Фермата сезон 5 тема 11

• 145 081
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не пускам СМСи за никакви реалитита, защото нямам доверие, че се вземат предвид. По-добре за някой нуждаещ се.

# 691
  • София
Аз това с черпака съм го проспала, ама доенето в л....    го помня. Мърличка си е Веска.
Да, не искам да мисля какво е като няма камери.
Ако върнете езизода (когато беше ратай) след като изпусна черпака го сложи в една тенджера и измрънка "Оф, и това трябва да мия". Нека се придържаме към истината  Wink

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А помните ли какво каза Дана? Не беше съгласна да се дават много пари на Весела, защото тя се хвалела , че ги харчи за всякакви прищявки на децата си /имаше предвид безполезни неща/.

За какви прищявки говорим точно? За роклички на Гучи,за кукли с коси,шити от златни влакна,количка на момченцето на Ферари..какво има впредвид тази бабичка Дана?Толкова е нагла да си вре носа,където не й е работа,нейното си дете неоправила,тръгнала другите да съди.

Краси е актуален само за моми без особени претенции.
Пасивен в живота, безпаричен, безработен/без постоянна работа, почти на 40 години, без собствен дом...

Сам си каза,че всякакви работи е вършил в Испания,за да не стои без пари.Въобще не е загубеняк или мързелив.Не знаем дали е безпаричен и без дом.

# 693
Митко ИТ много хубав човек и добър и свестен. И въпреки че сподели, че в МЕИто го били скъсали на изпитите (то там никак не е трудно да те скъсат, въпреки, че мен не са ме късали), за мен той е доста интелигентен и мислещ човек.
Иначе нека спечели сиромах фермата - имат нужда от пари - да ги вземат. Това не значи, че ме кефят. Краси ако не беше такъв женкар, прахосник и ала селския хитрец щеше да ми е следващия фаворит след Митака, щото и той в същността си е добър и простодушен. Най ще се радвам той ако вземе парите просто щото повече ме кефи от другите. И за Станисляв няма да ме е яд. Но някак си не ми са иска Сами да ги печели - дразни ме със самочувствието и самодоволството си. Като цяло хора, които смятат, че всичко зависи от тях и каквото и да постигнат го приписват само и единствено на себе си, не харесвам. Изживяват се като богове, но са далече от това - Сами специално е късметлия и галеник на съдбата, но не го оценява и мисли, че всичко сам е постигнал в живота. Защо ме дразнят хора с такова мислене? Защото гледат по същия начин на всички останали - ако някой е беден, няма как да е защото няма късмет и така му е било писано, а задължително вината си е в самия него, защото е мързелив и му липсват амбиции. И започваш да презираш всички неудачници, защото смяташ, че вината е тяхна. А реално изобщо не така.

# 694
  • Вестерос
Kaква снимка качили за реклама на дуела... падам

# 695
  • София
Ми, права си беше Дана спрямо Веселка, ако наистина е казвала такива неща за децата си. Колкото до 4-ката, за никой не съм.

# 696
Маргаритооооо,маргарито.Ако четеш това знай че си loser!! Преведе ли си го, че каза че не владееш език освен този на злобата и завистта ?

# 697
Оф, тоя Андрей пак се разкряка. Много ме дразни.
Гадно е, че Сами е без подкрепа.

# 698
Какво му стана на Станислав,грешна стратегия,кове на наникъде,не слуша съветите.Ужас.Защо слагат такива тежки битки,ясно е че Сами има преимущество.

# 699
Сами ще вземе голямата награда според мен ...

# 700
  • София
Ми не е ясно, че Сами има преимущество. Еднакво бързи и пъргави са, единственото важно е кой е по-съобразителен.

# 701
  • Вестерос
Станислав и тук и на първата игра загуби,,че се отказа

# 702
  • Пловдив
Да, Станислав се оказа със слаба психика. Както винаги, психиката те води към победа или те убива. А Сами си е истински спортист, силен и физически и психически, браво! И това няма общо с фитнеса, явно тренира супер функционално, а не просто да вдига тежко. Страшна битка! Но няма какво да се лъжем, Сами е пружина и в пъти по - силен от всички мъже във формата. И се е понаучил да кове и реже (явно не е можел в началото), браво за което. Ще видим какво ще стане, току_вуж Станислав се отказал. Хм

# 703
Сам каза,че не е имал сили да вдигне стълбата.
Сами има поне 10 кг. мускули повече и доста повече техники за дишане и там други важни неща за силата,които не разбирам.
Яд ме е,знам че ще загуби и ми е още по криво. Сега и лекар влиза,какви са тези игри не знам.

# 704
Сами е страшно пъргав

Общи условия

Активация на акаунт