От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, аз също мисля да направя поръчка през ggbg, не съм поръчвала досега. Исках да попитам за данните, които въвеждате в сайта, от където искате да поръчате - моето име или "Dartford, Kent"(това което пише в профила ми), какво е това ID и освен това трябва да напиша и телефонен номер? Ще съм благодарна, ако някой отговори. Simple Smile 
Скрит текст:
Това обяснение https://www.ggbg.bg/pages/kak-da-porychate не е ли достатъчно?

# 436
Благодаря за конкретния отговор. Много полезно.

Здравейте, аз също мисля да направя поръчка през ggbg, не съм поръчвала досега. Исках да попитам за данните, които въвеждате в сайта, от където искате да поръчате - моето име или "Dartford, Kent"(това което пише в профила ми), какво е това ID и освен това трябва да напиша и телефонен номер? Ще съм благодарна, ако някой отговори. Simple Smile 
Скрит текст:
Това обяснение https://www.ggbg.bg/pages/kak-da-porychate не е ли достатъчно?

# 437
  • гр. София

First name: ID-то ви и първото ви име
Last name: Фамилията ви
Contact phone number: 07466795655
E-mail address: вашият имейл адрес
Country: United Kingdom
House name/number: Unit 8 GGBG Optima Park, Thames road, Crayford, ( ID вашето )
City/Town: Dartford
Province/State: Kent
Zip/Postal code: DA1 4QX

# 438
Благодаря Ви! Лек ден!

First name: ID-то ви и първото ви име
Last name: Фамилията ви
Contact phone number: 07466795655
E-mail address: вашият имейл адрес
Country: United Kingdom
House name/number: Unit 8 GGBG Optima Park, Thames road, Crayford, ( ID вашето )
City/Town: Dartford
Province/State: Kent
Zip/Postal code: DA1 4QX

# 439
Привет! В сайта на GGBG има информация относно доставките от някои хранителни вериги и се интересувам дали доставят и храни до България? Сигурно въпросът ми глупав, но никъде в сайта не откривам информация и затова реших да питам вас.😊

# 440
Доставя се каквото си поръчаш ,а дали ще годно за консумиране зависи от продукта и срока на годност
.такива за хладилник няма как да дойдат читави.

# 441
Доставя се каквото си поръчаш ,а дали ще годно за консумиране зависи от продукта и срока на годност
.такива за хладилник няма как да дойдат читави.
Благодаря за отговора!

# 442
Gabi еli само в сряда и четвъртък ли раздават в София?
Имам пратка, която би трябвало да е пристигнала днес, пише че курсът се раздава днес и утре, но нямам мейл.

Раздават всеки ден от понеделник до петък. Нов курс пристига всеки вторник и четвъртък.
В графика им пише датите за пристигане.
В профила си може да проверяваш дали е отразена пратката или какъв е статуса.

# 443
Имам въпрос относно поръчките от хранителни магазини(Asda,Tesco и т.н.),кой превозвач използвате?
До сега ползвах Габиели и бях много доволна,но на сайта им е обявено следното:
“Уважаеми клиненти,

Поради независещи от нас причини, от 15.08.2020г. фирма Габиели ЕООД преустановява работа с всички "GROCERY" магазини.”
И сега съм в потрес-ползвам само техните перилни препарати,омекотители и куп други неща!
И аз се интересувам от същото, за Пловдив. Ползвала съм Dostavki.Anglia, но имам доста неприятни спомени от тях. За едната поръчка ми бяха начислили такса +30лв за препакетиране, като нещата ми бяха сложени в използвани и супер мръсни кашончета. Звънях на офисите в България да попитам как се определя таксата за Асда и Теско, но тук никой не знае, писах мейл- няма отговор няколко дни.

Водят преговори с Grocerys магазини, били индустриална зона и не доставяли до тях.

# 444
Вижте колко ще Ви струва и транспорта до Бг, защото за колела, колички и т.н. цените са други. Най-вероятно няма смисъл да се захващате. Иначе има вариант да платите по банков път пратката + транспорта до адреса на превозвача и продавача да я пусне до адреса. Ще излезе обаче доста скъпо, просто най-добре е в случая да не се занимавате.

Има начин заплаща се за продукта по Paypal или
в моя случаи Габиели ми помогнаха и те го платиха а аз им преведох сумата. Също ми обясниха ми как да си заявя куриер от
Interparcel или Parcelmonkey
и всичко беше ок.

# 445
би трябвало да може.
на единия им адрес пише за лични пратки и онлайн поръчки.
на другите три пише само за лични пратки.
https://www.uktobg.com/contact
Може, ако някой го закара до там... Ако е с взимане от адрес - само в Лондон и то по тарифа на миля.

Взимане от адрес в Лондон (без централен Лондон) е £10
Ако пратката е под 15кг минималната такса е £15
взимането £1.25 е само за пратки извън границите на Лондон.

# 446
Здравейте, знаете ли дали escentual.com доставя до адреса на Габиели?

Да в сайта им пише, че доставят с Royal Mail!

# 447
  • София
Имам бърз въпрос : на някой случвало ли му се е да му изчезнат неща от посредник - отивате в офиса и ви казват, че са ги дали , но на кого ?
Май само в един офис са ми искали лична карта... и аз съм се чудел в тази "безгрешност"и доверие от тяхна страна...
Пп. Само Габиели ли таксуват над 1кг на грамаж?
Пп2. ГгБГ раздават ли вече от УК курса, нямам известие.
Ппп2, снощи е пристигнал.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 13:00 от Starrydream

# 448
При нас беше пълен цирк.
Твърдяха, че ние сме си я взели в наше отсъствие явно.
Не си вдигаха телефоните.
Накрая отидох лично отново - нещо изгоряло в офиса, пребоядисвали , та тогава явно останали настрана пратките ни. На въпроса ми защо не отговаряха на повикванията , не върнаха обаждане , а чак лично като отидох в офиса изведнъж ги намериха - нямаха отговор з

# 449
От фейса на Габиели
"Скъпи клиенти,

Искаме да Ви уведомим, че курсове 964 и 965 са забавени заради 24 часов протест от страна на пристанище Кале - Франция започнал вчера 24.09.2020 от 08:00 часа.

Днес 25.09.2020 в 08:00 часа пристанището, ще бъде отново отворено за пасажери и автомобили.

От шофьора на камиона имаме информация, че пред него има 110 км опашка до пристанището на Дувър.

Възможно е закъснение с до 5 календарни дни.
Курсът ще бъде променен (за сега) от 02.10.2020 за 07.10.2020

Курс 965, ще бъде променен за раздаване на от 07.10.2020 за 09.10.2020

Щом имаме повече информация, ще съобщим тук и в сайта ни.

Курс 962 се раздва днес 25.09.2020
Курс 963 ще се раздава другата седмица 29.09.2020

https://www.standard.co.uk/…/dover-calais-ferries-halted-fr…"

Снимка на Gabieli-LTD.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт