ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 281
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Renyto добре дошла! Стискам силно палци нещата да се нормализират и отсега нататък да нямаш проблем с бременността!

# 436
Благодаря много , Мама на Принцеса !

# 437
Renyto добре дошла,и дано нямаш повече проблеми с бременността. Аз да ви кажа си се разболях,пратих го мм до аптеката да ми купува нещо хомеопатично и чай. А знаете ли дали мога да пръскам морска вода в носа,аз само нея ползвам ама сега не знам.

# 438
Renyto, добре дошла и от мен!

И аз до момента съм качила почти 2 килограма и май, като гледам, са се лепнали в корема. Изглеждам като преяла, ама то покрйа празниците е нормално да сме в такъв вид, та... Joy
Надявам се като тръгна на работа да се нормализират и постопират нещата, по-късно да проличи. Май-малкото за да си спестя доста коментари и разговори с учениците, които от момента, в който разберат, ще започнат да се жалват Joy
С предната Б в 9тия месец изглеждах като в 7ми, а реално започна да ми личи след края на 5тия ...

# 439
Renyto, здравей, добре дошла и дано от тук нататък всичко вече да е ок. Ти нямаш отплешпване така ли? И не могат да кажат какво е това кървене. Ембриончето развива ли се като размери? Казваш Вижън-да не си от Варна, че за града май той е най-популярния. Кога го пусна-аз на 20ти и се надявам утре за резилтат.
Cruella De Vil 25 пръскай смело морска вода. Най-добре хипертоничен разтвор. На мен това най-много ми помага. Постоянно съм с ужасна хрема.
За чайовете пък четах, че примерно Ройбос е много полезен и добър антиоксидант. Аз такъв пия.
Аз се притеснявам, че не съм качила и грам..даже сякаш малко отслабнах, а не повръщам.Предполагам, защото нямам апетит и ям по-малко от преди. А и спрях виното, а преди си пийвах доволно.
Днес имам неприятно събитие в семейството и ще ми е тежът де...
Утре се нядявам да ми излезе пренатеста...стискайте плаци за момиче. Няма да издържа с още едно момче Simple Smile))
Чудя се и на коремът ми-понякога вечер като хапна става огромен. Сутрин пък хич го няма. Тия дни сякаш е по-малък, а само преди три дни беше голям.
Седмиците аз си ги знам така-сега като съм 11+3 /по цикъл, иначе съм напред/ си го казваме 11 седмица. За пренатест пише от 10та седмица нататък и ме чакаха да стана 10+1 , за да ми го пуснат.
Хубава неделя момичета!

# 440
Абе как ще се притесняваш, че не си качила 😃 то реални първите месеци освен от ядене няма от какво да качиш, идеална си си. И аз не съм качила нищо

Ренито, добре дошла и дано нямаш проблеми вече

# 441
Renyto, здравей, добре дошла и дано от тук нататък всичко вече да е ок. Ти нямаш отплешпване така ли? И не могат да кажат какво е това кървене. Ембриончето развива ли се като размери? Казваш Вижън-да не си от Варна, че за града май той е най-популярния. Кога го пусна-аз на 20ти и се надявам утре за резилтат.
Cruella De Vil 25 пръскай смело морска вода. Най-добре хипертоничен разтвор. На мен това най-много ми помага. Постоянно съм с ужасна хрема.
За чайовете пък четах, че примерно Ройбос е много полезен и добър антиоксидант. Аз такъв пия.
Аз се притеснявам, че не съм качила и грам..даже сякаш малко отслабнах, а не повръщам.Предполагам, защото нямам апетит и ям по-малко от преди. А и спрях виното, а преди си пийвах доволно.
Днес имам неприятно събитие в семейството и ще ми е тежът де...
Утре се нядявам да ми излезе пренатеста...стискайте плаци за момиче. Няма да издържа с още едно момче Simple Smile))
Чудя се и на коремът ми-понякога вечер като хапна става огромен. Сутрин пък хич го няма. Тия дни сякаш е по-малък, а само преди три дни беше голям.
Седмиците аз си ги знам така-сега като съм 11+3 /по цикъл, иначе съм напред/ си го казваме 11 седмица. За пренатест пише от 10та седмица нататък и ме чакаха да стана 10+1 , за да ми го пуснат.
Хубава неделя момичета!
Не, нямам отлепване.  Ембриона даже е с около седмица напред в развитието . От Варна съм , да. Не знаех , че е най-популярния тест тук, него ми предложи АГ. Ще го правя на 3ти . Благодаря за пожеланието . Дано тези кръвоизливи не са признак , че организма иска да изхвърли плода , заради аномалии... Вярвам , че всичко ще е наред и мисля позитивно Simple Smile .

