Фермата сезон 5 тема 11

• 147 177
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 555
  • около Варна
Много искам Станислав да победи. Сами нещо не ми харесва в последните епизоди. Като претендираше за чест и достойнство, защо не даде първата точка от първата битка на Станислав, като той видимо си я спечели.

# 556
Стана ми гадно от разговора между Краси и Веселка. Проста история. Ако до сега съм казвала, че пред Веселка има път, сега си посипвам главата с пепел. Не искам никой от тези двамата да спечели.

# 557
Веселка абсолютно ми затвърди мнението за нея. Краси щял да и купи кон и къща. 🤭😅 Или тя на него нещо.
Явно и двамата не виждат по-далеч от носа си.

# 558
Много нагъл и арогантен е Сами. Нула спортсменство и си е повярвал, че неговото приятелство трябва да е някаква благословия за ближния.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 23:41 от Не се сърди, човече

# 559
Току що Сами каза нещо, което постоянно коментираме- че някои хора ги бутат във формата. А той се бори сам.
Сега какво се оказа? Българите мразят "богатите" и за това на финала ще пуснем само сиромаси, т.е. хора от народа.
Ха ха, тази Маргарита ме разсмя накрая, много точни коментари.

# 560
Еййй.. края наближава и всеки си показа рогатните.. 5мата братя нещо взеха да се изпокарват.. Сами нали не е за парите- що се бори със зъби и нокти.. Красимир не го бил подкрепил.. а той подкрепи ли го между Краси и Митко..
абее цирка е голям..

# 561
Маргарита ги нареди.

# 562
Хахахаха ривЪ и пляскам.Маргарита злобее а Красьо и Веска “опрайха” ситуацията , ни моа. Прибери си ,Господи вересиите.Силно се надявам Сами да спечели и утре и на финала . Ако Стани спечели , той да е победител а тия селяндури не заслужават никаква подкрепа. За пореден път се потвърждава тезата че “ Всеки човек заслужава съдбата си” . Айде да пътуват и двамата . Едната ражда като козите всяка година а другият на гурбет отишъл и няма 5 Леа в джоба , дава по барове да ходи по три пъти в седмица( тва от един разговор с Митьо). Не знам за Пола но аз такъв мъж няча да погледна , не да искам деца от него.И не щото е беден а щото е безотговорен и профуква всичко по к...ви. Разбирам да е на 25 и да харчи всичко но той не е , така че не го разбирам , следователно не подкрепям той да спечели , не мо е достоен, няма характер, няма воля. Станислав колкото о да го плюят поне си личи че има негова си кауза и ще даде сърце и душа . Дано успее момчето ! Житейския ми опит показва че доста хора не умеят да си правят сметка на парите и затова не смогват.Мисля че Красьо и Веса напълно отговарят на това! Лека вечер и дано Само или Стани спечелят голямата награда

# 563
Мавърът е голям смешко. Толкова празен поглед... Отдалеч се вижда, че е кух като хралупа. Чак ми е странно, че се мисли за интелигентен, толкова пък да нямаш реална представа за себе си... Дано утре бъде размазан на всички битки, да си подвие опашката и дим да го няма. Да заминава за Бразилия.

# 564
Мавърът е голям смешко. Толкова празен поглед... Отдалеч се вижда, че е кух като хралупа. Чак ми е странно, че се мисли за интелигентен, толкова пък да нямаш реална представа за себе си... Дано утре бъде размазан на всички битки, да си подвие опашката и дим да го няма. Да заминава за Бразилия.
кой е мавърът?

# 565
  • При семейството си
Не съм гледала днешния епизод, но явно финалистите са ясни:
Маргарита-за бройката (равен брой жени-мъже);
Сами-екзотичен привкус, ще привлече малко повече СМС от задоволена или не женска аудитория;
“Епичен финал” между българо-испанския мачо и крехката (само 40 кг), ранима (с 3 деца) конярка от с.Борима.
Бляк. Нищо фермерско, смирено, стойностно, достойно.

# 566
За пръв път ми е все едно за финала. А като се сетя какви вълнения бяха, как имахме фаворити и на финала изживявахме всичко сякаш сме там, как стискаме палци.. а сега... нищо
Дано догодина не е така.

# 567
Не съм гледала днешния епизод, но явно финслистите са ясни:
Маргарита-за бройката (равен брой жени-мъже);
Сами-екзотичен привкус, ще привлече малко повече СМС от задоволена или не женска аудитория;
“Епичен финал” между българо-испанския мачо и крехката (само 40 кг), ранима (с 3 деца) конярка от с.Борима.
Бляк. Нищо фермерско, смирено, стойностно, достойно.
е, те се разбраха. Кон за кокошка и всички щастливи.

# 568
Elpis, Сами все още го няма. В двубой са със Стани.

djoleva, откак чета във форума темата на фермата ми става ясно все повече кое нагласено и кое не.. как си мислех и си се радвах пред ТВ, че хубав развой има това предаване до преди седмица и няма намеса от продукция, или поне си мислех, че няма.. ама, уви.. Доста коментари тук ме светнаха, че нищо не е било като предишни години, а тоооолкова харесвах сезона. Най-големите отпадъци останаха.. със или без извинение..

# 569
Стискам палци на Станислав. Работливо момче е, вярвам, че ще се постарае да вложи парите в някакъв бизнес и му желая успех. На моменти ме дразни с някои изказвания на балкански мачо, но не прекалява, опитва се да се държи добре. Не е изключително интелигентен, малко  е простоват, но е можещ и по - скоро добронамерен.

Красимир няма да направи нищо с парите, прекалено е неориентиран.

Сами за мен е подмазвач и нагаждач. С приказки омайва, но от вътре май не е такъв, какъвто се представя.

Маргарита никак не беше за финал, тя мина между капките и не ми е особено приятна. Прекалено драматизира и говори назидателно.

Веселка не харесвам изобщо. Безхарактерно, мекотело, на където го насочат, натам. Проста, обаче лесно си вдига самочувствието. И макар да се правеше на ощипана госпожица, много се възгордя как всички я харесват и искат да й помогнат. За мен с парите нищо няма да направи, изглежда ми с широки пръсти.

Общи условия

Активация на акаунт