Фермата сезон 5 тема 11

• 145 032
  • 3 004
  •   1
Отговори
# 750
  • Вестерос
Супер театрални монолози, диалози , много натруфено, сега спомени... излишно е това

# 751
Във ФБ се заканват, че "тоя арабин" няма да спечели зрителския вот...

# 752
Много, много слаб сезон на Фермата, но тази тенденция си е от миналата година, когато не беше по-различно. Нито един от финалистите не ми е на сърце, в събота съм на фирмено мероприятие и няма да имам възможност да гледам финала, ще се информирам тук какво се случва, който и да спечели, няма значение, нека е най-заслужилият и да си харчи парите със здраве и разум.

# 753
  • Вестерос
Много лагерно стана.. Grinning

# 754
  • ново
Значи ще го пренасочат към Веселка 😂

# 755
  • out of space
Миналият и сегашният сезон за мен са най-силни!

# 756
Значи ще го пренасочат към Веселка 😂
Е, разбира се Grinning Не го написах, защото мисля, че е ясно на всички Grinning Grinning

# 757
Арабин не може, а Веселка може...

# 758
Е,нямаше нужда от този театър.Можеха да минат  без сълзите и ридаенето на Веси и Марги.Имам чувството,че последната просто се страхува да излезе навън,като че ли я мъчи нещо.
   Кулминацията на драмата е песента на Щурците,разбира се! Да се закълнат във вечно приятелство,а допреди малко се хапеха.Веска забрави колко рева заради Маргото.

# 759
  • Вестерос
По-скоро полуарабин не може, но чалгарка може.

# 760
  • София
Е такъв ни е 50%+ манталитетът.

# 761
Много лагерно стана.. Grinning
Нали? Очаквам сега да запеят лайтмотива на сезона - " Там край реката, тя навири краката...", да пуснат още два реда сълзи, та да се свършва.
В крайна сметка, всяка боза вкисва.
Надявам се да ни спестят евентуален Маргаритин катарзис на изпроводяк.
Ех, Весе, Весе...що плачкаш/по Краси/!?😂 Цяла България сега вази гледа! Що се излагате!😁

# 762
  • при късмета
Маргарита ми опротивява все повече. Заяжданията със Сами защото не й обърна внимание на навирането в него. Даже останалите са учудени, че не й липсват децата.
Много равностоен дуел направиха. Станислав като цяло достойно се представи. Финалистите тази година трябваше да са само мъже

# 763
Надявайте се,но пак с монолог на Маргото завършваме.!
   Единствен Сами с усмивка,така се прави!Стигнаха възможно най-далеч,изживяха играта,нали не за парите,а затова са вътре./да бе да/ и голям рев.
   В друг сезон като че ли не е имало такъв рев,такова чудо.
   Утре ще е интересно.

# 764
Направо не ми се отваря темата... Да не подкрепя силен играч, защото е полу-арабин, за сметка на мърла и ревла, но българка... Пълна лудост...  Трябва да се гледат качествата на хората и начина на мислене, а не кой какъв е. Яд ме е на такива коментари, защото като нямат за какво да се хванат хората и веднага ще захапят на расова основа..

Общи условия

Активация на акаунт