# 442
Аз съм качила 0.500 гр 😂😂,но аз до преди 4 дни бях като зомби,беше ми лошо по цял ден и повръщах по 2-3 пъти на ден. Сега остана само сутрешното повръщане,но после съм си ок.

# 443
При мен няма повръщане, от време на време само ми се гади. Но се чувствам адски изморена, нямам никакви сили.. Ако някой има идея как да се справя с тази умора, ще съм много благодарна. Simple Smile

# 444
  • София
Аз от 2 седмици не мога да ям нищо. Много ми е зле, дори като пия вода.
Всичко ме дразни като миризми. Единствено ябълка и чист бял хляб и то в много малки количества. Снощи ядох спагети без никакъв сос и пак бях на косъм да върна всичко.

Нищо не ми помага, ни сухари, ни сода, ни портокали.. Ужасно ми е зле. По цял ден съм с киселини и ми се гади, понякога и главоболие имам. Повръщам всичко което хапна. Все едно съм след тежък запой... 🤦‍♀️

Не знам дали ми се събират 400 калории на ден, но на фона на този глад не съм отслабнала 🤷‍♀️

# 445
Аз също не съм качила килограми, обаче като хапна особено вечер коремчето ми се много подува.

weronkaa и аз нямам никакви сили. Изморявам се много лесно и само ми се лежи. Надявам се след третия месец да отзвучи тая умора

renyto добре дошла и дано всичко вече да е наред.

# 446
Renyto и аз вярвам, че щом бебчо се държи здраво ще издържи на кръвоизливите. Чудя се само защо Утрогестана са ти казали да го пиеш, като той вагинално има по-добър ефект и по-малко нежелани реакции (като световъртеж, отпадналост и т.н.). Ама каквото са преценили-това. Изпълнявай и вярвай в бебчо Hug

# 447
Renyto и аз вярвам, че щом бебчо се държи здраво ще издържи на кръвоизливите. Чудя се само защо Утрогестана са ти казали да го пиеш, като той вагинално има по-добър ефект и по-малко нежелани реакции (като световъртеж, отпадналост и т.н.). Ама каквото са преценили-това. Изпълнявай и вярвай в бебчо Hug
Благодаря ти много ! И аз вярвам, че всичко ще е наред !!! Преди това го слагах вагинално, но след като лежах в болницата ми казаха да го пия и да усещам страничните ефекти особено световъртеж, но изпълнявам с надеждата , че това е правилното лечение . Още веднъж благодаря за подкрепата !

# 448
Когато има кръвоизливи, утрогестана не трябва да се слага вагинално. Затова са казали да се пие. Аз вземам утрогестан и дуфастон и направо не знам на кой свят съм..

# 449
Здравейте, момичета
Аз днес съм ако не по-добре, то със сигурност съм стопирала нещата в началото. Пръскам гърлото постоянно с прополисовия спрей и морска вода в носа, направила съм си един термус чай и пия.
Аз от началото съм смъкнала 3/4 килограма, защото нямам никакъв апетит, но при мен не е изобщо проблем, защото си имам килограми в повече преди да забременея...
Рени, изпращам ти много позитивна енергия и дано повече да няма кръвоизливи... В тази група намерих много подкрепа и добри съвети, вярвам че и за теб ще е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт