир не би паднал нарочно от нея в никакъв случай. Показа пределно ясно, че е готов на всичко, дори да си плюе на достойнството, за да вземе парите.

# 344
  • Бургас
Никой няма кой знае каква велика визия за хипотетичната награда. Поне са откровени, макар че на Дана историята с "фермата за деца" нещо ми издиша, както и на Вили сърцераздерателното "да сбъдна мечтите на майка си"...Веселка щяла да си купи къща с парите. Те къщите в това село са по 25хил, проверявах,  а с останалите - не е ясно. Не вярвам да съумее да ги вложи в нещо различно от коне, ядене и пиене. Всъщност освен Митко IT, не виждам друг с капацитет да ги инвестира умно.

Общи условия

Активация на акаунт