Фермата сезон 5 тема 11

• 148 541
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 615
Браво на бабата!Оставям с впечатлението,че той наистина страшно много я обича и държи на нея.Дано наистина се върне в България,за да е покрай жената.Той е добряк.
   От началото на сезона аз си сменях мнението за участинците,с изключение на Митко айти.Образите им търпят развитие,ве дна или друга посока.Съвсем нормално е и вътре да се заравят лоши неща от началото/Веселка и Марго/,да са последвали други,които са ги заесганил повече,или разчувствали по някакъв начин.Не ми се струват чааак толкова лицемерни всички вътре.
  Коментарът на Сами за това,че Краси ще направи него първи дуелист според мен е,че по-скоро го е подразнил начинът ,по който е чул да се наговарят.

# 616
Краси обещал на Веселка да и купи къща и кон. Той май наистина изтряска и се чуди как да "блесне" пред драгия зрител. Само че не знае че зрителя не я харесва Веселка /вече може и да знае/
Ами то ако и купува това онова, да вземе да и даде направо чека, че то за него какво ще остане след като и купи къща и кон.
А Веселка май свикна всеки нещо да и дава. Точно като едни определени хора.

# 617
  • Вестерос
Мен ме вълнува нещо и ако някой има връзка с участници може ли да го пита нещо: винаги ми е било интересно в самото предаване колко дни им е седмицата? През годините сме говорили за това и стигнахме до извода, че е 5 дни.

# 618
Краси обещал на Веселка да и купи къща и кон. Той май наистина изтряска и се чуди как да "блесне" пред драгия зрител. Само че не знае че зрителя не я харесва Веселка /вече може и да знае/
Ами то ако и купува това онова, да вземе да и даде направо чека, че то за него какво ще остане след като и купи къща и кон.
А Веселка май свикна всеки нещо да и дава. Точно като едни определени хора.

Според мен Красимир продължава с опитите да манипулира Веселка, евентуално и хората, които й симпатизират или съчувстват. Аз не виждам нищо лошо и действително да й отстъпи част от сумата, ако той е победител, но не ми се вярва да го направи.

# 619
Въобще нищо не трябва да й отстъпва.Тя не би го направила за който и да е.Не че смятам,че Краси ще го направи.
   Гледах Митко айти по бтв сега-еми готин е.Излъчване,поведение,изказ,скромност,визия за живота и работата-другите само могат да му дишат праха.
  Много съжалявам,че не стигна финал,много.
   Каза,че ще подкрепя Сами.

# 620
А аз виждам друг сценарий от вас:

Стани пада от Сами. Сами е на полуфинал.
Маргото бие Веселка - Маргото е на финал.
Сами бие Краси - Сами е на финал. 

Маргото срещу Сами - Фермата 5 печели Сами.

Миналата година последите 2 жени се изправиха една срещу друга и продължи само една.
Последните 2 мъже се изправиха един срещу друг и продължи само един.

На финала останаха само 1 мъж и 1 жена и победителят беше определен само от тях двамата.

# 621
  • Разпиляна във въображението
Отпадне ли Стани все ми е едно кой. Маргото мина между капките, но без рамо от продукцията. Останалите трима обаче да.

# 622
  • London
Подозирам, че Сами ще е накрая с Веселка и ще се борят за вота. И естествено ще спечели Веса.

А бе... честно казано не ми се гледа вече. И на Маргарина глупостите не ми се слушат.

Снощи сънувах онова чилийското ново предаване, на което някой беше пуснал линк, да вземат да му закупят правата тия келеши...

П.П. Ако може да ми кажете как се казваше предаването, че не мога да изровя линка..

1 епизод

https://www.facebook.com/watch/?v=413699186079299

Resistire  - Тоест да удържиш, да не се изкушиш.... Пускат 20 и кусур участника на безлюдни полеви условия в някаква къща с 50 000 долара примерно и нищо друго и те трябва да обменят парите за душ, храна и тн. Естествено има издръжливи, които не искат да претопяват голямата награда за финала ( реално това е тя и може да се окаже, че някой накрая се е борил за 30 долара хаха  останали ) други са готови на повечко жертви и става варгал за едни пари, представям си по български какво ще е. Пак май има дуели и елиминации.Scream Ще трябва да пусна да видя, по този канал принципно каквото се дава го има и онлайн всичко за гледане.

Еми има дуел, Стани, ако иска да продължи трябва да бие.... такива са правилата, ако не го направи харесва ли ни или не значи не е за финал... Такива са правилата! Иначе според мен в Сами има някаква много сбъркана философия, все чопове, тъпотии са му в главата, аз намирам за напълно нормално Краси да избере Стани пред него, бяха очевидно по-близки с него. То може всички да са си дружки, но винаги има и едни по-близки хора, Сами също би избрал пред Краси поне още 2 ма човека там и заради това не е прав да злослови. Отделно почвам силно да се съмнявам в икономическото му състояние, май, май е богат само на приказки, не и на банкова сметка. Май е от тия надувки дето се правят на богати и позьорстват, а в акаунта зеро….

Веселка за жалост бая народец я харесва във фейс, та според мен ще си има вот.Satisfied

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 11:45 от La Catrala

# 623
Жените ги оставям без коментар. Но на финала да бяха Станислав и Сами щеше да ми хареса повече от Красимир и някой от Стани и Сами. Митко не се напъваше за финал, затова не го слагам в сметката. Но той е друго нещо. Там бяха Митко и всички останали.
Миналата година се знаеше, че е определен Дидо за победител( с който не се е норил, той не го победи, накрая.....). Предизвестен край  има ли, зле говори за птодукцията.

# 624
Жалко за Караиванов. Много достойно се представи в предаването. Според мен негова цел беше да остане възможно най-дълго, но не и на финал. Личеше си как в последните дни не си даваше зор по-повод на чисто състезателния характер на играта. Започнах да го забелязвам още при дуела за фермерство с Веселка. На всички ни е ясно, че няма как дуел между тях двамата да е равностоен, но адмирации за това, че той направи да изглежда така, за да може "принцеса" Веселка да не се разсърди много, макар накрая точно така да се получи, хаха. Същото смятам се получи и при дуела с Красимир. Меко казано му се пусна. Не си даваше особено зор. Но въпреки всичко загуби достойно (каквото достойнство показа и при победата срещу Веселка) направи го не прекалено явно, бих казала деликатно, дори. Искрено повярвах, че не се вълнува от парите, стимулът му не беше там.  Мисля, че беше предвидил и ситуацията ако въпреки всичко беше победил снощи, може би или би подарил победата на Красимир (както Владо Николов направи с Яни) или на самия финал щеше да се пусне на някой, който всъщност има нужда. (както бе намекнал). Няма как в заключение да не спомена феноменалния дуел, който направиха с Ивайло, от там можем да си направим извод, на какво е способен Митко, когато наистина има мотивация и хъс за победа.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 11:25 от Диана Енева 633411

# 625
  • Вестерос
Не е вярно, не се знаеше, че ще е Дидо. Знаехме, че нямаше да е Роман, защото беше масово нехаресван.

# 626
Не е вярно, не се знаеше, че ще е Дидо. Знаехме, че нямаше да е Роман, защото беше масово нехаресван.
Ами  знаеше се и се коментираше. Не от ден първи, но коментари точно в тази насока имаше доста преди финала. Разликата е, че Дидо е интелигентен, а тази година, толерираните са много семпли по отношение интелект.

# 627
Един бърз въпрос. Само аз ли забелязвам, че във фейсбук всичко живо е от фенклуба на Веселка? Прави ми впечатление също, че като глутница вълци ще те разпарчатосат, недай си боже ако кажеш нещо против  Св. Мъченица Веска. Само тук ми се виждат хората с реално мислене и поглед над нещата.

# 628
Един бърз въпрос. Само аз ли забелязвам, че във фейсбук всичко живо е от фенклуба на Веселка? Прави ми впечатление също, че като глутница вълци ще те разпарчатосат, недай си боже ако кажеш нещо против  Св. Мъченица Веска. Само тук ми се виждат хората с реално мислене и поглед над нещата.
И аз го забелязах.

# 629
Мен се опитаха да ме захапят, отговорих им както смятам, че заслужават, но подозирам, че никой не разбра иронията ми и спрях да пиша. Единственото, което постигнах, бе да се посмеем с две приятелки, които също пишат от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт