От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 46 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Аз поръчвам такива количества през 2-3 месеца и използвам Габиели. Около 20-25 лв. излиза доставката.

# 211
Правилно ли разбрах, Няма да спира доставката на пратки през Габко? Поне  прочетох на тяхната страница, че  МОЖЕ ДА ИМА ЗАБАВЯНЕ. Понеже еконт и спиди   няма да спират работа  ще могат да се доставят.

# 212
Има забавяне, защото на границите нащата се случват баааавно - доста гранични пунктове има затворени, опашки, допълнителни проверки... Това важи за всякакви стоки, суровини и всичко, което пътува от запад към нас...

# 213
Бих искала да поръчам от I Herb чрез превозвач.
Хермес ли трябва да избера и после Габиели до България. А до Бургас с куриер ли след това?
Моля,  ако някой е поръчвал по този начин да ми разясни.
Благодаря

# 214
Хермес ли трябва да избера и после Габиели до България. А до Бургас с куриер ли след това?
Благодаря
Отговор може да намерите и в самата тема на сайта
аз ползвах веднъж така, просто обърнете внимание през кой доставчик ще са ви включени таксите и това е, не пмня наизуст как беше, но  удобно и бързо, макар предвид обстановката имаше съобщение в червено.

# 215
  • София
Благодаря

Вече не можете да поръчате, заради коронавируса отказват поръчки до Европа. Опитах вчера, стигнах до адреса на превозвача в Англия и ми изписа съобщението.

# 216
  • София
Благодаря

Вече не можете да поръчате, заради коронавируса отказват поръчки до Европа. Опитах вчера, стигнах до адреса на превозвача в Англия и ми изписа съобщението.
Това не е точно така. Днес асистирах на прияталка за поръчка. Току що си пуснах и аз. Айхърб тези дни съобщава 1) че ограничават цройките от артикул на максимум 4 и 2) че заради корона вируса ще има забавяне в сроковете за доставка. Друг е въпросът дали с оглед на тежката ситуация по границите , дали някои превозвачи няма да преустановят временно дейността си.

И на въпроса: Прави се регистрация при превозвач. Получава се клиентски номер. Там се избира и опция до къде се доставя(склад на превозвач в бг или доставка с куриер)   В профила на айхърб в шипинг адрес се регистрира английския адрес на превозвача със задължително вмъкване на клиентския номер преди или след името на получателя , за по-лесно идентифициране на пратката. За телефон посочваме също английския тел на превозвача.
Адрес за плащане може да си остане българския. За метод на доставка се избира тази опция с предплатени такси. В момента доставчик е Хермес. Преди беше друг, не се сещам обаче кой. Поръчката се завършва. Това е в общи линии.
При последните няколко поръчки плащането не мина веднага. Наложи ми се да въведа като нова карта данните от съществуващата карта...и всичко мина.

# 217
Не знам за Iherb, но само искам да спомена за интересуващите се, че габко към момента продължават да си работят нормално. Естествено, възможно е вбъдеще това да се промени. Но миналата седмица си взех една пратка, сега очаквам още две, които са отпътували за Бг.

# 218
А Хермес как доставят, щото получих един мейл от тях за някаква нова организация на доставките, избор на "безопасно място" и т.н.

# 219
Честно казано не знам, обаче от 4 сайта имам поръчки,  royal mail  последно ми доставиха нещо. От амазон, марк и спенсър и два магазина за детски неща поръчвах, беше безплатна доставката и не съм гледала коя е куриерската фирма.

# 220
Здравейте, имам въпрос към тези, които ползват куриер за получаване на пакетите след доставянето им в БГ от превозвача. Кой куриер е за предпочитане? Еконт или Спиди излиза по-изгоден? Става въпрос за 7пратки накуп от три поредни курса, които според калкулацията на превозвача са около 10кг. Трябва утре да ги взема от офиса на Габко, но предвид ситуацията не ми се иска да ходя до там.
Предварително благодаря!

# 221
Спиди, по-евтини са им доставките.

# 222
В момента Еконт имат 20% намаление, но за мен Спиди са по-евтини.

# 223
Не е ли въпросът с коя фирма работи доставчикът от Англия. Примерно ГГБГ работят с Еконт.

# 224
Габко работи и със Спиди, и с Еконт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт