Фермата сезон 5 тема 11

• 147 099
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 345
Мъжът на Веселка дали не я ревнува от пичовете във Фермата,че те всичките не спряха да я целуват и прегръщат  Laughing

# 346
  • на село
Най- голямо  удоволствие  ще ми достави, ако Веска отпадне на самия финал 😀

# 347
  • Разпиляна във въображението
Красимир не би паднал нарочно от нея в никакъв случай. Показа пределно ясно, че е готов на всичко, дори да си плюе на достойнството, за да вземе парите.

Е, преди секунди те опроверга. Освен ако не лъже, но го каза уж чистосърдечно.

Стани е желаният за финал. Радвам се.

# 348
Много й порасна работата на Весела нещо, много отворена стана. Ако беше срещу Вили, нямаше така да се дуе, щеше нещо да мънка пак.

# 349
Тази вечер съм на Шампионска лига, че покрай моя отбор е напечено, ще хвърлям тук по едно око какво се случва във Фермата, да се пъне Веселка, колкото иска, по-умна няма да стане, да си изживее 5 минути слава, сега и се е паднало.

# 350
Ако Веселка спечели, най-доброто което би могла да направи след купуването на къщата е да инвестира в образованието си, веднага.
Дърварският бизнес не е за жени, а и в него няма бъдеще.
Би било добре и да си намери добър логопед, за да си оправи произношението. Малко трудно и разбирам какво говори.

Тя е спокойна и мила с децата и от нея би станала чудесна начална учителка. Заплатите в образованието след 4 години, когато евентуално би завършила, ще бъдат определено по-добри от нищото и несигурността на една дървосекачка.
Би могла да завърши в малък град с ниски наеми, където докато учи мъжът и да работи в строителството, защото се съмнявам да има образование. Децата и също биха имали възможност за по-добро образование.
После като се върне на село в тяхната къща, биха могли с мъжа и да работят в Троян или Ловеч - тя като учителка, той като строител, хем ще имат и здравни и пенсионни осигуровки. Децата също биха могли да учат там -  сутринта семейно отиват до града и вечерта семейно се прибират.

Така и децата и ще имат по-добро, или изобщо някакво, бъдеще.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 21:56 от Tahiti

# 351
Радвам се, че Андрей е на тази битка, Иван не може да си скрие пристрастията.

# 352
Стискам палци да вземе тази битка,малко да и посмачка фалшивото самочувствие на Веселка.
Хубав план за живота на Веселка,но не мисля че ще се осъществи.Такива като нея цял живот ще чакат на готово и ще мрънкат и ще се жалват.Манталитетът им е такъв просто.И децата и ще станат такива,просто е порочен кръга.

# 353
  • София
Tahiti, хубав план, обаче Веселка няма толкова акъл, че да мисли дългосрочно. Тя ще купи къща и коне и другото ще го изядат, изпият и изпушат. След 5-6 години ще е почти на същото ниво.

# 354
Абе тая Дана ,къде е влязла във Фермата,тя не става за този формат  #Cussing out

# 355
Къде 5-6 години. Една кола по-така ще вкара, като й гледам снимките й е много важно селфито в колата.. И макс година й двам да е опукала всичко.

# 356
Яд ме е за Велислава, след излизането на Венци започнах да я харесвам.

# 357
Брех кви са нахилени всички.

# 358
Ето това щеше да се случи ако не се спасяваха толкова седмици. Щяха отдавна да са навън

# 359
  • София
Точно, много самоуверена стана, чак дразнещо...ок, всеки човек си има своята драма, въпреки че не оставам с впечатление за нея животът и да е драматичен, но тук не е предаване за сравняване на кой личната история е най-мелодраматична, а кой показва съвкупност от качества...явно Веси няма да прости на Дана думите за "дарението"...а човек започва да се нахъсва против някой, когато го смята за по-нисш от него...ако от другите имаш респект (в случая е като дете от по-възрастните), Веселка умело яхна вълната сред останалите и настроенията срещу Дана и реши и тя да кълве да се "докаже" в компанията. Нещо като малкото пале, което лае и то не знае защо, но щом големите кучета лаят и то по тях.

Почти съм сигурна, за мое съжаление, че двубоят днес е предопределен. За Дана нямам мнение, но симпатизирам на Вили и наистина исках да смачка още някой дразнител.

Красимир ще си остане серийния реалити участник...за мен е безпътен човек, да, добряк, симпатичен и трудолюбив, но...

Общи условия

Активация на акаунт