Фермата сезон 5 тема 11

• 147 102
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 360
Каквото и да си говорим, Дана е много зле.. Може би най слабото звено при жените.
И сега на мен започва да ми става мъчно за всеки който излиза. И сега ми е криво за Дана и Вили

# 361
  • русе
Дана се сети кога да се учи да цепи дърва ...

# 362
  • London
Да ни е честито това лукаво цигане. Ей, превключвам, че телевизора може да замине долу в депото потрошен.

# 363
  • Вестерос
Дали нещо няма да им кажат за уговорката им, м?

# 364
  • София
Щом досега не ги скастриха, значи удобно ще си затворят очите.

# 365
Дана е на почти 50 години,2 пъти по голяма от Веселка,нормално чисто физически да е слаба.Съжалявам че си тръгнаха,аз също бих искала Вили да беше на финал,дано наистина я върнат в някой бъдещ сезон.
Няма ли да им направят забележка за уговорката?Нали уж беше забранено?
Краси не му стиска да викне Сами или Станислав.

# 366
Tahiti, хубав пост! Дано Веселка го прочете....И разбере.
Катрала, нужно ли е да си толкова груба? "Лукаво цигане"...
Пп. За стотен път, от несимпатизиращите на Веселка съм.
Не мисля, че Веселка е от чакащите на готово.

# 367
  • ново
За жалост Сами ще бие Станислав. За Митко и Красимир е ясно. Предпочитах на финал да е Станислав, но явно няма да се получи.

# 368
Митака доста хубаво си е подредил битките,има доста реален шанс.

# 369
За мен поне фермата ще се развие така : Краси избира Митко, печели. За фермер на деня така, ако мога да се изкажа ще избере Станислав, той ще викне Сами и ще победи. В събота Маги първа ще си ходи, след това Краси и битката ще е между Станислав и Веселка, аз искам той да спечели, но за съжаление усещам, че ще е тя.

# 370
За съжаление, спойлерът за финалистите ще излезе верен. До тук 2 от 4 верни..

# 371
  • London
Не си вярва особено Краси.... това е проблема.

Ако трябва да съм честна по-заслужено беше Красимир, Айтито, Сами и Стани на финал. Ония двете само драми и муцуни цял сезон.

# 372
Е те жените отдавна бяха очаквани и нежелани.За мъжете още имам надежда.Ще си умра от кеф Митака и Станислав да спечелят.

# 373
  • Разпиляна във въображението
Краси, ако мисли за приятелчето си, трябва да избере първи дуелист Сами, за да може Стани да нареди битките.

# 374
  • Бургас
Не разбрах защо му беше на Красимир да иска да е първи дуелист, че да не може да си подреди той точките. Не блести с кой знае какъв интелект това момче, ама е добряк поне...

Общи условия

Активация на акаунт