ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Моника, здравей. Аз бях с болки в гърлото и кашлица. Пих прополки с мед и лимон и сироп Стодал. Пробвай и с Мурсалски чай, също помага. Или лапни лъжица мед Simple Smile
Мурсалския чай не е препоръчителен при бременност!
Потърсете съвет от АГ.
Мисля че и сиропа от бъз и той не е препоръчителув по време на Б.
Да се оплача че от 3 дни и аз сутрин повръщам.В 12 г.с и досега не бях повръщаля,само гадене.Дано премине,че е крайно неприятно

# 421
Аз със сигурност знам, че може да се пие само липа и шипка от чайовете... А как ми се пие един ароматен чай от мащерка и риган, но ще почакам още шест месеца Rolling Eyes поне...

# 422
Дано да си спестя болницата ... сега ще го пия сутрин и вечер, после може да намаля ... след болницата по-добре ли се чувстваш?
Да след болницата съм по-добре.Аз бях много зле нямах силичка чак нямах глас да говоря от предпоследния преглед бях 41.500 кг. а деня в който влязах в болницата бях 36.800 кг.Не можех да ям да пия каквото и да е само повръщах четири дни и накрая в болницата яко ме блъскаха със системи по 4 на ден.

# 423
Дано да си спестя болницата ... сега ще го пия сутрин и вечер, после може да намаля ... след болницата по-добре ли се чувстваш?
Да след болницата съм по-добре.Аз бях много зле нямах силичка чак нямах глас да говоря от предпоследния преглед бях 41.500 кг. а деня в който влязах в болницата бях 36.800 кг.Не можех да ям да пия каквото и да е само повръщах четири дни и накрая в болницата яко ме блъскаха със системи по 4 на ден.

Мале милата Sad съчувствам ти... дано закрепя положението с този деган, че никак не е хубаво това положение

# 424
lallipoppp стискам ти палци на теб и на всички ,който повръщат и се чувстват зле.Дано мине бързо.

# 425
Момичета, има ли сред вас такива с болки в кръста? Два дни след положителния тест започна да ме боли и вече трети месец не спира. Започнах чак да куцам, а нощем едва спя от болка.. нещо страшно е. Изписаха ми но шпа, но нямам никакво облекчение. Не знам какво е това чудо.. на моменти крещя и рева от болка.

# 426
  • София
Ох и мен, но повече ме боли опашката, а ако се заседя на стол едвам ставам. В комбинация с кръста съм като пенсионер..

# 427
Включвам се за чайовете- с първата Б какво ли не изчетох и като взех да изреждам на лекарката кой предизвиква контракции, кой кървене и какво, за Бога, мога да пия, тя каза: " Спри да четеш в интернет. Зимен период е и можеш да пиеш всякакъв чай".

Аз да се оплача, че след вечеря ми стана толкова зле- гади ми се и ми къркореше коремът. А сега съм и в разстройство. Sad

# 428
  • София
Аз съм след инвитро, и в момента в който си тръгнах от болницата след трансфера ми дадоха лист с какво да пия и не пия като лекарства, добавки и т.н.

Билковите чайове точно ми бяха от забранените неща. Не знам защо, но предпочитам да не рискувам и не пия.

# 429
Аз също имам болки в кръста, най се обострят като се застоя или вечер като легна.
Вместо кафе или чай пия мляко или мляко с какао. Много ми е вкусно.

# 430
Аз до колкото съм чела и лекарката каквото ми каза, билките са алергени и за това могат да се пият само определени чайове, като лайка и мента. Въобще не си представям как може да се пие примерно мурсалски чай, т.к. да, то е билка и е чай, но е доста силен, макар и в разреден вариант, така че според мен трябва да се внимава с чайовете. Аз лично миналата бременност през цялото време взимах Коластра на Аквасорс и Шуслерова сол 3, тя е за имунната система и се справих горе долу.

На мен на 6ти ми е скрининга и честно да ви кажа вече напълно нямам търпение, защото има цяла седмица.
И да ви питам - колко кг сте качили до момента? Аз не съм се теглила, ама се надявам да са съвсем малко Simple Smile

# 431
Качила съм 1-1,5 кг, което ме устройва перфектно.

# 432
Аз качих 2 кг за 3 дни... Отпуснала съм се по празниците много, стягам се от днес и ще се въздържам от боклуци и мазнотийки. На мен скрининга ми е чак на 14ти януари... Тогава беше първия свободен час Sad от билките и аз знам, че най безопасни са липа и шипка, но ако се чувствате добре може по един чай( какъвто и да е той) да си пийвате с удоволствие Simple Smile

# 433
Аз качих до тук 1,5-2кг и в момента съм 59 кг.Еее точно по празниците най вероятно кг ми сега са повече ☺☺☺,нооо здраве да е

# 434
Здравейте и от мен ! Малко късно се включвам в темата, но всичко, което прочетох и от двете теми , ми е доста полезно. На 34 години, ПМЦ 12.10 и термин 18.07. Втора бременност ми е , имам момченце на 9 години . С проблеми съм в момента и четейки положителни коментари от Вас се обнадеждавам. Ще се опитам накратко да споделя, след един мисед, забременях отново . Не смеех да се зарадвам този път , изчаках стоически 10 дни закъснение и чак тогава отидох на лекар. Щастието ми се потвърди , при втория преглед се видя и туптящото сърчице , до тук всичко добре..., но не след дълго  получих обилен кръвоизлив (11.12), три дни на инжекции Хориомон и уж нещата се закрепиха. Да ама не...на 21.12 още по-обилен кръвоизлив и вече в болница за 3 дни. Там отново овладяха положението , прибрах се на 24.12 с надеждата, че това беше и че вече всичко ще е наред...уви обаче на 27.12 отново обилен кръвоизлив,  отидох на преглед в спешното в АГ и след като ми казаха , че всичко е наред с бебче, реших да не оставам там,  а да се прибера и по предписание на АГ да мина отново на Хориомон. От първия кръвоизлив до този момент ставам само до тоалетната , нямам никакво натоварване,  а и самите доктори не могат да си обяснят от какво се получават тези кръвоизливи. Имам малък миомен възел , който е още от преди първата ми бременност и едва ли той е причината. За сметка на всичко това си хапвам и съм качила 6 килограма,  а уж не се тъпча. Освен Хориомона пия 3×3 утрогестан, 3×1 алеракт , Но-шпа и бусколизин , които редувам на 2 часа. Решихме със съпруга ми да направим Пренатест на Vision , вече какво ли не ми минава през главата...изобщо не бях кратка в обяснението , но исках да споделя и някак си да ми олекне и да се обнадежда , защото отчаянието ми идва в повече...Утре съм пак при наблюдаващия ме АГ , за да видим дали всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт