Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 489
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, счупиха ми се два нокътя. Моля ви, дайте идея може ли да залепя изкуствени върху каре и дали ще държи, защото не искам да си слагам китайско лепило за 3 лв върху естествените нокти.

# 106
Последния експеримент при мен пак държа 4 дни.Надигнаха се от свободния край три нокъта и ги махнах всичките на цяла люспа след миене на чинии.
Протокола беше:фрешер,микросел,ултрабонд два слоя по свободния край,база Мишей,рейнфорс,два слоя Веналиса,два слоя топ.

Правех се с Борн белеща и резултата беше същия,даже и на втория ден имах отлепяне,пробвах с обищновен топ за каре и на другия ден де обели.
Следвам всички съвети от темата и не иска да ми стои повече от 5 дни лака.
Ако махна карето и сложа бонд,база и лак според вас дали ще трябва да пиля и късна?

# 107
  • Paris, France
Ами моите нокти явно са ... шашави ... Алесандрото никога не ми се е зацепвало и забелвало ... Никога не е падало лесно ...  Вече месец не ползвам гел лак, че ми се надраха и нацепиха плочките при следното: полиране, заздравител два слоя, Алесандро, рейфорс, два слоя цвят на GDCoco, топ ... имам три подозрения - или е от това, че карето беше със заздравител, или е от китайчето цветно, или ... не киснах достатъчно, бях нетърпелива да го махна и  ... Не знам ... Предположения?

Правилни са подозренията, и трите. Колкото и да киснеш, твърдия китаец държи. Аз се къпя с гореща вода и ако не сложа китаец или гел всичко се бели много лесно. Не е в зависимост от дните, които съм го носила, а от броя горещи вани. Ако се накисна 3 поредни дни да се къпя - край! Нещо се забелва. Ако, обаче имам гел или поне бомбе с реинфорс и/или китайски лак всичко си седи.

Карето за мене трябва да се прави с лак, не заздравител. Много дами тук го правят със заздравител и аз самата слагах база за нормален лак и махах трудно. За лесно махане се слага лак, не база - тя е направена да държи, не заздравител - в порозни нокти той попива изцяло. Който няма против да рискува нека да си го прави с каквото иска, но за новак е добре да сложи лак.

Тифанчук, да не слагаш изобщо каре по свободен край и там да сложиш ултрабонд? Другото е техника, ама твоята изглежда перфектна. Бонд по краищата може, и по цял свободен. По цял нокът - бели се, но трудно. Имам съфорумки, при които не държи без Бонд около кожа. Една слага по цял нокът и бели без проблем, но е фризьорка и ръцете и са по цял ден във вода и с ръкавици. Пробвай Бонд по цялата бяла част първо.

Другото е да има достатъчно реинфорс по свободен край. Принцесата ме светна и откакто запечатвам с реинфорса подобрението е осезаемо и нямам износване и охлузване.

Нокти като твоите не заслужават тормоз.

Идва ми на ума да слагаш базата по-тънко, направо с нищо по четката. По-напред някой писа, че това много помогнало.

Да смениш реинфорса с твърд гел, ама при удър отделя нокътя от странични гънки.

Честно, мисля, че е от техниката. Ноктите ти изглеждат супер здрави и са с правилна форма.

1) никакво каре по свободен край и 1мм около кожа.

2) 2 слоя с ултрабонд, с нищо по четката и печене по 1-2 минути на слой

3) втриваш тънко база и печеш 1 минута

4) реинфорс с обърнат към маса свободен край, запечатване на свободен все едно удължаваш и обръщане на пръста. Печене веднага и до готовност, 2 минути. Правиш по 2 пръста максимум, че иначе може да не се изпича. Като добиеш бързина може и 4 заедно

5) да слагаш само 1 слой топ? 2 може да е дебело ако е мек.

Есмералда, не знам. Удължавам с акригел над каре и седи по месец, но с лепило и цял нокът не съм пробвала.

# 108
Благодаря Невена,отзивчива както винаги,ти си моето гуру:blush:
1,2 и 3 ги правя така,рейнфорса го слагам като лак и запечатвам свободния.Не го слагам по-дебело,а може би трябва.
База пека 1мин всичко друго 2мин sun x,даже последния път пекох палците отделно и пак пръв той се отлепи.Имам проблем само от свободния край,не ми се е отлепяло от кожата.
Ще пробвам утре да сложа малко повече рейнфорс и дано издържи повече от 4 дни.Имам и един гел в шише ще пробвам на един нокът вместо рейнфорс.

# 109
  • Paris, France
Тифанчук, мисля, че проблемът идва от реинфорса, сложен като лак. Твоите нокти са прави, със силна С извивка и съответно без апекс. Това е възможно най-красивите и женствена форма нокът. Понеже ноктите ти са прави си струва да пробваш бомбе под лака. Ако не сложиш много продукт не си личи изобщо даже на отвратните ми, тумбести нокти. Предупреждавам, че после трябва да се почисти с електрическа пила около кожа и без такава изобщо няма смисъл да се прави.

При мене реинфорс, сложен като лак държи, но ноктите ми са тумбести.

Другият вариант е лак над гумената база и реинфорс над лака. Тогава, обаче, се бели трудно.

Едни и същи пръсти ли се белят и ако да, кои и на коя ръка? Пробвала ли си без реинфорс?

От опит - слой гел, намазан като лак не помага. Слагсх си Brisa Lite sculptor, но изграждах апекс с него. Наплескам като лак помагаше малко. Тогава не слагах ултрабонд. Веднъж сложих и нямаше белене, ама едвам го махнах.

