Всичко за всички марки гел лакове - 27

• 28 491
  • 757
  •   1
Отговори
# 120

Здравейте! Лаковете на FOX худави ли са? Дали са от класа на kodi?

Хубави са. Имат една база, Fox grid -  с власинки от фибростъкло, която  държи до сваляне. Не знам в кой клас е Коди, но от Фокс лош продукт не съм видяла. Слагам ги на нивото на O.X.X.I

Благодаря! Поръчах си днес бял и черен цвят, да видим.

# 121
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Колко сме различни Simple Smile Вие се оплаквате от бързо, на цяла люспа, белене ... Аз се оплаквам, че и Алесандрото ми повлича ноктите и го свалям трудно Simple Smile
Разгледах си записите с лакиранията и установих, че лесно, на цяла люспа ми се е свалял по следният протокол: полиране, заздравител, топ мат обикновен, Алесандро, каучукова база на Дама (преди да купя рейфорс, че после слагах него вместо базата), два слоя цвят, топ ...
Сърце юнашко не трае ... искам си гел лака пък ... Днес подготвих ноктите по следния начин: полиране, спирт, два пласта от американската база за обикновен лак, два слоя мат топ на Фломар ... довечера ще продължа с Алесандро, база каучикова на Дама, два слоя цвят, топ ... И да видим ... колко ще издържи, но няма да го трая повече от две седмици и ще го махна, та ще си е постижение, ако се задържи след толкова дебела основа ... И най-важното за мен - как ще се махне? Защото се вижда, че все още са ми нацепени ноктите ... Или ще стане ... или ще трябва наистина да се сбогувам за 3-4 месеца с гел лака и да изчакам хубаво да се оправят нокътните плочки ...

Скрит текст:

Невена, а и всички ... Като гледате нараняванията на плочките ... Да рискувам ли? Да лакирам ли? Или да си продължа да се мъча с обикновените лакове? Дайте насока ... пък ще видя какво да правя ... Наумила съм да се пробвам, но все пак имам съмнения ... Ако и вие ги подтвърдите мога и да се откажа ...

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 12:42 от Почти безобидн@

# 122
  • София
... довечера ще продължа с Алесандро, база каучикова на Дама, два слоя цвят, топ ... И да видим ... колко ще издържи, но няма да го трая повече от две седмици и ще го махна, та ще си е постижение, ако се задържи след толкова дебела основа ... И най-важното за мен - как ще се махне? Защото се вижда, че все още са ми нацепени ноктите ... Или ще стане ... или ще трябва наистина да се сбогувам за 3-4 месеца с гел лака и да изчакам хубаво да се оправят нокътните плочки ...

А защо слагаш база над Алесандрото.... не идва ли в повече  newsm78

С повредени нокти, по-добре обикновен лак или гел, който не държи повече от седмица.

# 123
  • Paris, France
Безобидна, кой знае какви наранявания по ноктите ти не виждам. Виждам сухи, пресушени нокти. Мисля, че може да се лакираш, но не веднага

1) полиране - отдавна не полирам. Полират се веднъж неравни нокти, след шлифоване на неравностите, като преди самото полиране се маже обилно с масло. Това е тайната на здравите нокти, от които гелът пада сам, без да повлича парчета нокът. Ако политаш всеки път травмиращ излишно.

2) бърше се със спирт преди лакиране за да държи лакът по-дълго. Понякога даже не бърша средата на нокътя изобщо. След полиране ноктите трябва да останат някакво време омазнени, а не веднага да ги спиртосваш.

3) заздравител - съдържат изсушаващи съставки, които правят нокътя твърд. Не ползувам такъв отдавна. Мнението ми е, че в дългосрочен план вреди. Според мене изобщо не ти е нужен. Твоите нокти са здрави и с добра С извивка. Даже и над няма толкова здрави нокти. По-здрави в тези теми рядко съм виждала.

4) обикновена база - тя е формулирана да се впива в нокът и съответно пречи на свалянето - изпитано. Слагам, но моите нокти са калпави. Спокойно може да я пропуснеш.На твое място не бих слагала.

5) матов топ - ОК. 2 слоя матов топ са достатъчни според мене и това е всичко, което ти трябва.

При трудно сваляне правим обратното на това, което правим при белене.

# 124
  • на брега на морето
http://prikachi.com/images.php?images/974/9704974R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/997/9704997b.jpg

Маникюрът ми от онзи ден. Подкъсен.Laughing

Палец и кутре-виненият елит на 3 слоя, но и на 2 слоя е достатъчно-JH 032, показалец и среден- 1 слой черен лак азур/по-добре ще е с тъмнозелен, така мисля да направя другия път да пробвам, или тъмносин лак/. И върху черния лак 2 слоя борн прити РН01 Destiny Fairy. На безименния пръст е азур на 3 слоя, но номерът се е изтрил, и не мога да го разчета. База индиго, топ-елит без лепкав.

