ЮЛИ 2020 - Тема №2

• 35 212
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Манди, писах и в групата. Казаха ми, че влияел на някакви стойности при БХС и затова питах. Евентуално, ще предупредя в лабораторията докога съм го пила и откога го слагам вагинално.

# 151
Привет и от мен Simple Smile
Днес видяхме бебока, подскачаше като жабенце нагоре, надолу... Гледа ме само с абдоминален ехограф, но и това ми беше достатъчно, за да се успокоя...
Реших да прескочим БХС и да направя пренатален тест, утре ще се чуя с представител, да обсъдим подробности относно цена и пакети. Началото на бременността тръгна с един страх, затова не искам да се измъчвам допълнително.
Измъчва ме някакъв сърбеж, днес така или иначе ми взеха микробиология, ще стане ясно дали има нещо, за което да се притеснявам.
Иначе си оставам с отрицанието към храната, само докато си помисля за нещо и ми се обръща всичко. Гаденето намаля, обаче вечер започнаха ужасни киселини и да ми става толкова студено, че чак се увивам до ушите...

# 152
Здравейте, бременни мами. MariqDoncheva желая бързо възстановяване. Аз днес бях на преглед, записа ме АГ на женска консултация, видяхме и бебчо, пораснало е и вече е 3 см. Утре влизам в 10 седмица, но докторката днес предположи за пол, въпреки, че каза, че е "престъпно рано" видя 💙. Ще видим в бъдеще дали ще се запази предположението 😁.
Пак нещо не й харесаха изследванията ми, сега пък захарта била в горната граница, паак изследвания...но в името на бъдещото бебе всичко се търпи. Ние все още не сме казали на никого. Мисля на Коледа да зарадваме бъдещата кака, тя си пожела бебе за Коледа, но не го написа в писмото, защото Дядо Коледа точно това желание няма как да го изпълни (нейни разсъждения).
Бъдете здрави
П.С. На 07.01 съм на първата финална морфология и БХС.

# 153
tcveteto благодаря. Аз забравих да напиша и за моя бебок днес като бях на преглед го видяхме как се мята наляво-надясно и как мята ръчички и крачета.Беше много хубаво ММ така се ухили като го видя ,като малко детенце беше. 😊

# 154
MariqDoncheva, бързо възстановяване. Много се радвам, че си вече по-добре Simple Smile Надявам се, че от тук нататък вече ще ни намаляват гадните симптоми.
А всъщност как тала от урината се разбра, че си обезводнена. Всмисъл какво е било пуснатото изследване/резултати. Много ще съм благодарна ако споделиш. Прегръдки!

# 155
Момичета, дойде време и аз да се оплача. Тъкмо мислех, че ще ме подмине повръщането и гаденето. И хоп днес цял ден съм като парцал. Повръщам, боли ме глава и ми е страшно лошооо. Явно няма да съм от късметлийките... 😒 Единственото за което мисля е, че може на мен да ми е лошо, но е за хубаво.

# 156
Наличието на кетони показва обезводняване. Аз си пуснах урина + кетони.

# 157
impresita показва наличие на кетони и аз нямах 1+ ,а цели 3+ ,което е силно обезводнение.

# 158
impresita показва наличие на кетони и аз нямах 1+ ,а цели 3+ ,което е силно обезводнение.
А ти с повръщане ли си? Предполагам от там е обезводняването. Аз също имам кетони и малко се притесних сега.

# 159
Аз повръщам всеки ден последната седмица и половина, по 1 или два пъти, предимно сутрин. Бях писала, че пия по-малко вода през деня макар че винаги имам чаша на бюрото и пия през деня малко по-малко. Сега си видях изследването и на кетони пише отрицателно. А ти как се чувстваш Kaylinnn? В нета четох, кетоните може да са и от недостатъчен прием на храна, но не знам колко е вярно. Не се притеснявай, просто гледай да пиеш повече вода. Ако все пак се чувстваш много зле се консултирай с АГ. Аз иначе ям и макар, че повръщам, си варирам в същите килограми. Явно добре си хапвам Grinning

# 160
Привет и от мен!
Пожелавам на тези от вас , които имат проблеми с повръщането да изчезнат съвсем скоро. Аз не повръщам, но често ми се сгажда от всякакви миризми. Но пък имам страшен апетит за разлика от първата ми бременност. Хубавото е че не съм качила кг до сега.Аз продължавам все така да си почивам повече. Чакам с нетърпение прегледа в понеделник за да видим хематома дали намалява и въобще как се движат нещата. Спазвам  цялата терапия от моя АГ и много се надявам да се поуспокоят нещата.
Леко бременеене😃

# 161
А ти с повръщане ли си? Предполагам от там е обезводняването. Аз също имам кетони и малко се притесних сега.
От Четвъртък започнах с якото повръщане 5-6 пъти.В Петък  около 5 пъти и в Събота 4 пъти и звъннах на АГ той каза да пия Деган и в Неделя повърнах само веднъж ,но не можех нищо са хапна през тези дни чувствах се много зле едва пиех по малко газирана вода.

# 162
Аз се поспрях вече с повръщането и се моля да не се върне, че ще се гръмна. И на вас ще ви мине съвсем скоро.
Impresita аз хапвам, ама само боклуци. Месо и яйца не мога да погледна. Мажа филии с лютеница и банички..

# 163
Аз се поспрях вече с повръщането и се моля да не се върне, че ще се гръмна. И на вас ще ви мине съвсем скоро.
Impresita аз хапвам, ама само боклуци. Месо и яйца не мога да погледна. Мажа филии с лютеница и банички..
Важното е ,че хапваш няма значение какво.

# 164
 Излязоха ми изследванията и съм малко притеснена, някои показатели са ми завишени, повечето са под нормата и не знам кое какво значи, а съм на преглед чак на 7 януари.
Неутрофилни левкоцити-%   H    77.70       %    44 - 76
 Лимфоцити-%   L    17.20       %    20 - 40
 Mоноцити-бр.   L    0.20       G/L    0,2-1,5
Ср. обем на еритроцитите   L    81.8       fl    82 - 98

Общи условия

Активация на акаунт