# 110
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Смятам да пробвам как ще се бели Алесандро с каре от база за обикновен лак... Имам една американска All season, дано да е добре 😉

# 111
Момичета серията база лак и топ на CANNI колко време се пече в UV /LED. лампа на SUN One?
Изобщо стават ли за нещо тези лакове, купих го магазин в който си зареждат консумативи салоните и това беше основните им гелове които предлагат.

# 112
Тифанчук, мисля, че проблемът идва от реинфорса, сложен като лак. Твоите нокти са прави, със силна С извивка и съответно без апекс. Това е възможно най-красивите и женствена форма нокът. Понеже ноктите ти са прави си струва да пробваш бомбе под лака. Ако не сложиш много продукт не си личи изобщо даже на отвратните ми, тумбести нокти. Предупреждавам, че после трябва да се почисти с електрическа пила около кожа и без такава изобщо няма смисъл да се прави.

При мене реинфорс, сложен като лак държи, но ноктите ми са тумбести.

Другият вариант е лак над гумената база и реинфорс над лака. Тогава, обаче, се бели трудно.

Едни и същи пръсти ли се белят и ако да, кои и на коя ръка? Пробвала ли си без реинфорс?

От опит - слой гел, намазан като лак не помага. Слагсх си Brisa Lite sculptor, но изграждах апекс с него. Наплескам като лак помагаше малко. Тогава не слагах ултрабонд. Веднъж сложих и нямаше белене, ама едвам го махнах.

Отказа ме да правя опити за бомбе,намам ел пила.Не мисля и да взимам,защото ми се струва сложно и опасно.
Пробвах и рейнфорс над лака и издържа 2 дни,много бързо се отлепиха.
Винаги пръви са палеца на дясната и показалеца.

# 113
  • София
Така.. Докато ми свърши обучението, докато снимам, докато се натутам... Ето това се случи преди малко... Просто видях, че ми е паднал лака и го немрих на пода.

С каре, URSugar с бомбе цвят и рейнфорс и топ:confused:
Надявах е да издържи по е до Коледа.. Смятах да го свалям с Ел. пила.

Предстои ни пътуване в чужбина и не знам какво да правя. Да свалям и да слагам всичко на ново ли? С друга база?

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 21:20 от Майка Зайка

# 114
  • София
Така.. Докато ми свърши обучението, докато снимам, докато се натутам... Ето това се случи преди малко... Просто видях, че ми е паднал лака и го немрих на пода.

С каре, URSugar с бомбе цвят и рейнфорс и топ:confused:
Надявах е да издържи по е до Коледа.. Смятах да го свалям с Ел. пила.

Предстои ни пътуване в чужбина и не знам какво да правя. Да свалям и да слагам всичко на ново ли? С друга база?

# 115
Момичета серията база лак и топ на CANNI колко време се пече в UV /LED. лампа на SUN One?
Изобщо стават ли за нещо тези лакове, купих го магазин в който си зареждат консумативи салоните и това беше основните им гелове които предлагат.
По 1 мин. мисля е достатъчно.
Според мен са една идея по-скъп и  качествен китаец.

# 116
  • на брега на морето
Майка Зайка Hug, странно. На мен ми се случи веднъж. Падна ми ей така на цяла люспа от малкия пръст, но беше някъде на 10- 12 ден. Та си се лакирах наново. По същия начин. И следващия път всичко си беше ок. Но бях ходила на басейн тогава, и там има и едно горещо джакузи и там се киснах известно време... И това отлепяне се случи на следващия ден.
Не зная какво бих те посъветвала- може би да направиш наново само този пръст и да рискуваш. Така бих направила аз, ако е толкова скоро след лакирването. Peace Hug

# 117
Здравейте! Лаковете на FOX худави ли са? Дали са от класа на kodi?

# 118
Я Макеъп продавали Фокс  newsm78
 https://makeup.bg/categorys/23440/#o[2243][]=163165

За който не знае Каучуковата база и Топ на Фокс са съпоставими с тия на Коди. Лично съм ги тествала и за мен разлика няма. Базата е доволно гъста/по гъста от Коди/ и много лесно се работи с нея.

# 119
  • Paris, France
Зайка, на снимката се вижда едно леко изпъкнало, прозрачно местенце на люспата. Мисля, че това, наводненото е причина да се обели лака. URsugar е доста гъста база. Може би си я сложила дебело????? Имаш ли някаква друга база, с която нямаш белене? Преди пътуване не правя компромиси и се лакирам само и единствено с вече тествани продукти, от фрешър до топ.

На твое място бих поправила, но с друга база и ако до 2-3 дена падне нов нокът бих преправила изцяло с друга база.

Като пътувам си нося дървена клечка и обикновен топ. Ако се отлепи леко просто  запечатвам с топа, след половин час плясвам един слой топ на всички нокти и това е. Обикновения топ не се размеква от гореща вода и си се прибирам с цял маникюр. Ако падне цяла люспа махам всички нокти и ходя без лак.

Здравейте! Лаковете на FOX худави ли са? Дали са от класа на kodi?

Хубави са. Имат една база, Fox grid -  с власинки от фибростъкло, която  държи до сваляне. Не знам в кой клас е Коди, но от Фокс лош продукт не съм видяла. Слагам ги на нивото на O.X.X.I

Canni - знам, че базата и топа са от малкото китайци, които се свалят лесно. Имат и хипоалергенични линия. Пекат се повечко, поне минута. Цветните лакове, които имах бяха меки. Ако ме бяха лакирали без да гледам с какво щях да мисля, че е някоя от високите марки. Подарих ги всичките, защото тогава не ми държаха. Не миришат и не парят в лампата. Печах ги по 4 минути в старата УВ лампа, 2 в Сън1 бих пекла. Яд ме е, защото имаха хубави цветове. Предпочитам твърди лакове

Общи условия

Активация на акаунт