# 125
  • София
Привет, момичета!
Извинявам се за рязкото нахлуване в темата ви, но имам нужда от съвет. Искам да направя подарък печка за нокти, даже не знам така ли се казва, не ми се смейте. До 100 лв дали може да се купи нещо що-годе прилично, какво и от къде. Само да не е от чужд сайт, че да пристигне другата седмица по някое време.

# 126
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Не издържах и се лакирах с любимото ми OXXI 268. Невероятен лак! На нормална светлина, отблизо - графитен с всички цветове блестулки... На светлина и слънце - светло сребрист... Не може да се опише, не може да се снима...

Скрит текст:

# 127
  • Варна
 Почти безобидн@  много красив брокат  Hug,а ноктите ти са ми любими.
 Аз току що свалих двуседмичен лак без никакъв проблем. Неви ще те послушам и ще спра да слагам микроцел....мисли му ако започнат да ми се цепят  ноктите пак  Laughing. Откакто го ползвам забравих какво е това.
 Чудя се дали да не дам пак шанс на борн обаче върху двойно каре с мат топ. Ще го пробвам на два нокътя пък да видим. Хич не го свалях лесно....

# 128
  • Paris, France
Почти безобидн@  много красив брокат  Hug,а ноктите ти са ми любими.
 Аз току що свалих двуседмичен лак без никакъв проблем. Неви ще те послушам и ще спра да слагам микроцел....мисли му ако започнат да ми се цепят  ноктите пак  Laughing. Откакто го ползвам забравих какво е това.
 Чудя се дали да не дам пак шанс на борн обаче върху двойно каре с мат топ. Ще го пробвам на два нокътя пък да видим. Хич не го свалях лесно....

Ох, голямо си шило! Таман се отървеш от един проблем и си създаваш друг сама. Имам 2 основни принципа в живота:

1) If it ain't broke don't fix it. - Ако нещо не е развалено, не го поправяй!

2) Ако нещо не работи, пробвай обратното.

Толкоз по въпроса.

Това, което предложих на Почти безобидна, го предложих, защото всичко и държи, а сваля трудно. При тебе и при мене не е точно така. Не бих спирала стъпка, която ми помага да не ми се цепят ноктите, когато зная, че преди да я приложа положението не е било розово.

БП може да го пробваш на кутре и ако няма поражения на още 2 нокътя. Ако е за да заместиш спрения от производство Стриплак, URsugar ти седеше добре и с него май нямаше проблем или бъркам? На мене БП ми седи по-добре от УРшугър, макар, че втория определено го махам по-лесно.

# 129
Привет, момичета!
Извинявам се за рязкото нахлуване в темата ви, но имам нужда от съвет. Искам да направя подарък печка за нокти, даже не знам така ли се казва, не ми се смейте. До 100 лв дали може да се купи нещо що-годе прилично, какво и от къде. Само да не е от чужд сайт, че да пристигне другата седмица по някое време.

Аз съм със Sun one. Момичетата тук, които я имаме, сме доволни. В момента много популярна е Sun 5 x max. Тя е по-нова и с повече лампи, по-мощна.  В алиекспрес вървят по 25-45лв. Мисля, че до 100лв спокойно можеш да ги намериш и в български сайт. Сравни цените от различни сайтове, защото понякога много ги надуват. Провери и в ОЛХ. Simple Smile

П. П.
Последвах съвет от тук, да избутвам кожата след всеки слой, не помня кой го беше написал, но съм много благодарна! Hug
Не знам дали си личи на снимката, но няма нелакирана част от нокътя, лакът минава под кутикула, без да съм лакирала под него.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 22:49 от MaryJane21

# 130
  • София
МериДжейн, много ти благодаря! Поръчах Sun 5x.

# 131
МериДжейн, много ти благодаря! Поръчах Sun 5x.

Страхотен избор! Ще зарадваш много получателя 😉

nad-tab, ами това слагане на база беше преди 3-4 месеца. Тук се коментираш много, както и сега, че се маха много бързо и не държи Алесандро то и аз сложих база уж за по-голяма издръжливост, а то се получи така плюс много лесно и щадящо махане след 14 дни... Та за това...

# 132
  • Варна
 Аз слагах каучукова база над Алесандро по едно време защото се научих да правя бомбета  Laughing с нея. После обаче я смених с твърд гел и си окепазих ноктите. Пак се сваляше лесно,но се сдобих с отлепени нокти. Дет вика Неви-шило в торба не стои  Laughing.

Нев URsugar ми държи да,но съм го ползвала само с хард гел отгоре. По месец го носех. Освен да пробвам без как ще е  newsm78. Наистина търся алтернатива на Алесандро.

# 133
Скрит текст:
Последната ми китайска циганийка. Мисля, че продуктите са Ви до болка познати Blush

# 134
  • Варна
Здравейте момичета, моля ви за мнение от къде да си поръчам киселинен праймер. (ноктите ми са много мазни меки и чупливи. Пробвах Няколко пъти с обезмаслител но най много 2 дена и лака пада сам)
Също ме интересува каучуковата база или обикновена. Иска ми се да е на КОДИ, но незнма от къде да поръчам, където ще са хубави. Благодаря предварително.

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 10:33 от мрЪнкал0

Общи условия

Активация на акаунт